2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Madonna

A kamera túloldalán: Újra rendez a popsztár

Immár harmadik filmjét fogja rendezni Madonna, aki ezúttal Rebecca Walker debütáló regényét, az Ade: A Love Story című könyvet fogja filmvászonra adaptálni. A regény egy amerikai diák történetét meséli el, aki beleszeret egy fiatal muszlim férfiba Kenya partjainak idilli szigetén…

Kapcsolatukat „természetesen” beárnyékolják a kulturális különbözőségekből fakadó konfliktusok.

Walker – a The Color Purple (a könyv magyar címe Kedves Jóisten, a belőle készített film itthon Bíborszín címen ismert – a szerk.) szerzőjének, Alice-nek a lánya – társ-producerként vesz részt a mozi megalkotásában.

Madonna – akinek a nevéhez a WE és a Mocsok és Bölcsesség (Filth and Wisdom) című filmek fűződnek a könyvet „hihetetlen utazásnak” nevezte tavaly.

Lájk, ha kedveled a retro dalokat.

Miután megjelent októberben, a popsztár egy fotót tett közzé a könyv borítójáról az üzenettel: „Olvassátok el ezt a könyvet! Egy hihetetlen utazás! Egy csodálatos SZERELMI történet!”.

A romantikus film másik társ-producere Bruce Cohan lesz, aki a Napos Oldal (Silver Linings Playbook) és az Amerikai Szépség (American Beauty) felett is bábáskodott.

A forgatókönyvírót – aki hitelesen adaptálná a történetet - Madonna és a producerek még keresik a Hollywood Reporter szerint.

MDNA turné

Madonna legutóbbi filmje a WE volt, ami VIII. Edward és Waalis Simpson történetét mondta el. A magazin információi szerint a mozi relatíve alacsony bevételt ért el Amerikában, és nem tudott bekerülni a filmes lista legjobb tíz helyezettje közé az Egyesült Királyságban sem.

Miközben a Velencei Filmfesztiválon népszerűsítette 2011-ben, Madonna a BBC-nek azt mondta: „véres rémálom” volt megcsinálni a filmet.

„Nem volt semmiféle könnyűség benne, az egész kihívás volt” – nyilatkozta az énekesnő, aki 2008-ben debütált rendezőként a Mocsok és Bölcsességgel (Filth and Wisdom).

A WE óta Madonna a zenei karrierjére koncentrált, megjelent MDNA című listavezető albuma, amivel hatalmas világturnéra is indult. A Forbes a világ legjobban kereső hírességének nevezte 2013-ban.

-kiko-

[2014.03.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még