2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Uk Top 40: Paolo Nutinié az év leggyorsabban fogyó lemeze!

Paolo Nutini skót énekes-dalszerzőé az év eddigi leggyorsabban fogyó lemeze. A Caustic Love 109 000 eladott példánnyal landolt az Egyesült Királyság albumlistájának csúcsán, miután hét napot töltött a boltok polcain.

Teljesítményével könnyedén ütötte ki a nyeregből a korábbi rekorder Sam Baileyt, akinek The Power Of Love című debütáló anyagából „mindössze” 73 000 darab kelt el megjelenésének hetében márciusban.

Nutini soul-hangvételű cédéje – amin jelenlegi slágere, a Scream (Funk My Life Up) is található – csupa pozitív kritikákkal találkozott.

Lájk, ha kedveled a retro dalokat.

Az Independent a 27 éves sztár hangját Joe Cockeréhoz hasonlította, míg a Music OMH szerint a Caustic Love „dalainak eddigi legkövetkezetesebb és legkalandosabb összeállítása”.

A 2009-es Sunny Side Up-ot követően – ami ismét visszakúszott a legjobb negyven közé - a lemez egy második listavezető dalt is adott a Brit-díjra jelölt énekesnek.

Míg máig Nutini az év leggyorsabban eladó előadója, a Now 87 válogatáslemez könnyen utolérheti, sőt meg is előzheti őt! Bár a kétkorongos kiadvány hivatalos eladási adatai egyelőre nem nyilvánosak, várakozások szerint akár rekordot is dönthet.

Nutini egyébként jól állta a sarat vetélytársával, a The Vamps nevű tinédzser gitárbandával szemben, akiknek debütáló kiadványuk, a Meet The Vamps a második helyen lépett a listára.

A legjobb ötbe került Paloma Faith és az A Perfect Contradiction a harmadik, John Legend és a Love In The Future a negyedik, valamint a Kaiser Chief és az Education, Education, Education And War az ötödik pozícióban.

A kislemezlista élét egy újonc, Kiesza szerezte meg debütáló, Hideaway című deep house felvételével.

„Nem számítottam ilyesmire” - vallotta be az énekesnő, aki egyébként képzett balerina és valaha kódfejtő volt a hadseregnél.

A kislemezlista legjobb három helyén a dance műfaja dominált: a múlt heti number one Nobody To Love a Sigmától a második, míg a Shift K3y és a Nobody a harmadik pozícióban zárt.

John Legend feleségének írt, All Of Me című balladája a listán töltött 14 hét után továbbra is megőrizte negyedik helyét, míg Aloe Blacc és a The Man az ötödik pozícióba csúszott vissza.

-kiko-

[2014.04.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még