2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Lányi Lala nem lett libabőrös Susan Boyle kapcsán
Lányi Lala aggódik, szerinte bajban a szakma
5 érzelmes dal, mindenkinek!
Mélyinterjúk 3.: nívós interjúk, izgalmas beszélgetések
Ciki színpadi sztorit mesélt el Lányi Lala
Dobrády Ákos: "Szép új világ tárul elém, amiben kicsit kalandozom"
Képgalériák
Lányi Lala 40. születésnapja
Kapcsolatok
Lányi Lala
Benkő László
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)
Dobrády Ákos
Kefir (Kecskés Tibor)
Csordás Tibor
Groovehouse
Menczel Gábor

Így ünnepelt Lányi Lala

A Kozmix alapítója barátokkal és pályatársakkal ünnepelte születésnapját az A38 hajón. Meglepő produkciókkal, ősbemutatókkal tették varázslatossá az estét.

Kihagyhatatlan Kozmix-slágerekkel indult a program, melynek egyik legfelemelőbb és legmeghatóbb része volt, amikor Benkő Lászlóval, az Omega billentyűsével közösen játszották el a Gyöngyhajú lány című örökbecsű slágert. A közönség is meghatódva, percekig vastapssal köszönte meg a rock-óriásnak a fellépést.

Ezek után Baby Gabival közös duett – Őrült szerelem - következett, amely még a mai napig is hatalmas sláger. Újabb utazás, kicsit másfele, egy másik földrészre – Amerikába, New Yorkba – ahol Dobrády Ákos tölti szabadságát és egy kisebb csodával mégis a születésnap részesévé vált. Sikerült őt elérni, és a technika segítségével képben és hangban is ott volt.

A nagy barátok következtek Kefir, Csordás Tibor, akikkel jelenleg is a Crossover Symphonic Live koncertsorozattal járják az országot. A Groovehouse is fellépett – Judy vagányságával ismét elkápráztatta a közönséget.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Az ünneplés második felében egy ismerős arc lépett a színpadra – Fábián Tibor (ex-Bonanza Banzai menedzsere), aki szokásos visszafogottságával, szeretetteljesen konferálta fel az új zenei produkciót, a Respect-et. Hatalmas nagy rajongás közepette lépett ismét a pódiumra több év kihagyás után Menczel Gábor, a Bonanza Banzai egyik alapítója és Lányi Lala. Ahogy Lányi Lala mondta felvezetőjében:

„ Hosszú út vezetett a hódmezővásárhelyi álmoktól az első igazi sikerekig. Ami azután következett, viszont minden álmomat felülmúlta. 19 éve indult útjára életem legnagyobb kalandja, amely számtalan élményt, örömöt, olykor pedig csalódást hozott. Egy olyan évszám, mint a negyven év, kiváló alkalom, hogy felelevenítődjék egy picit a múlt. Jó, ha van mire és kikre emlékezni, hiszen az úton sosem jártam igazán egyedül, mindig voltak barátok, segítők. Ezen az estén szeretném mindazokat magamhoz ölelni, akikre számíthattam, akikre számíthatok és azokat is, akikkel együtt értünk el szép sikereket.  Itt és most 25 éves gyermekkori álmom válik valóra…, Akkoriban nem volt még lehetőségem arra, hogy méltó környezetben mutassam be, vagy hogy széles körben, egyáltalán eljuttassam az emberekhez azt a zenei világot, amely azóta sem szűnt meg bennem létezni. A közelmúltban úgy döntöttem, hogy a 40. születésnapomra megengedem magamnak mindazt, amire korábban nem volt lehetőségem. Így jöhetett létre egy régi-új örömzenés formáció, a Respect, melyet Menczel Gábor (Bonanza Banzai) barátommal hoztunk létre. Ezzel a zenei projekttel szeretné(n)k tisztelegni egy zeneileg legendás kor és műfaj előtt, új és régi dalokkal egyaránt. A 40. év, mától egy új élet, pontosabban a 4.0, amely azt jelenti számomra, hogy engedem új szakaszba lépni az életemet. "

Várakozással teli percek következtek… Érezhető volt feszültség a közönség soraiban, hogy milyen is lesz az új, napokkal ezelőtt meghirdetett bemutató. Nos, fergeteges sikert aratott a Respect  három vadonatúj dala. A  nagyközönségnek legközelebb Szegeden, a Dejavu Fesztiválon mutatkozik be, június 5-én.

Zárásként Dj Dominique hangolta a partyra a közönséget, akik hajnalig együtt ünnepelték Lányi Lala 40. születésnapját.

– VA –

[2014.06.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még