2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Király Linda: "Nagyon izgatott vagyok"
Eurovíziós dalfesztivál 2014: Király Viktor - Running Out Of Time
Érdekes video! Egy pörgős hétvége az X-faktor kedvenceivel
Döbbenet! CD-tisztítót néztek bombának Budapesten? Íme az igazság!
Megszületett Varga Feri és Balássy Betti kisfia
A magyar énekesnőt holtan találták meg a Dunában!
A Dal 2014: Király Viktor megfogadta
Kapcsolatok
Király Viktor

Király Viktor a világsztár lemezén szerepel - óriási bejelentést tett a Class FM-ben

Mi történhet, ha egy nemzetközi porondra készülő hazai sztár nagyot álmodik? Alig pár napba és néhány telefonba került, hogy Király Viktor legújabb szerzeményében a Run-DMC tagja, Darryl McDaniels működjön közre. Az amerikai zenész a dal felvételére Budapestre utazott, ezt használta ki a Class FM népszerű műsorvezetője, Kiss Orsi, aki gyorsan mikrofonvégre kapta a két előadót.

Király Viktor megírt egy új dalt, felénekelte, de úgy érezte, a rapbetétnek nem az ő hangján kéne szólnia. Ekkor indult és meglepően jól alakult a sikertörténet, a fiatal énekes pedig még ma sem hiszi el, hogy egy legendával dolgozhat együtt. Viktor és a hiphop kultúra úttörőjének számító McDaniels azonban meglepően egyszerűen és gyorsan találtak egymásra. A dal ezen a héten debütált a Class FM-en, Viktor pedig beavatta a leghallgatottabb rádió hallgatóit a részletekbe is.

„Megírtam a Running Out Of Time-ot, és került bele egy rap rész is. Felhívtam Bent, a tesómat, aki New York-ban él, hogy segítsen keresni valakit, aki rappel a dalban. Nem gondoltam nagy emberre, erre Ben két nap múlva visszahívott, hogy mit szólnék D.M.C.-hez a Run-DMC-ből. Nagyon-nagyon meglepődtem! Kettő napba telt, és már D.M.C.-től kaptam egy videóüzenetet, hogy »Yo yo yo, what’s up, Viktor?« És akkor már a stúdióban volt, nyomta a rappet és küldte a dalt!”

D.M.C-t egyből lenyűgözte a felvétel, sőt, Orsinak bevallotta, még kicsit aggódott is, hogy ne rontson bele. „Nagyszerű produkció, kitűnő dalszerzés, és remek ének! Előfordul, hogy egy dal magában nagyon jó, aztán amikor belekerül a rap, az elrontja az egészet. Tartottam ettől, de szerencsére nem így lett.”

Lájk, ha szeretsz koncertre járni.

Kiss Orsi szimpatikus, közvetlen, kedves embernek ismerte meg a rappert, akivel gyorsan közös pontot is találtak: mindketten rajonganak ugyanis a korcsolyáért.

„Kiderült, hogy mind a ketten a téli sportok szerelmesei vagyunk, én műkorcsolyáztam, az ő 19 éves fia pedig profi hokis. D.M.C-ben egyébként semmi sztárallűr nincs, aki ráadásul még Class40-beli műsorvezető társamnak, Kovács Áronnak is üzent” – mesélte Orsi, aki elárulta, hogy Áront a kora miatt ugratja mostanában.„Áron tavaly töltötte be a 40-et, néha viccesen húztam azzal, hogy milyen „öreg”. Megkértem tehát D.M.C.-t, akit csak hónapok választanak el az ötödik x-től, hogy üzenjen neki.”

„Nem vagy öreg, amíg valaki nem mondja azt, hogy „Na, ő 89!” – akkor öreg vagy. Nem a kor határozza meg az életed,  hanem hogy hogyan érzed magad. Én még mindig az a 12 éves gyerek vagyok, aki a hálószobájában ül és rádiót hallgat, és ez sosem változik! – üzente Áronnak  a sztár, aki még mindig a lelkes tinédzsert érzi magában, és aki a Viktorral való együttműködéstől is teljesen bezsongott. „Ezért is vagyok annyira izgatott amiatt, hogy rappelhetek ebben a dalban, hogy itt lehetek Magyarországon, videót forgattak velem, és éppen egy szuper rádióinterjút készítünk!”

A legendás rappernek, aki legújabb albumán dolgozik, egyébként még az interjú közben is sikerült meglepnie Viktort, Orsit és a hallgatókat egyaránt: „Remélem, hogy sikerül júniusig kiadni az új korongomat. Nagyszerű zenészekkel és művészekkel dolgozom, mint Viktor, aki itt ül mellettem. Igazság szerint elárulom, hogy Viktort is rá akarom tenni a lemezemre!”

A Running Out Of Time című új dal természetesen már hallható hazánk legnépszerűbb rádiójában, az exkluzív interjú ismétlése pedig szombaton 20:00 órától kerül adásba a Class FM-en, ahol Király Viktor újdonságai is rendre felcsendülnek.

[2014.01.16.]

Megosztom:

Döbbenet! CD-tisztítót néztek bombának Budapesten? Íme az igazság!

Feloldották az útzárat Budapest...

Érdekes video! Egy pörgős hétvége az X-faktor kedvenceivel
Érdekes video! Egy pörgős hétvége az X-faktor kedvenceivel

Elképesztő mennyiségű rajongó. Megállás...

Király Linda: "Nagyon izgatott vagyok"
Király Linda: "Nagyon izgatott vagyok"

Az énekesnő január 7-én „Everything” címmel mutatta be...

Eurovíziós dalfesztivál 2014: Király Viktor - Running Out Of Time
Eurovíziós dalfesztivál 2014: Király Viktor - Running Out Of Time

Íme a dal, amivel Király Viktor...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még