2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Meglepő előadás! Psota Irén így énekli a népszerű dalt
Új klip! Sing Sing - Valami más
Felejthetetlen! 5 elgondolkodtató kép Bódi Lászlóról
Szívszorító üzenetet posztolt Mága Zoltán
Mága Zoltán is gyászolja a magyar sztárt
Kapcsolatok
Mága Zoltán

Mága Zoltán folytatja

Mága Zoltán és a Savaria Szimfonikus Zenekar jótékonysági hangversenyére háromezer embert várnak

Mága Zoltán és a Savaria Szimfonikus Zenekar március 28-án, pénteken 19.30-tól, Szombathelyen az Aréna Savariában adnak jótékonysági koncertetet.

A két beteg gyermek gyógykezelését támogató esten sztárvendégként lép fel Zsédenyi Adrienn Zséda, Pándy Piroska, valamint Fischl Mónika és Vadász Dániel. Közreműködik az Ymiso Kamarazenekar. A jótékonysági koncertet Kovács László vezényli.

Mága Zoltán elmondta, hogy boldogan tett eleget a felkérésnek, hiszen szívügye a beteg gyermekek sorsa és vállalt missziója a jótékonykodás.

„A 100 Templomi Koncert keretében valamint a Hegedűvarázs - 100 Koncert a Magyar Zenei Kultúráért sorozat részeként többször játszhattam a szombathelyi közönség előtt, akik minden jótékonysági koncertemen példaértékűen bizonyították, hogy képesek összefogni bajba jutott honfitársaikért. Büszkén gondolok vissza arra, hogy a 100 Templomi Koncert szombathelyi állomásának teljes bevételét a székesegyház tetőfelújítására fordítottuk, ami a Vas megyei nemes lelkű emberek nélkül nem valósulhatott volna meg. Idén ünneplem pályafutásom harmincadik évfordulóját, és azt hiszem, nagyobb eredményt művész nem érhet el, mint hogy hívó szavára több százezer ember segíti egymást, ezúttal pedig háromezren fognak össze beteg gyermekekért. Mint szerető családapa bízom benne, hogy a jótékonysági koncert fellépőiként az újabb kezelésekkel reményt adhatunk a szülőknek és a gyermekeknek – fogalmazott a zenész.

Lájk, ha kedveled a retro dalokat.

Mága Zoltán hozzátette örül a Savaria Szimfonikus Zenekar felkérésének, hiszen a klasszikus, romantikus, huszadik századi, és kortárs művek előadásában is élen járó zenekar világhírű karmesterekkel és szólistákkal hangversenyezett már, és méltán vált a magyar zenei élet jelentős képviselőjévé az elmúlt évtizedekben.

Mérei Tamás a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója elmondta, hogy a sztárvendégeket felvonultató eseményen teltházra, azaz háromezer emberre számítanak, a bevételből és a támogatásokból, a közönség felajánlásaiból befolyó összeget két Vas megyében élő gyermek műtétjére és gyógyíttatására szánják.

„Az est ingyenes, de csak jeggyel látogatható, az érdeklődők támogatói jegyet is vásárolhatnak, a bevételből a négy éves Erdélyi Rolika, a csontvelő-átültetésen átesett szombathelyi kisfiú utókezelését támogatjuk, valamint a Gencsapátiban élő mozgáskorlátozott lány, Varga Ramóna újabb műtétjét és utókezelését” – tette hozzá. A kislány 14 éves korára már 18 műtéten esett át, újabb beavatkozás várna rá Barcelonában, majd az utókezelés Lengyelországban, amelynek költsége két és fél millió forint – mondta Mérei Tamás. Kiemelte, hogy együtt még soha nem lépett fel Mága Zoltán a helyi szimfonikusokkal, sőt a zenekar az Arénában is most játszik először.

Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűvirtuóz és a Savaria Szimfonikus Zenekar koncertjén igazi showműsorra készülhet a közönség, sztárvendégekkel és a Budapesti Táncstúdió táncosaival.

[2014.03.28.]

Megosztom:

	Meglepő előadás! Psota Irén így énekli a népszerű dalt
Meglepő előadás! Psota Irén így énekli a népszerű dalt

A színésznő Máté Péter Elmegyek című...

Felejthetetlen! 5 elgondolkodtató kép Bódi Lászlóról

A kiváló dalszerző több, mint egy éve nincs...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még