2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Selena Gomez
Demi Lovato

Kiégett? Rehabon kezelték a fiatal énekesnőt

Bennfentesek tagadják, hogy öngyilkossági kísérlet miatt került rehabilitációs intézetbe Selena Gomez múlt hónapban. „Wellness projekt” – mondta egy, a 21 éves énekesnőhöz közel álló forrás, amikor arról kérdezték, miért vonult Gomez két hétre egy arizonai terápiás központba.

„Kiégett egy könyörtelen év után, filmből filmbe, koncertek, tévé, turnézás és a promóciós munkák, amik ezekkel járnak. Szüksége volt egy kis szünetre” – magyarázta.

A bennfentes szerint Gomez élvezte 2013 partizásait, és azzal a fogadalommal zárta az évet, hogy „egészséges lesz”. Ez azonban nem azt jelenti, hogy pia, altató és drogok miatt kell pihennie, vagy épp testi problémák miatt, mint például zenész kollégájának, Keshának, aki szintén kezelés alatt áll – étkezési nehézségei okán.

Csatlakozz, ha kedveled a retro magyar dalokat.

„Ő nem az a lány” – szögezte le a forrás. „Partyzik és alkalmanként elszív egy cigit? Igen. Iszik amikor bulizik? Igen. De nem szenved drogfüggőségtől vagy alkoholizmustól. Soha nem láttam, hogy elveszti a kontrollt. Nem lóg tű a karjából” – fejtette ki.

Gomez decemberben lemondta ausztrál turnéját, arra hivatkozva, hogy szüksége van egy kis időre, amit saját magára fordíthat. Az énekesnőt körülvevők megerősítették, hogy a sztár önként, és nem függőségek miatt költözött be január 5-én a Dawn at the Meadows nevű intézetbe, hogy annak „ifjúsági programjában” vegyen részt.

Nem mindenki látja azonban így.

Egyesek szerint Demi Lovato - aki korábban az amerikai Billboard magazinnak azt mondta, hogy Gomez volt az egyik legnagyobb támogatója, míg kezelés alatt állt három évvel ezelőtt - aggódik barátnője érzelmi állapota, Justin Bieberrel való hol van hol nincs kapcsolata valamint a kemény partizásai miatt.

Amikor a Billboard szóra szerette volna bírni, Lovato szóvivője nem kommentálta a híreket.

Selena Gomez azóta már ismét „szabad”, és állítólag sietve hagyta el a létesítményt. Később pedig a Sundance Film Fesztiválon és problémás exével látták bulizni.

„Volt egy korábbi kötelezettségvállalása a Sundance-en” – mondta Gomez szóvivője, hozzátéve, hogy az énekesnő úgy érezte, nem szükséges visszatérnie az intézménybe, miután véget ért a filmfesztivál múlt hónapban.

Ugyanakkor Bieberrel lógni néhány nappal azelőtt, hogy az énekest letartóztatták volna, nem épp arra vall, hogy a terápia sikeres lett volna.

„Még csak 21 éves. Ugyanazokkal a problémákkal küzd, mint bárki más az ő korában. Megteheti, hogy rossz döntéseket hozzon. Aggódik miatta, de nincs ugyanabban a lefelé tartó spirálban” – utalt a forrás a bajos tinisztárra, aki mostanában többet szerepel az újságokban rendőrségi ügyei, mint zenéje miatt.

-kiko-

[2014.02.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még