2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
˝Ezek olyan dolgok, amik után kapkodod a levegőt˝- interjú Tandi Floraval
Kiderült! Varga Feri és Balássy Betty ezért várja a március elsejét
Gyász: elhunyt a kiváló zenész
Szomorú hír! Paco már nincs velünk

Caramel elárulta, miért megy Amerikába

Immáron nyolc éve annak, hogy Caramel megnyerte a TV2 által indított Megasztár című televíziós műsort, de népszerűsége cseppet sem kopott meg, sőt kijelenthetjük, hogy karrierje azóta töretlenül ível felfelé. Arról kérdeztük, hogy mi lehet a sikerének a titka, és hogy milyen tervekkel indul Amerikába?

- Most már közel 10 éve annak, hogy azon a bizonyos tehetségkutató versenyen elindultam és álmomban sem mertem gondolni, hogy idáig jutok. Óriási ajándék az élettől, hogy azzal foglalkozhatom, ami a hobbim. Imádok zenélni, nagyon szeretek színpadon állni, a közönség szemébe nézni és élvezem, ahogy visszanéznek rám. Az pedig külön öröm számomra, hogy mindaz, amiről énekelek a saját gondolataim színes tükreként áll előttük.

 Nem tudom minek köszönhetem a sikeremet és egészen őszintén mondom, hogy nem is akarom megfejteni. Ha tudnám, akkor talán törekednék arra, hogy olyat csináljak, amitől még sikeresebb leszek. Ez most nem így van. Egyszerűen csak megfogalmazom a gondolataimat és azokat dalba öntöm. Sokszor én magam sem tudom, hogy hogyan készül el egy-egy dal. Egyszer csak azon veszem észre magam, hogy kész van.
Nem tanultam zenét írni. Ez egy ajándék a Jóistentől, amit megpróbálok méltó módon viselni és megpróbálok ezzel az ajándékkal másoknak is örömet szerezni.

Napi Bizso - csak pozitívan, csatlakozz

Milyen érzés a tizenkétezres aréna után a Fat Mo’s-ban játszani, majd utána repülőre ülni és amerikai turnéra indulni?
- Érdekes módon a klubkoncerteket legalább annyira szeretjük, mint egy arénás koncertet! Az egy nagyon különleges hangulat, amikor tapintani lehet a közönség közelségét! Ott minden rezdülésünknek ereje, jelentősége van! Úgyhogy nagyon várjuk és várunk mindenkit a Fat Mo's- ba március 1-én, nagy szeretettel!

Utána pedig azonnal indulunk Amerikába. A menedzsmentemnek sikerült egy olyan partnert találni, akik Amerikai viszonylatban is látnak bennem fantáziát, rendelkeznek kellő kapcsolattal és tapasztalattal és felvállalták a kinti szervezési munkákat. Persze azt senki nem gondolja, hogy ettől én egy amerikai sztárrá válok, viszont ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy kapcsolatokat építsünk! Ezekre a fellépésekre amerikai újságírókat, rádiós szakembereket, lemezkiadókat meghívunk, amely talán alapja lehet egy újabb lehetőségnek!

Nagyon várom már a fellépéseket és remélem, hogy jó sokan eljönnek, hiszen ezek a bulik egyben egy fontos küldetést is támogatnak. A bevételt a nemzetek közötti kulturális híd építését segítő klubok  korszerűsítésére ajánlottuk fel.

[2014.02.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még