2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Beyoncé
Nicki Minaj (Onika Tanya Maraj)
Miley Cyrus (Hannah Montana)

MTV VMA 2014: A díjkiosztó legizgalmasabb pillanataiért katt ide!

Míg Nicki Minaj és együttműködő partnerei zenével és tánccal adózott vagyona előtt, Miley Cyrus kivételesen távol maradt a színpadtól, és a tömegből figyelte, ahogy egy hajléktalan fiú veszi át a neki járó elismerést a legjobb videó kategóriában. 

Talán ez lett volna az MTV Video Music Awards legemlékezetesebb pillanata, ha Beyoncé és kislánya Blue Ivy nem teszik magukévá a showt.

Lájk, ha kedveled a retro magyar dalokat.



De lássuk, mi is történt a videoklipek legrangosabb versenyén, az MTV VMA-n, amit vasárnap tartottak a kaliforniai Inglewoodban.

Beyoncé két éves lánya saját produkcióval rukkolt elő, miközben apja karján ült, míg anyja a színpadon volt. A sztárcsemete arckifejezései és kézmozdulatai arról árulkodtak, hogy bizony ő is örökölte azt a bizonyos gént, ami a zene felé terelheti őt.

A popsztár 16 perces fellépése után a kislányt színpadra vitte apja, a „szintén zenész” Jay Z, aki a Michael Jacksonról elnevezett életműdíjjal jutalmazta élete párját. A rapper a „legnagyobb élő előadónak” nevezte az énekesnőt, és hallani lehetett, amint Blue Ivy azt mondta: „Mommy!”.

„Nem tudok mit mondani, de tele vagyok hálával” – mondta Beyoncé köszönőbeszédében.

Felnőtt

Miley Cyrus mindeközben felnőtt. Egy évvel azután, hogy Robin Thicke-kel közös fellépése során testszínű bikiniben vonaglott, twerkelt a színpadon, és egy hatalmas szivacs kézzel simogatta magát, ezúttal egy hajléktalan fiúnak engedte át a szereplés lehetőségét. A magát Jesse-ként bemutató fiatalember azt az 1,6 millió földönfutó és hajléktalan fiatalt képviselte az Egyesült Államokban, akik éheznek, elveszettek és jelen pillanatban is az életükért aggódnak”.

A 21 éves Cyrus úgy tűnt, mindjárt elsírja magát amint Jesse – aki azt mondta magáról, hajléktalan – felolvasta beszédét:

„Túléltem a menhelyeken szerte a városban, Én takarítottam a hotelszobáitokat. Extra voltam a mozijaitokban. Extra voltam az életetekben. Talán lehet, hogy láthatatlan vagyok számotokra az utcán, van számos ugyanolyan álmom, ami többeteknek is itt, ma este”.

Jesse beszéde a hajléktalan los angelesi fiatalok hatalmas számára próbálta felhívni a figyelmet.

„A zeneipar több mint 7 milliárd dollárt hoz majd idén, és ezeken az ajtókon kívül 54 000 ember él, akiknek nincs egy hely, amit otthonnak hívhatnak. Ha szeretnél hatalmas változást hozni a világba most azonnal, kérlek csatlakozz hozzánk és menj Miley Facebook oldalára. Egy álom, amit egyedül álmodsz csak egy álom de egy álom, amit közösen álmodtok, valóság” – fogalmazott.

Far-agatlan

Nicki Minaj többször is far-pofát villantott. Saját jogán kétszer állt színpadra, egyszer az Anacondával majd a Beng Bang-gel, amit Ariana Grande-val és Jessie J-vel közösen adott elő. A koreográfia, a fellépőruhák és a szövegek mind azon hölgyek előtt tisztelegtek, akiknek van mit rázni és megvillantani.

Minaj később visszatért egy rövid cameo előadásra Usher fellépése alatt, miközben ismét megmutatta mit tud, és basszusgitárt is ragadott.

Az egyetlen, ami nem illett a képbe egy apró baleset volt, amikor Minaj ruhája szétszakadt, és a rapper hölgynek a kezeivel kellett takarnia magát a szám végéig.

A kígyót, ami a próbák alatt megmart egy táncost viszont nem használták a vasárnapi műsorban.

Nagyon fehér

Taylor Swift valami teljesen mást hozott a színpadra: az ő hosszú, langaléta megjelenését.

Chelsea Handler műsorvezető azzal viccelődött, hogy követelt a producerektől „valaki fehéret”, hogy ne kelljen több „nagy kövér se..et” bámulnia.

„Ezért köszönöm, Taylor Swift, hogy annyira fehér vagy” – mondta.

A 2014-es VMA nem feledkezett meg arról sem, ami két héttel a díjkiosztó előtt történt Fergusonban, amikor egy rendőr lelőtt és megölt egy fegyvertelen fekete tinédzsert.

„Az emberek Fergusonban és St. Louisban és közösségekben szerte az országban hallatják a hangjukat az igazságért és változásért, hogy mindenki tudja, minden és mindenki az életünkben számít” – magyarázta a Common nevű rapper.

Mondván, hogy a hip-hop mindig az igazságról szólt és hatalmas eszköz a társadalmi változásban, Common egy pillanatnyi csendet Mike Brownnak, az ország és a világ békéjének ajánlott.

Az MTV műsorközlésében volt egy 15 másodperces közszolgálati közlemény is a fergusoni tüntetőktől, akik arra szólítottak fel: „Kezeket fel! Ne lőj!”

-kiko-

[2014.08.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még