2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
90 éves lenne Szenes Iván - Legismertebb dalaival emlékezünk az Érdemes Művészre
Majális 2014. Programok, rendezvények, események május elsején
Kapcsolatok
Robbie Williams

Nagy lehetőség! Így találkozhatsz Robbie Williams-szel

Több mint 57 millió eladott album és 11 millió eladott kislemez koronázta Robbie Williams eddigi karrierjét, a Guiness-rekorder brit énekes most pedig Magyarországra érkezik. Robbie nem csupán kiváló showman, de igazi popkult ikon is, aki Swing Both Ways Live turnéját éppen Budapesten kezdi meg április 25-én. 

Több mint 57 millió eladott album és 11 millió eladott kislemez koronázta Robbie Williams eddigi karrierjét, a Guiness-rekorder brit énekes most pedig Magyarországra érkezik. Robbie nem csupán kiváló showman, de igazi popkult ikon is, aki Swing Both Ways Live turnéját éppen Budapesten kezdi meg április 25-én. A bulira a jegyek néhány napon belül teljesen elfogytak, azonban megszokhattuk már, hogy a Class FM számára nincs lehetetlen – a legszerencsésebb hallgatók részt vehetnek a koncerten, sőt személyesen is találkozhatnak a világsztárral!

Ismét páratlan meglepetéssel szolgál hallgatóinak a Class FM csapata! Robbie Williams, a nők bálványa és a világ egyik legmenőbb énekese Swing Both Ways Live turnéját április 25-én Budapesten nyitja meg és a következő hónapokban szinte az összes európai nagyvárosban is fellép majd a világsztár. Milliók rajonganak érte fanatikusan, most pedig a Class FM két szerencsés hallgatója amellett, hogy páros jegyet nyerhet a felejthetetlennek ígérkező koncertre, személyesen is találkozhat a szupersztárral.

„Élvezem a szórakoztatóipart, élvezem az életemet, a tudatot, hogy hol tartok éppen és azt, hogy minden lemezmegjelenésem egy-egy különleges alkalom. Ez az album egyfajta óda és szerelmes pillantás egy olyan korszak felé, amelyben nem lehettem ott” – nyilatkozta új lemeze kapcsán Robbie, aki karrierje során eddig több mint 20 nemzetközi zenei díjat hódított el, új albumának első dala, a Go Gentle pedig megjelenése óta a Class40 listájának legjobbjai között szerepel.

Lájk, ha kedveled a retro dalokat.

„Robbie Williams jelenleg az egyik legnagyobb világsztár, idén egyértelműen az ő koncertjére fogytak el a leggyorsabban itthon a belépők, úgy tudom egy nap alatt kapkodták el az összes jegyet. Személyesen találkozni vele pedig óriási dolog!’– mondta Rákóczi Feri.

„Robbie nálunk abszolút családi kedvenc, ha valahova utazunk, általában az ő slágereire veszti el a fejét a teljes família. Minden lemezét kívülről fújjuk, természetesen ott leszünk a koncerten.”– mesélte Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor házigazdája, de a leghallgatottabb rádió női műsorvezetői, Kiss Orsi és Vágó Piros is bevallották, régóta élnek-halnak a brit szupersztárért.

Bővebb ITT a Class FM játékáról.

[2014.04.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még