2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Pitbull (Mr. 305, Armando Christian Pérez)

5 tény amit sosem gondoltál volna a szupersztárról

Még ha nem is ismered a dalait cím szerint, biztos lehetsz benne, hogy buliztál már a számaira! Ő Pitbull, aki olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Jennifer Lopez, Usher, Christina Aguilera és Chris Brown, de partnere volt Keshának és Shakirának is. A kubai-amerikai rapper Armando Christian Perez néven született, és karrierje töretlenül jár hatalmas magasságokban.

De mi teszi Pitbullt olyan naggyá? Nagy horderejű koncertek, mint a futball világbajnokság nyitó ceremóniája vagy az American Music Awards díjátadó házigazda szerepe tartják folyamatosan elfoglaltan, de álljon itt további öt tény, amit nem biztos, hogy tudtál napjaink egyik legkedveltebb előadójáról!

Lájk, ha kedveled a szerelmes dalokat.

1. Keményen játszik, keményen dolgozik

Felejtsd el, hogy Pitbull csak egy egyszerű zenész. A színfalak mögött elfoglalt és profi üzletember is, akinek saját illatmárkája van férfiaknak és nőknek, televíziós fejlesztő céggel büszkélkedhet és olyan vállalatok a partnerei, mint a Kodak, a Voli Vodka és a Bud Light. Amikor a legjobb befektetésekről kérdezték, azt tanácsolta:

„Ne félj veszíteni. Figyelj. És mindig fektess önmagadba”.

2. Művésznevének jelentése

„Pitbull: Mr. Worldwide” életrajzának információi szerint a rappernek jó oka volt, hogy egy kutyafajtáról ismerjék őt világszerte.

„Harapása összezár” - idézi a könyv a sztárt. „A kutya túl buta, hogy veszítsen. És törvényen kívülinak számít Dade megyében (Florida). Alapvetően ők minden, ami én vagyok. Ez egy folyamatos harc” - mondta.

A CNN-nek Pitbull azt mondta, csodálja a fajta kitartását:

„Kedvelem a vadászatot; szeretem, amikor az emberek azt mondják, nem tudod, nem fogod, soha nem fogod. Ezek a dolgok tüzelnek fel”.

3. A ruhája teszi...

Pitbull több, mint divatikon.

„Amit mutatok, evolúció a zeneiparon keresztül. Amikor az emberek megkérdik, 'miért nem zenélsz többé az utcának?', 'Ember, azért zenéltem, hogy kijussak az utcáról, nem azért, hogy ott maradjak.”.

'Miért jársz ilyen ruhákban most?' Érettséget mutat, növekedést, evolúciót. Ez az, amit meg akarok tanítani mindannyiótoknak; ez az, amiről ez a zene szól. Ez az, amiről ez az út szól”.

4. Megmondja a magáét, ha tetszik, ha nem

Például Lindsay Lohan színésznőnek, aki el is veszítette a rapper ellen indított pert, miután Pitbull azt szövegelte egyik dalában: „I got it locked up like Lindsay Lohan” („Bezártak mint Lindsay Lohant”) utalva a hírhedt sztár letartóztatására.

5. Arra inspirálja a következő generációt, hogy olyan sikeresek legyenek, mint ő

Pitbull Miami-t és a sportot is komolyan veszi. De azon túl, hogy zenél róluk, ezt a szenvedélyt arra is használja, hogy formálja a jövőt. Segített létrehozni a Sports Leadership and Management Academy-t (SLAM), ami egy sportra épülő tantervvel működő iskola-

„Az ok, amiért olyan különleges ez, hogy ők olyanok, mint én” - vallotta be. „Azt mondhatom nekik, 'Meg tudom mondani, mi folyik a házatokban éppen. Tudom. Érezlek titeket. Voltam ott.' … Ha meg tudjuk őket fogni kicsi korban, formálni az elméjüket, megtanítani nekik mit jelent motiváltnak lenni, önmaguk által inspirálva, hinni magukban, mert a környékről jönni, onnan jönni, ahol senki nem hisz bennünk... ez megváltoztathatja a világot lépésről lépésre”.

-kiko-

[2014.06.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még