2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
X-faktor 2013 - Tóth Marcell: I Knew You Were Trouble (Taylor Swift)
X-faktor 2013 - Batánovics Lili: Something's Got a Hold On Me (Etta James)
X-faktor 2013 - ByTheWay: Cup Song (Pitch Perfect)
X-faktor 2013 - Eckert Anikó: Black Heart (Stooshe)
X-faktor 2013 - Bozsek Márk: The Lazy Song (Bruno Mars)
X-faktor 2013 - Péterffy Lili: Monday Morning (Melanie Fiona)
X-faktor 2013 - Csordás Ákos: She’s Like The Wind (Patrick Swayze)
X-faktor 2013 - Krasznai Tünde: Don' t Cry For Louie (Vaya Con Dios)
X-faktor 2013 - Fat Phoenix: Crucified (Army Of Lovers)
X-faktor 2013 - Danics Dóra: Valerie (Amy Winehouse)
X-faktor 2013 - Szabó Ádám: Álomarcú lány (LGT)
X-Faktor 2013: Így a született ByTheWay különleges produkciója
Bozsek Márkot telefonon nyugtatták a barátai
X-Faktor 2013 második élő show: Tóth Marcell kiesett,  Péterffy Lili folytathatja
X-Faktor 2013: Fat Phoenix - Can’t get you out of my head
X-faktor 2013 - Péterffy Lili: Mikor
X-faktor 2013: Szabó Ádám - Sweet Dreams (Are Made Of This)
Kapcsolatok
Batánovics Lili
Tóth Marcell
By The Way (ByTheWay)
Eckert Anikó
Bozsek Márk
Szabó Ádám
Krasznai Tünde
Péterffy Lili
Fat Phoenix
X-faktor 2013

X-faktor 2013: Befejeződött a második élő show - nézd vissza a produkciókat

Második élő adásához érkezett az X-Faktor negyedik évada. Egy héttel ezelőtt Eckert Anikó és az MDC párbajozott, a zsűri egyértelműen Eckert Anikót tartotta megfelelőbbnek a versenyben maradásra. A szavazás azonban ma újra elkezdődik, de már csak tizenegy döntősre lehet voksolni.

A ma este témája a „nemzetközi sokszínűség”, ami valakinek biztosan kedvezni fog, más pedig vagy valószínűséggel szidja majd a show szerkesztőit.

És ahogy legutóbb, úgy ma este is kizárólag a versenyprodukciókat láthatja a közönség, voksolni a kedvencekre vasárnap estig lehet. Akkor Lilu lezárja a szavazást, és a két legkevesebb szavazatot kapó előadó párbajozni fog.

De ne szaladjunk ennyire előre, mert a szombat este a versenyé!

Csatlakozz, ha kedveled a retro magyar dalokat.

A mentorok – Alföldi Róbert, Tóth Gabi, Szikora Robi és Geszti Péter – már elfoglalták helyeiket, és a legjobb tizenegy is hamarosan színpadra lép!

Elsőként „a legnagyobb csibész, aki megértette, hogy a jövője a tét” – legalábbis mentora, Tóth Gabi szerint, aki így konferálta felversenyzőjét, Tóth Marcit. De tényleg megértette? Ezt bizonyíthatta most Taylor Swift I Knew You Were Trouble című slágerével.

Böbe Baba

„Van benne fiatalság és energia” – értékelte Geszti Péter, de annyit kérdezett Gabitól, nem lenne-e érdemes az ilyen jellegű dalokat lejjebb tenni Marcinak. Szikora szerint a dal meghatározta Marci egész jelenségét ma este: „el tudta énekelni, de nem volt benne nagy tartás”. Alföldi pedig úgy vélte, a fiatal versenyző „nem bírta kondival”.

A folytatásban Alföldi Róbert énekese, Batánovics Lili következett, aki számára a legnagyobb kihívás, hogy molettsége ellenére szexis legyen a színpadon. Ezt most Etta James dalának Christina Aguilera-féle feldolgozásával érte el.

„Az elején berobbantál és egy kicsit ellaposodott a közepe fele” – mondta Tóth Gabi az előadás után, Szikorának viszont eddig ez a produkció tetszett a legjobban az „irány” miatt. „Olyan édes vagy, mint Böbe Baba” – értékelte Geszti, aki azt elismerte, hogy a dal közepe talán nem volt olyan erős, de összességében lenyűgözte a lány előadása.

„Ilyet még az X-Faktor színpada nem látott” – vezette fel csapatát Szikora Róbert. A ByTheWay előadása valóban egyedi, és kreatív volt. Acapella kezdtek énekelni a srácok, csupán egy asztal, négy pohár és a kezeik szolgáltak hangszerként a Pitch Perfect című film Cup című slágerének előadásához.

