2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kínos: Tojásdobálással vádolják a sztárt
Szorul a hurok: Őrizetbe vették a popsztárt!
Kapcsolódó Kiadványok
Justin Bieber: My Worlds - The Collection
Justin Bieber: Under the Mistletoe
Kapcsolatok
Justin Bieber

Nem menekül: az énekes telefonját is átvizsgálja a rendőrség

Bizonyítékok után kutatva Justin Bieber iPhone-ját is átvizsgálja a rendőrség, miután állítólag tojásokat dobált szomszédjának házára. A fiatal popsztár okostelefonját a keddi házkutatás során kobozták el – tájékoztatta a CNN-t David Thompson hadnagy a Los Angeles Megyei Seriff Hivatal részéről.

A rendőrség technikai személyzete – ami a biztonsági kamerák felvételeit is vizsgálja – arra keres bizonyítékot, hogy Bieber „hencegett vagy poént gyártott” az incidensből – magyarázta Thompson.

Biebernek ugyanakkor nem kell aggódnia semmilyen durva fotó vagy „kábítószeres csevegés” miatt, amit esetlen a telefonján találnak, mert „ez csak a tojásokról szól”.

„Bármi olyat keresünk, aminek az adott incidenshez van köze” – szögezte le a nyomozó.

Csatlakozz, ha kedveled a retro magyar dalokat.

   A Bieber házában felszerelt biztonsági videó rendszer lehet a legjobb „szemtanú” a tojásdobálásra.

„Nagyon kiterjedt volt” – mondta a rendőr a rendszerről.

„Szerintem nagyon jól installált volt, és minden helyet lefedett Mr. Bieber házában. Jól működtetett biztonsági rendszere volt” – tette hozzá.

A hatóság emberei ezért lefoglalták a számítógépet, amire a videókat rögzítették.

Luxus környezet

Az állítólagos tojásdobálás január 9-én este történt Kaliforniában, Calabasas dupla kapuval ellátott Oaks lakóparkjában. Szórakoztatóipari és sport nagyágyúk otthona ez a hely, itt él többek között a néhai Michael Jackson édesanyja és három gyermeke is.

A Lost Hills Seriff Állomás – amelyik Los Angeles megye jóléti részében, Malibu keleti részén teljesít szolgálatot – munkatársainak sikerült alaposan megismerni a 19 éves Biebert, miután két évvel ezelőtt beköltözött 6,4 millió dolláros ingatlanába.

Szomszédai több alkalommal is hívták a 911-es segélyhívó számot arra panaszkodva, hogy a tinédzser multimilliomos száguldozik a lakópark utcáin nagy teljesítményű autóival. Az egyik szomszéd azzal vádolta az énekest, hogy egy vita során az arcába köpött márciusban. A rendőrségnek emellett hangos bulik miatt is ki kellett vonulnia a sztár otthonához.

Nem bizonyítható

A figyelmeztetések ellenére azonban semmi nem történt. Az illetékes ügyészség azzal indokolta ezt, hogy nem tudnák bizonyítani a gyorshajtást vagy a köpködést a bíróság előtt.

Az ügyészség elutasította annak a fotósnak a panaszát is, aki azzal vádolta a sztárt, hogy megütötte őt egy calabasas-i bevásárlóközpont előtti parkolóban, amikor képeket készített Bieberről és akkori barátnőjéről, Selena Gomez énekesnőről 2012 májusában.

Ha a nyomozók találnak bizonyítékot a tojásdobálásra, átadják azt az ügyészségnek további intézkedések céljából. Ez néhány napon vagy héten belül megtörténhet – közölte a hadnagy.

A szomszéd házában egyébként becslések szerint húszezer dolláros kár keletkezett, ami kimeríti a vandalizmus fogalmát, és börtönbüntetéssel is járhat.

Bieber vendége, a 20 éves, Lil Za nevű rapper – akinek valódi neve Xavier Smith – szintén megkapta a neki járó médiafigyelmet és jogi problémákat is mellé, miután őt is részese volt a rendőrség keddi látogatásának.

A rendőrség ugyanis „egyszerű kinézetű”, illegális drogot talált Lil Za-nál, amikor beléptek Bieber otthonában található hálószobájába. Kábítószer birtoklás vádjával azonnal letartóztatták.

Vandalizmus

Hogy még rosszabb napja legyen, vandalizmussal is megvádolták, mert tönkretette a telefont a börtönben, miközben arra várt, hogy valaki kivigye onnan.

„Őszintén szólva, a média azzá tett, aki nem vagyok. De egyedül azok értik ezt, akik az én cipőmben járnak. …Ezek az emberek azért kapják a pénzüket, hogy rossz színben tüntessenek fel. Néhány dolog amit tettem, rossz, igen. De nézzétek meg a helyzetet, amiben vagyok, és a bőröm színét.

Kokain? Tényleg? Minvégig míg otthon voltam Texasban, senkit nem érdekelte, mit csinál Za… hamarosan, amint LA-be jött, minden hírben ő szerepelt” – írta a fiatal rapper a Twitteren.

Thompson eredetileg azt mondta, a texasi származású sztárnál kokaint találtak, később viszont módosította beszámolóját. Az „egyszerű kinézetű” drogok vélhetően Ecstasy és Xanax voltak.

-kiko-

[2014.01.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még