2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Fura! Mintát vettek Pál Dénes arcáról
Kapcsolódó Kiadványok
Pál Dénes: Dalok a The Voice-ból
Kapcsolatok
Pál Dénes
The Voice

Magánéletéről vallott Pál Dénes: "Boldog ember"

Boldog embernek tartja magát Pál Dénes – derül ki abból a rajongói kérdezz-felelekből, amit az énekes Facebook oldalán hirdetet. A legutóbbi Dal egyik nagy esélyese elmondta: idén már nem várható új album, annál több új dal viszont igen. Az elsőt - aminek jelenleg stúdió munkálatai zajlanak - akár már nyáron meghallgathatják az érdeklődők.

A Voice című tehetségkutató ábrándos tekintetű szépfiúja a közösségi oldalon osztotta meg rajongói interjújának részleteit. A legtöbben hétköznapjaira voltak kíváncsiak, hogyan telik egy napja, mit csinál szabadidejében és hogyan viszonyul szülővárosához.

Dénes válaszaiból kiderült, nincs két egyforma napja. Szerencsére nem unatkozik, sok helyre hívják, de a családjára és a barátaira mindig szakít időt. Igényli is egyébként ezt a fajta kikapcsolódást: ha van ideje hazalátogatni Miskolcra, gyakran biciklivel mennek át Lillafüredre, ami „abszolút jó kikapcsolódás”.

Csatlakozz, ha kedveled Pál Dénest

-22 évig éltem Miskolcon, most jelenleg a munkám miatt költöztem fel Pestre. De Miskolcnak nagyon sok élményt, nagyon sok barátot, ismerőst köszönhetek, ott jártam óvodába, általános iskolába, középiskolába és az egyetemi tanulmányaimat is ott kezdtem el, úgyhogy a szívem csücske lett – vallotta be a népszerű énekes.

Hozzátette: amikor alkalma adódik, a sportra is szán időt, ami úszásban, futásban és biciklizésben merül ki.

Emellett érdekli a környezetvédelem is – azon belül a megújuló energiák -, így ha nem énekelne, valószínűleg ezzel foglalkozna.

Bár tehetségéből adódóan sokan úgy gondolnák, az éneklés mégsem volt „annyira egyértelmű döntés”:

-A középiskolai éveim végén kezdett érdekelni komolyabban, először kórustagként kezdtem, aztán utána áttértem a magánének szakra, majd később színjátszással kezdtem foglalkozni, akkor az volt a másik nagy szenvedélyem. Aztán csak megmaradt az ének.

Amit folyamatos képzéssel, gyakorlással tökéletesít, a fellépések mellett állandó tréningekkel tartja formában hangszálait, ehhez nyújt nagy segítséget Magyar Hajnal.

A kérdések közül nem maradhatott ki egy „számonkérés” sem, hogy miért nem készült még videoklip Dénes Brave New World című dalához, amivel a Dalban küzdött az eurovíziós indulás jogának elnyeréséért.

A klippel kapcsolatnak a sztár rajongói türelmét kérte, mint mondta, „technikai okok miatt” várat magára a megjelenés.

Egy-egy híresség esetében mindig felmerül a kérdés, hogy ő, vagy valamelyik segítője szerkeszti a közösségi oldalakon fellelhető hivatalos profil oldalakat. Dénes mindenkit megnyugtatott: hivatalos oldalát „személyesen” ő kezeli.

v

S hogy milyen érzés egy ország előtt énekelni?

-Nagyon nagy örömmel tölt el, amikor színpadra léphetek, hiszen a közönség szeretete mindennél fontosabb. Úgy gondolom, hogy az a jó fellépés, amikor úgy jön le az előadó a színpadról, hogy feltöltődött. Ez egy nagyon jó érzés.

Ettől eltekintve, „előfordulnak az életben olyan pillanatok, amikor nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember tervezte. Ettől függetlenül, igyekszem mindent a lehető legjobban csinálni, és emellett nagyon fontos számomra, hogy a családdal és barátokkal is tartsam a kapcsolatot. Úgyhogy úgy érzem, hogy habár nem mindig úgy sikerül minden, ahogy terveztem, boldog embernek tartom magam".

-kiko/fotó:facebook-

[2014.07.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még