Alföldi Róbert „bravúrosnak” és „fantasztikusnak” nevezte a produkciót, Tóth Gabi pedig azt mondta: „valami miatt megható volt ezt látni”. Geszti Péter hozzátette: „ha egy kicsit jobban énekeltek, akkor lesz világszám”.

Halálosan unalmas

Egy héttel ezelőtt Eckert Anikónak kellett párbajoznia. Így a fiatal lánynak most nem csak versenydalával, de a népszerűtlenség érzésével is meg kellett birkóznia. Utóbbi talán jobban sikerült neki a Stooshe Black Heart című szerzeménye közben.

Szikora Róbert azt mondta, megerősödve jött vissza Anikó, de ennek ellenére neki még vannak kétségei, hogy hosszú távon alkalmas-e a versenyre a lány. Geszti szerint elvérzett ebben a dalban, és jobban esett neki nézni, mint hallgatni Anikót. Tóth Gabi is egyetértett abban, hogy Anikó hangja egyelőre nem elég képzett az Alföldi által választott dalhoz.

Bozsek Márk legutóbb nem nyűgözte le száz százalékosan a mentorokat. A kritikák megviselték a színész-énekest, mentora, Geszti Péter szerint most szembesült azzal, hogy nem annyira jó, mint amennyire szeretne az lenni. A Barátok Közt sztárja most úgy szeretett volna színpadra lépni, hogy kizárólag az örömérzet miatt zenél. Ehhez ismét gitárját hívta segítségül.

Tóth Gabi örömmel fogadta, hogy Márk újra hangszerével lépett színpadra. Szikora szerint a legmagasabb hangokat is biztosan hozta a srác, de ezt a biztonságot Alföldi „halálosan unalmasnak” találta.

Erőtlen volt

Péterffy Lili a mentorok szerint a múlt heti élő showban „jött meg”, Tóth Gabi akkor érezte először a kisugárzását. Mostani Monday Morning produkciója (Melanie Fiona) viszont olyan volt, mint egy gyenge karaoke szám.

Bár mentora szerint titokzatosan fed fel magáról új dolgokat a lány, Geszti ezt most nem érezte. Nem érdekelte ez a produkció. Szikora erőtlennek találta Lili fellépését, Tóth Gabi pedig nem érezte az energiát, olyan volt szerinte, mintha Lili ezt nem akarta volna.

„Csordás Ákos legutóbb hatalmas bulit csinált, most a hatalmas szívét mutatja meg” – vetítette előre mentora, Tóth Gabi. Így is lett a Dirty Dancing nagy sikerű She’s Like the Wind című betétdalával, amit eredetileg a néhai Patrick Swayze énekelt, aki egyébként társszerzője is volt a dalnak.

„Fantasztikusan énekel, fantasztikus hangja van” – mondta Alföldi, mégis szerinte ezt most Ákos „túlérezte”. Szikora azt mondta Ákosnak, meg kell tanulnia, hogy ne ő, hanem a közönség érzékenyüljön el. Geszti kicsit többet várt, szerinte ettől több van Ákosban.

Dívának születni kell

Krasznai Tünde a show talán legkülöncebb versenyzője. Nem topmodell alkat, és nem is hétköznapi személyiség, a legkevésbé sem átlagosnak mondható hanggal. Mivel mentora, Geszti szerint a lánynak sok-sok szeretetre van szüksége, elvitte oda, ahol szerinte a legtöbbet kaphatja: édesanyjához, Márta nénihez.

A segítség jól jött, mert Tünde mindenkit lenyűgözött a Vaya Con Dios slágerével, és dögös vörös ruhájával. „Dívának lenni születni kell” – emelte ki Szikora Róbert. „Minden porcikádban szexualitást látok” – tette hozzá Tóth Gabi, aki Gesztinek is gratulált a produkcióhoz. Alföldi pedig már azon gondolkodott, hogy az eddig leszervezett produkcióiba hova tudna helyet szorítani a lánynak. Továbbá ő is gratulált Gesztinek – kivételesen a ruhaválasztásért.

„Igazi rezsicsökkentő zenekarnak” nevezte csapatát Szikora Róbert, aki szerint a Fat Phoenix ingyen adja az energiát. A srácok saját bevallásuk szerint sokat dolgoznak, összevissza esznek és már sportolni sincs idejük, ami azt jelenti, hogy rondák lesznek, de jók. Hogy rondák voltak-e inkább vagy jók, mondják meg a mentorok!

„Bármi történik te élvezed” – mondta Tóth Gabi, akit az énekes rózsás lakkcipője is lenyűgözött. Ugyanakkor az előadást egy fokkal kevesebbnek találta, mint amit múlt héten produkáltak a srácok. Alföldi azt mondta: erősebb volt a baráti összetartás, mint maga a produkció, Geszti pedig hozzátette: egy romkocsmában hagyta az energiáját a csapat.

