2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
X-faktor 2013 - Krasznai Tünde üzent Danics Dórának
Danics Dóra: "Csak döbbenten álltam"
Leleplezték az X-Faktor szavazások eredményeit!
Puskás Peti érdekes levelet írt Krasznai Tündének
Krasznai Tünde: "Rettenetesen nehéz volt"
3 érdekes kép, amit Krasznai Tünde posztolt
Krasznai Tünde: "Ez valami fantasztikus"
Képgalériák
Varázscsepp Országos Tehetségkutató Verseny
Kapcsolatok
Krasznai Tünde

Krasznai Tünde őszintén: "Az én életem is hasonló volt"

Számos sztár nosztalgiázott, és könnyes szemmel zsűrizett a hátrányos helyzetben élő gyermekeknek március 29-én, a Marczibányi Téri Művelődési Központban. Érzelmekkel túlfűtötten pontozták a fiatal tehetségeket. Többen közülük megtisztelve érezték magukat, hiszen most először ülhettek a zsűri székében. Feltöltődve, és pozitív érzésekkel térhettek haza, amelyről elsőként Krasznai Tünde beszél.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fővárosi Kirendeltsége, a Fővárosi Gyermekvédelmi Intézmények Üzemeltetési Szervezete és az immár 50 éves Cseppkő Gyermekotthon szervezésében, dr. Thuma Róbert Főigazgató Úr fővédnökségével negyedik éve rendezték meg a Varázscsepp Országos Tehetségkutató Versenyt.

Lájk, ha kedveled a retro dalokat.

Ez egy olyan színtér, ahol a gyermekvédelmi szakellátásban, nevelőszülői ellátásban nevelkedő 8-18 éves gyermekek lehetőséget kaptak arra, hogy megmutathassák kiemelkedő művészi, előadói adottságaikat. A halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek társadalmi integrációját elősegítve a fogyatékkal élő gyermekek számára is lehetőséget biztosítottak arra, hogy bemutathatták tudásukat különböző előadóművészi kategóriákban. A kezdeményezés célja, hogy a tehetséges gyermekeket felkutassák, ösztönözzék őket, motiválják az önkifejezés fejlesztésére, segítséget nyújtsanak az ifjú tehetségek céljainak eléréséhez továbbá az esélyegyenlőség és a társadalmi tolerancia erősítése.


További képekért kattints! 

 

Krasznai Tünde mindent szívvel-lélekkel tesz

- Hihetetlenül jól éreztem magam az eseményen, nagyon megtisztelő, hogy elhívtak. Egy évvel ezelőtt éppen itt volt az X-Faktor tábor, és akkor nem is hittem, hogy egyszer majd a színpad másik oldalán ülök, és a kis tehetségek produkcióit pontozhatom. Egyetlen pillanat sem volt, hogy lefárasztottak volna, mindannyian tele vannak energiával. Látom, hogy szövögetik az álmaikat, ahogyan én is, amikor kiálltam. Még sosem voltam zsűritag, és azért esik ilyen jól, mert hiába hogy van mögöttem egy élettapasztalat és az X-Faktor, de úgy gondolom, hogy nincs akkora tapasztalatom még, hogy én kritizáljak. Természetesen van szépérzékem, és nagyon érzékeny, szenzibilibis ember vagyok. Bele tudok érezni és látni, milyen pluszt adnak. A zsűriben is sokat lehet tanulni a gyerekektől. Maximálisan odafigyeltem a versenyzőkre, egyébként is ilyen vagyok az életben, szóval vagy csinálok valamit, igazán tiszta szívvel-lélekkel, vagy inkább fel sem kelek az ágyból. Nagyszerű dolog, hogy szerveznek ilyen eseményt a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Azért is gondolom, hogy érdemes foglalkozniuk az előadó művészettel, mert a művészek nagy része mindig fájdalomból merít a legtöbbet. Látni ezeken a fiatalokon, hogy a koruknál sokkal érettebbek, és ez nekem nagyon szimpatikus. Az én életem is hasonló volt, hiába, hogy nem vagyok árva, de amikor a vándoréletről szólt az egyik előadás, párhuzamot vontam az életemmel, hiszen tudom, hogy milyen is az – sóhajtott Tünde, aki sírva azonosult a hátrányos helyzetű gyermek életével, sőt, mint kiderült, a vándorélet nagyon is ismerős a számára.

- zene.hu -

[2014.04.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még