2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
David Guetta
Kapcsolódó események
Balaton Sound 2014
[2014. július 10. - 13. ]

Balaton Sound 2014: ez történt a 2. napon

Ez az a négy nap amikor Zamárdi és környékén minden a zenéről, a fesztiválról és a barátokról szól. Négy nap amikor senkit sem ismersz még is mindneki barát. Mindenhol és minden a Soundról szól, legyen az busz, taxi, vagy vonat a fesztivál hangulat az egész Balaton parton érezhető. 

Hatalmas élmény a közlekedést segítő Tisza Tranzit buszai, ami Siófok és Zamárdi között szedi össze a buszmegállóban toporgókat. Aki ezt a közlekedési formát választja egy before partyval találkozik az Ikaruson,  ahol a legújabb tánczenék dübörögnek. Igy a bulira való bemelegítés is adott.

A szombati hangulat már gyakorlatilag akkor garantálva volt, amikor kiderült hogy ezen a napon kik lesznek a fellépők. A tegnapi nap egyik legnagyobb sztárja a francia David Guetta, akinek a zenéje az emberek között eléggé megosztó, de valljuk be nem volt rossz érzés az első sorban ugrálni az olyan számaira amelyeket mindenki a rádiókból és bulikból ismer, mint a When Love Takes Over. 

A több mint negyvenegymillió Facebook rajongót magáénak tudó sztár fellépését az eső ellenére is óriás tömeg és hangulat kísérte. Bár sokak csalódhattak, hogy koncertje nagyrészében nem a tőle megszokott populáris vokálos elektronikus tánczenét pörgette, de biztosak lehetünk benne, hogy mindenkinek felejthetetlen élményt nyújtott.

Lájk, ha érdekelnek az új klipek.

Időközben az időjárás is kegyesre fordult és tovább látogatva a Jägermeister színpadhoz már a Camo & Krookedtől dübörgött a basszust. Bár a bécsi srácok új irányvonalat képviselnek a d’n’b-ben, amely nem csak a mély basszusokból áll, de az általuk játszott stílus így sem nevezhető éppen popullárisnak. Ennek ellenére a Jägermeister Aránában és körülötte egy tűt sem lehett leejteni. A hangulat olyan magával ragadó volt, hogy a drumandbasst nem kedvelők is könnyen a koncert hatása alá kerültek.

Az éjszaka hátralévő részét a Party Arénában töltöttük, ahol az iráni-amerikai DJ-producer páros, Deep Dish játszottak minőségi progresszív houset. Majd hajnali háromtól Jay Lumen pörgette, akit a műfaj kedvelőinek szintén nem kell bemutatni. Szépen ötletesen építette fel a szettjét, de a végét már energiánk nem bírta. A zene mellett az Aréna egyedülálló fény és hangtechnikáját mindnkinek csak javasolni tudom. Látogassatok el!

Hajnali 5 körül már minden energiánkat kitombolva, jött az igazi Sound élmény, a napfelkelte. Aki járt már a fesztiválon tudja milyen élményben van része azoknak akik reggelig maradnak. Akik még nem jártak a Balaton Soundon, nekik javaslom, már csak a balatoni napfelkeltéért is érdemes ide eljönni, persze egy koktéllal a kézében.

Laszadam

[2014.07.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még