2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó események
Balaton Sound 2014
[2014. július 10. - 13. ]

Balaton Sound - A legjobb szállásokat már egy évre előre lefoglalják?

Hazánk a tavasztól őszig terjedő időszakban nem csak remek fürdőhelyekkel és számos látnivalóval várja a nyaralni, kikapcsolódni vágyókat, hanem szabadtéri rendezvények is szép számmal akadnak szerte az országban. 

Az ebben az időszakban egyébként is frekventált turisztikai régiónak számító Balaton e szempontból is verhetetlen, hiszen fiatalok ezrei látogatnak el azokra a rendezvényekre, melyekkel a „magyar tenger” több nagyvárosa szolgál a nyári hónapokban. Ezek egyike a Balaton Sound, mely több napon keresztül ígér felhőtlen kikapcsolódást a zene és a fiatalos ritmusok kedvelői számára.

Zamárdi szálláskínálatával is igyekszik a megnövekedett igényeknek megfelelni. A Szálláskérés.hu legfrissebb információi szerint a Sound idején a térségben  mind a szállodák, mind a magán szálláshelyek teltházzal üzemelnek.

Mivel a Balaton akár több hétre elegendő látnivalóval és izgalommal várja a turistákat, így nem ritka, hogy a vendégek már akár egy évvel a rendezvények előtt lefoglalják szállásaikat. Ha már megtapasztalta a Balaton térségének nyáron igencsak pezsgő hangulatát, akkor jól tudja, hogy a legjobb apartmanok, szállodák vagy a luxust kínáló villák között a rendezvényeket közvetlen megelőző hetekben csak nehezen tud szabad helyeket találni. Ennek oka egyértelműen az, hogy a belföldi látogatók mellett a külföldről érkező turisták már előre lefoglalják a szálláshelyeket, ezzel bebiztosítva magukat a zenés programok idejére.

Zamárdi egyébként a Sound idején kívül is remek választásnak bizonyul, ugyanis a Balaton déli partján elhelyezkedő üdülőterület több stranddal várja a fürdőzés szerelmeseit, akik a vízi sportokat is szép számmal kipróbálhatják Azok is megtalálják számításukat a környéken, akik aktívan, túrázással töltenék szabadidejüket: Zamárdi emlékművei, kilátója mellett a közelben levő turistautak remek kikapcsolódást ígérnek. A kerékpárral könnyen bejárható útvonalak mentén néprajzi kiállítások, lovaglási lehetőség, borospincék és golfpályák nyújtanak új élményeket.

A Szallaskeres.hu a szállás iránt érdeklődőket arra buzdítja, hogy érdemes tájékozódniuk akár a nyár közepén is a Balaton környéki szálláshelyek iránt, ugyanis a szolgáltatók száma folyamatosan bővül, és az is tény, hogy nem mindig kell a környékben a Sound idején tapasztalható tömegre számítani. A vendégházak, üdülők legalább olyan népszerűek, mint a minden kényelmet nyújtó apartmanok, ahol a főzési lehetőség is megoldható.

Zamárdi környéke azok számára is ideális választásnak bizonyul tehát, akik aktívan szeretik szabadidejüket tölteni. A Zamárdi Kalandpark mellett lovas programok, íjászat, gokart pálya, valamint számos gyógy-, és élményfürdő megtalálható a környékben, melyek között a család minden tagja talál számára ideális kikapcsolódási formát.

A Balaton térségének e régiója kiválóan alkalmas családi nyaralások számára és akkor is, ha baráti társasággal szeretne a tó partján tölteni néhány napot. A turisták a színvonalas szálláshelyek mellett remek gasztronómia kínálatot találhatnak itt. A Kőhegyi kilátóból a Tihanyi-félsziget páratlan látványa tárul elénk, sőt, tiszta időben akár Badacsonyig is ellátni. A Balaton déli partja a természet, a zenés fesztiválok és a családi nyaralás egyedi párosítását nyújtja minden odalátogató számára. 

[2014.07.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még