2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Király Linda: "Nagyon izgatott vagyok"
A Dal 2014 harmadik elődöntő - Pál Dénes nyert, a New Level Empire a második
A Dal 2014 harmadik elődöntő: Király Linda - Everything - nézz bele
Király Linda exkluzív estre hív
Király Lindával énekelt a világsztár - exkluzív felvétel
Zene.hu Top 50 videoklip - 2014.03.26: újdonságokkal
Képgalériák
Király Linda az Orfeumban 2. galéria
Kapcsolatok
Király Linda

Ne félj, babám! - Villáminterjú Király Lindával

Szép, tehetséges, okos, érzelemgazdag és alázatos, átütő hangja mélyhatású, lélekgyógyító vibrációkat bocsát ki. Király Linda március 26-án, Boom Boom Room nevű, önálló estjén várhatóan újabb fergeteges koncertet ad állandó fellépőhelyén, az Orfeumban.

Túlontúl ritka, amikor egy tiszta hang, egy isteni csatorna szép lélekkel társul, és mindezt más-más nyelven beszélő kultúra tagjainak képes torzításmentesen átadni. Végtelenül sajnálatos és szomorú, amikor az irigység, a rosszindulat, a tudatlanság hajtotta, az empátiával még csak köszönő viszonyban sem lévő lények megnyilatkozása repedést okoznak egy tökéletesre csiszolt gyémántban, de még ezzel a kártékony művelettel sem megelégedve, minden erejükkel azon vannak, hogy porrá zúzzák azt.

Király Linda kivételes tehetség, hatalmas lélek, akinek egyetlen vétke, hogy más kultúrkörben szocializálódott. Amióta gyökereihez visszatért, torz élősködők szívják el tőle az éteri energiát. Szégyenletes, hogy felnőttnek mondott emberek a saját sikertelenségüket és keserűségüket vetítik rá egy szívét szélesen és védtelenül kitáró fiatal lányra, majd hosszú évekkel később sem engednek gyilkos szorításukból.

Lájk, ha kedveled a retro dalokat.

Tisztában vagyok vele, hogy fáj szembe nézni önmagunkkal (jómagam is végigjártam ezt az utat), ám gyáva az, aki parazitaként gyengíti azt, akiből a pozitívum árad.

A Király-lány önálló, az Orfeumban futó estje remek alkalom arra, hogy megértsük, miért szeretni kell a különleges képességekkel megáldott üzenethordozókat, s nem sárba tiporni igyekezetüket, amelyet pontosan halandó és esendő mivoltuk tesz életszagúvá, hitelessé. Március 26-án este érdemes betérni a Boom Boom Roomba egy nagy adag feltöltődésért.

           

További képekért kattints! 
           

– Legutóbbi Orfeum-beli koncerteden lázas és beteg voltál, mégis makulátlan előadást nyújtottál. Mi adja ezt a profizmus: a lélekjelenlét, a közönség szeretete, a kiváló énektechnikai tudás, a rutin, vagy mindezek együttesen?
– Nagyon fontos számomra, hogy a közönségemnek a lehető legtöbbet nyújtsam magamból, a legtöbbet hozzam ki a dalaimból. Olykor előfordul, hogy betegen kell színpadra lépnem, ilyenkor általában a drukk, a fokozott izgalmi állapot, ami a leginkább segít elfeledtetni velem bármi problémám is legyen éppen, hogy csak a zenére és a közönségre koncentrálhassak.

– Mennyire stresszeled magad az önálló klubkoncertjeid előtt a miatt, hogy a nézők minden egyes alkalommal a tőled megszokott maximalizmust várják el, miközben ki vannak éhezve újdonságokra?
– Nagyon izgulós típus vagyok, de ez általában az első kiénekelt hanggal el is múlik. Azért persze lényegesen könnyebb felszabadulnom egy ilyen családias és szerető közönség előtt, amelyikkel az Orfeumban szoktam találkozni. Az pedig, hogy a közönség újdonságot vár tőlem, fokozó hatású, hiszen számomra is nagyon fontos, magam is jobban élvezem a fellépéseimet, amikor valami újat próbálhatok ki, esetleg egy új dalomról kaphatok azonnali, őszinte visszajelzést.

– Itt a napsütéses, lélekmelegítő tavasz. Hogy érzed magad?
– Nagyon jól. Ki tud ennek nem örülni? :-)

– Darryl McDaniels-t, a Run-DMC oszlopos tagját Orfeum-beli bemutatkozó koncerteden sikerült totálisan lenyűgöznöd, olyannyira, hogy felpattant melléd a színpadra. Úgy tudom, a jövő hónapban az USA-ba készülsz. A kettő összefügg?
– Igen összefügg, de a részetekről még csak később árulhatok el többet. Viszont fantasztikus élmény volt egy ilyen legendával egy színpadon énekelni.

–Jó pár éve rád talált a „szőke herceged fehér lovon”. A számos fellépés és utazás mellett a szintén tehetséges művész pároddal mennyire tudjátok megélni a boldogságotokat, megosztani egymással szakmai sikereiteket?
– Nagyon boldogok vagyunk, és segítjük egymást, ahol csak tudjuk. Szerencsére az utóbbi évben mindkettőnk szakmai utazásai egy időben, egy helyre estek, így nem kellett sok időt egymástól távol töltenünk.

Nézd meg a Ne félj, babám! című gyönyörű balladát Király Linda előadásában!

- Aigner Ivan -

[2014.03.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.16.]
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még