2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
P. Mobil (Perpetuum Mobile)

Idén másodszor startol a VisegRock!

Hobó és bandája tavaly frenetikus sikerrel idézte meg a harminc évvel korábbi Vadászatot, idén a P.Mobil (nem éppen nagyvárosi) farkasai garázdálkodnak majd a festői visegrádi Duna parton. Mindemellett a Tűzkerék rajongók sem maradnak zenei csemege nélkül.

Visegrád város önkormányzata másodszor is nekirugaszkodik a tavaly óriási sikerre és érdeklődésre számot tartó VisegRock fesztiválnak. 2015. június 13-án, szombaton ismét a jó zenéé, illetve a gőzölgő vadhús illatáé lesz a főszerep a visegrádi Duna –part Rendezvényterén.

Délután négy órától a siófoki Anonymus Blues Channel - amely immár tizennégy esztendeje fáradozik a veretes blues muzsika életben tartásán - indítja a nyolc óra hosszúságú programot. A zenekar emellett neves magyar és külföldi előadók opuszainak rock 'n roll illetve reggae stílusban való feldolgozását tűzte zászlajára. Őket a pécsi Junkie Jack Flash követi 17 órakor. Nevük alapján akár a Rolling Stones-műsorra is lehetne következni, ám ők mégis – egészen a 2012-es „alapító okirat” kelte óta - szigorúan a rock ’n roll muzsikát részesítik előnyben. Este 6 órától kerül sor az immár hagyománnyá nemesült vadhúsfőző-verseny eredményhirdetésére, s a győztes értékes ajándékkal lesz gazdagabb a nap végére. A megméretésre való jelentkezés június 10-ig tart (kéretik tehát igyekezni!), a szervezők öt-tízfős csoportokban várják a vállalkozó szellemű, kreatív alkalmi szakácsokat. (jelentkezés: 06-30-210-8580 telefonszámon). A Ser on Stone a közeli Párkányból érkezve azzal a nem titkolt céllal lép a VisegRock fesztivál dobogójára, hogy különböző hazai és a külföldi blues-rock repertoárjával lopja be magát közönség szívébe.

A Tűzkerék xT esztergomi formációját nem kell bemutatni: az idén negyedszázados banda Radics Béla örökségének ápolására esküdött fel 1990-ben, s e célkitűzéséhez máig hű maradt. A magyar gitárkirály fennmaradt dalainak interpretálásán túl saját szerzemények, illetve Cream és Jimi Hendrix darabok teszik változatossá, színessé a zenekar programját. Közvetlenül a fő attrakció előtt (19.30 órakor) nem is rossz bemelegítés ez!

Farkasok völgye – Kárpát- medence címmel immár két kiadást is megért a P.Mobil legújabb albuma, amely – ha a MAHASZ is elismerné - egyértelműen aranylemezt eredményezne. Az Örökmozgó zenekar több mint negyvenöt évet húzott le jóban-rosszban-rock and rollban, kitörölhetetlen nyomot hagyva maga után a magyar zene történelmében. A fő-műsoridőben (21 óra) színpadra lépő csapat ígérete szerint a Farkasok völgye – Kárpát –medence CD friss anyaga mellett a kihagyhatatlan P.Mobil klasszikusok is terítékre kerülnek majd azon az estén.

Ha valaki találkozott már a talányos trash and roll műfajával, a The Rootsters trió sem lesz ismeretlen a számára. Mindenestre a P.Mobil fergeteges műsora után is érdemes még kitartani, hiszen a banda este 11 órakor lép dobogóra, hogy a kései szórakozásra vágyók igényeinek is megfeleljen.

Mindenkit szeretettel vár egy szombati felhőtlen kikapcsolódásra a visegrádi Duna part, a tavaly átadott, igényes Rendezvénytér, a finom vadhús falatok, s persze nem utolsó sorban, az élő és elpusztíthatatlan rock and roll!

- Hegedűs István -

[2015.06.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még