2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Felturbósította lemezét a Special Providence 
Japánba készül a Special Providence 
"Nehéz minket kategorizálni" - interjú a Special Providence dobosával, Markó Ádámmal
Klippremier után ingyenkoncertet ad a Special Providence
Special Providence és a Turbo a Dürerben
Képgalériák
Kálloy Molnár Péter és a Special Providence a klipforgatáson
Kapcsolatok
Special Providence
Kálloy Molnár Péter

Új klip a Special Providence készülő lemezéhez

Teltházas európai turnéja után a negyedik nagylemezén dolgozik a Special Providence. A nemzetközi progresszív rock műfajában egyre elismertebb és népszerűbb magyar zenekar az új album előzeteseként Kálloy Molnár Péter színművész főszereplésével klipet forgatott a Testing The Empathy című szerzeményhez.  

Negyedik nagylemezén dolgozik a Special Providence. A műfajokat mesteri módon elegyítő, külföldön is elismert magyar zenekar a tavaszra várható album előzeteseként egy dalt misztikus hangulatú videóklip formájában mutat be. 

- A választásunk a Testing The Empathy című szerzeményre esett. A főszerepet Kálloy Molnár Péter alakítja, akivel baráti a viszonyunk, és dolgozunk is együtt. Péter szereti a zenekart, ráadásul zseniális drámai színész, aki megélte és a játékával tökéletesen visszaadta az érzelmeket, amelyek egy ember kétféle énjéről szólnak. A forgatás szeptemberben volt, az erdei jeleneteket Dobogókőn, a beltérieket pedig Budapesten rögzítettük  A klipet ezúttal is a MADvision stábjával készítettük, akik a Lazy Boy című klipünket is jegyzik– mondta Markó Ádám, a Special Providence dobosa.

Hamarosan érkezik karácsony - hangolódj, készülj velünk.

A zenekar januárban vonul be a törökbálinti SuperSize Stúdióba, hogy rögzítse az új szerzeményeket, és a lemez megjelenése előtt a tervek szerint még egy számhoz forgat klipet. A Special Providence a stúdiómunkálatok közben nem lép színpadra, de a háttérben szorgos munka folyik, hiszen a fiúk folyamatosan kapják az újabb és újabb felkéréseket.

- Fantasztikusan sikerült a szokásos, őszi európai turnénk, amire ezúttal a svéd Beardfish társaságában indultunk el. Nagyon megterhelő volt, hiszen napi 600-700 kilométert is buszoztunk, de a fogadtatás feledtette az utazás fáradalmait. Azokban az országokban, ahol korábban már felléptünk, az eddigieknél is több néző jött el a fellépésekre, ráadásul igazán patinás helyeken adtunk koncerteket. Hamburgban például abban a klubban játszottunk, ahol a Police és a Nirvana is színpadra lépett, a plakátjaik ma is kint vannak a falon. A turné során Hollandiában, Dániában és Svájcban is voltunk, ahol korábban még nem léptünk fel. Ezeken az állomásokon is elképesztő volt a hangulat, ismerték a számainkat és már alig várták, hogy élőben hallhassanak minket. A turné újabb szakmai előrelépést is hozott, ugyanis leszerződtetett minket a Beardfish német booking ügynöksége, így a progresszív zene legjelentősebb brit, német és francia előadóival egy istállóba kerültünk. Ez azt jelenti, hogy az eddigi külföldi sikereinket is túlszárnyalhatjuk, hiszen újabb út nyílt meg a legnagyobb európai és tengerentúli fesztiválok felé – tette hozzá Markó Ádám. 

A Special Providence itthon legközelebb tavasszal koncertezik, hiszen az album lemezbemutató koncertje áprilisban lesz az A38 állóhajón.

Special Providence: Testing The Empathy

- PR Garden -

[2013.12.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még