2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Lehet, hogy Prince is Budapestre jön?
Sztárfodrász készíti a sztárzenész haját Budapesten
Candy kisasszony varázslata: egy csodás nyári este a Pecsában
Szexi szőke cukorka Veszprémben - Candy Dulfer megmutatta, fotókkal
Budapesten ünnepeli esküvőjét a szexi szaxofonos
Képgalériák
Candy Dulfer koncertje az A38-on
Kapcsolatok
Candy Dulfer

Nem semmi leánybúcsú! Candy Dulfer szaxofon-istennő koncertje az A38-on

Az odáig szokványos, hogy a leendő menyasszony az esküvő előtt a barátaival csajos estét, leánybúcsút tart, az viszont nem mindennapi dolog, hogy az esküvő előestéjén telt házas koncertet adjon. Így csak egy vérbeli zenész hölgy ünnepel! Candy Dulfer és bandája az A38-at választották bulihelyszínnek a lagzi előestéjén, és mi, rajongók is velük ünnepelhettünk, mi több, az örömapa, Hans Dulfer is színpadra lépett.

Candy Cool

Este nyolckor, a kiírt időpontban, már megtelt a hajó emberekkel, és kezdődött is a koncert. Frissen, üdén, csinosan libbent ki halvány rózsaszín, rövid szoknyájában, arany topjában, motorosdzseki szabású, fehér kabátkájában és magassarkú szandáljában a szőke ciklon. A nyakában lógó szaxofon megjelenését igazán vagánnyá tette. A közönség nagy örömmel fogadta, zengett a szaxofon, bemutatkozott a zenekar, hogy mire számíthatunk a következő másfél órában. (Valami miatt a dobos srác nem igazán tudta, hogy ki merre játszik, aztán végül „megérkezett” ő is a zenekarba, megtalálta a játékát.)

Az intro után Ms Dulfer maga is megerősítette, hogy ez a hivatalos leánybúcsúja, ércelődött vele, hogy ez az utolsó szabad estéje, a leendő férjet (egy magyar focista fiút, Szénási Bélát) is megmutatta a közönségben. A főszerep mégis a zenéé volt ezen az estén, már játszották is a Happiness című számukat, amikor még két énekes érkezett, egy vagány rapper csajszi és egy különleges hangokat produkáló srác. Candy mellett ők voltak a hangulatfelelősök, már a második számnál meg is énekeltették a közönséget. Majd jött a Black Eyed Peas producerének száma, a Hey Now, aztán Candy szerint önéletrajzi ihletésű dal, a Crazy. A What You Do When The Music Hits című dalban a szaxofon szóló mellett, a vokálos lány, Leona Philippo is főszerepet kapott, megcsillantotta tehetségét. Igencsak energikusra sikeredett a koncert első fele.

Lily Was Here

Kissé lenyugodtak a kedélyek, a pergő funk ritmusok után jött a művésznő máig legismertebb száma, ami a karrierjét beindította, a Lily Was Here. Dave Stewart helyett Ulco Bed gitározott, és valami csoda volt ez a szaxofon- és gitárparádé. Gyönyörű dallamok, mesteri játék, igazi örömzene. Már csak ezért az egy dalért is érdemes lett volna megváltani a koncertjegyet, de azért még tartogatott különleges élményt a koncert további része is.



Dulfer & Dulfer és DJ Kikke

A Bass In Your Face című számban igazán brillírozott az est házigazdája, rappelve kezdett, a szaxofonja vitte a dallamot, a közönséget megénekeltette és nagy pillanat volt, amikor a szintén szaxofonos édesapját a színpadra invitálta és együtt zenéltek.

Elektronikus alapok érkeztek és a dobos, DJ Kikke is produkálta magát, aki úgy tűnt, hogy nem a zene iránti alázatáról, inkább - a zenekar többi tagjával ellentétben - az önsztárolásról ismerszik meg. A dobszólójához egy mini dobszettet is előkészítettet magának a színpad előterében, és nem túl szimpatikus módon, sokat törődött vele, hogy a közönség megfelelő módon éltesse. Pedig feleslegesen erőlködött, mivel a zenekart is nagyon szerette a publikum, nem csupán Candy szaxofonszólói után tapsolt lelksen.

Egy-két szlovák rajongó többször is a Pick Up The Pieces című dalt kérte, ami Candy a világ egyik legjobb szaxofonra írt dalának tart, előszeretettel játssza is a koncertjein, ezúttal 2014-es változatban adta elő. Jött a Sax-a-go-go című szintén ismertebb szám is.

Mi kell ennél több?

Nagyon tehetséges, kiválóan szaxofonozik, elég jól énekel és rappel, kitűnő zenészekkel dolgozik, rettenetesen csinos, tüneményes személyiség, akit szeretet vesz körül a családjában és a színpadon is... ráadásul szerelmes és akkor készült férjhez menni. Szénásiné Candy Dulfer, kívánjuk, hogy sok-sok boldogságban teli éved teljen a házasságban, és mivel úgyis hazajársz már kis hazánkba, bármikor szívesen látunk koncerthelyszíneink színpadán. Just keep on funkin’!

- Frk4muzik - 

[2014.07.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még