Álomarcú lány

Danics Dórát a leguniverzálisabb előadóként konferálta fel mentora, Geszti Péter. A valóban igen sokoldalú versenyző ezúttal Amy Winehouse Valerie című slágerével lépett a mentorok elé.

„Kezd valami egészen furcsa viszonyunk kialakulni a kulisszák mögött” – vallotta be Alföldi értékelésében, aki hozzátette: „nincs kérdés se hangban, se énekben”. Ennek ellenére még mindig többet vár a tökéletesnél. „Ha így folytatod, úgy foglak szólítani: kolleganő” – fogalmazott Szikora, Tóth Gabi pedig végre meglátta a nőt Dórában, ő így érezte kerek egésznek a lány karakterét.

A showt Tóth Gabi „nem piszkos, de piszkosul tehetséges” versenyzője, Szabó Ádám zárta. Ahogy Bozsek Márk, úgy Ádám is kapott hideget, meleget múlt héten. A legtöbb kritika „jófiúságáért” érte a harmonikásként megismert fiút. Gabi ennek ellenére kitartott amellett, hogy nem akarja megváltoztatni versenyzőjét, mert szerinte Ádámban így van benne az a bizonyos x-faktor.

Ezt most az LGT Álomarcú Lányával bizonyíthatta.

„Elképesztő energiájú nagyáriát csináltál a dalból” – értékelte Geszti Péter az előadást, Szikora pedig azt mondta: „nem volt alja” az előadásnak. Alföldi kifejtette: az érzések valamiért bent ragadtak Ádámban, és azt kellene megvizsgálni, hogy miért.

Szabó Ádám produkciójával a második kiszavazós hétvége első szakasza véget ért, holnap, azaz vasárnap este a párbajjal folytatódik a verseny. Az eredményhirdetés mellett számíthatunk meglepetésvendégekre is, és ahogy múlt héten, úgy valaki ezúttal is ki fog esni a versenyből. Keressétek legfrissebb híreinket holnap este is!

Szerinted mely produkció nyeri a 2013-as X-Faktor? VOKS LENT!

Görgess le és nézd vissza az előadásokat.

-kiko-

[2013.10.19.]

Megosztom:


	X-faktor 2013 - Tóth Marcell: I Knew You Were Trouble (Taylor Swift)
X-faktor 2013 - Tóth Marcell: I Knew You Were Trouble (Taylor Swift)

Marci kezdte a második élő showt....


	X-faktor 2013 - Batánovics Lili: Something's Got a Hold On Me (Etta James)
X-faktor 2013 - Batánovics Lili: Something's Got a Hold On Me (Etta James)

Lili így énekelt a második...


	X-faktor 2013 - ByTheWay: Cup Song (Pitch Perfect)
X-faktor 2013 - ByTheWay: Cup Song (Pitch Perfect)

A ByTheWay így énekelt a második élő showban


	X-faktor 2013 - Eckert Anikó: Black Heart (Stooshe)
X-faktor 2013 - Eckert Anikó: Black Heart (Stooshe)

Anikó így énekelt a második élő showban.


	X-faktor 2013 - Bozsek Márk: The Lazy Song (Bruno Mars)
X-faktor 2013 - Bozsek Márk: The Lazy Song (Bruno Mars)

Márk így énekelt a második élő showban.


	X-faktor 2013 - Péterffy Lili: Monday Morning (Melanie Fiona)
X-faktor 2013 - Péterffy Lili: Monday Morning (Melanie Fiona)

Péterffy Lili így énekelt a második élő...


	X-faktor 2013 - Csordás Ákos: She’s Like The Wind (Patrick Swayze)
X-faktor 2013 - Csordás Ákos: She’s Like The Wind (Patrick Swayze)

Ákos így énekelt a második élő...


	X-faktor 2013 - Krasznai Tünde: Don' t Cry For Louie (Vaya Con Dios)
X-faktor 2013 - Krasznai Tünde: Don' t Cry For Louie (Vaya Con Dios)

Tünde így énekelt a második élő...


	X-faktor 2013 - Fat Phoenix: Crucified (Army Of Lovers)
X-faktor 2013 - Fat Phoenix: Crucified (Army Of Lovers)

A Fat Phoenix így énekelt a második élő...


	X-faktor 2013 - Danics Dóra: Valerie (Amy Winehouse)
X-faktor 2013 - Danics Dóra: Valerie (Amy Winehouse)

Dóra így énekelt a második élő showban.


	X-faktor 2013 - Szabó Ádám: Álomarcú lány (LGT)
X-faktor 2013 - Szabó Ádám: Álomarcú lány (LGT)

Ádám így énekelt a második élő showban.

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még