2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Miley Cyrus (Hannah Montana)

UK Top 40: duplázott a megosztó énekesnő

A popzene amerikai üdvöskéjének sikerült az, ami idén még egy előadónak sem az Egyesült Királyságban. Miley Cyrus egyszerre, ugyanazon a héten tudta meghódítani a hivatalos album- és kislemezlista élét is.

A Wrecking Ball Eminem Berzerk című slágerétől orozta el az első helyet a brit kislemezlistán. Bangerz című korongja pedig Chase & Status Brand New Machine című kiadványát szorította a második helyre az albumlista tekintetében.

Legutoljára duplázni Olly Mursnek sikerült Troublemaker című szerzeményével, valamint Right Place, Right Time című lemezével tavaly decemberben.

„Igazán értékelem a szeretetet, amit az Egyesült Királyságból kapok” – mondta az énekesnő. „Nem csak azért, mert ez a második Number 1 kislemezem, hanem sokkal inkább lenyűgöző, hogy az albumom is Number 1 lett. Alig várom, hogy visszatérjek az egyesült Királyságba jövő hónapban” – nyilatkozta.

Cyrus egyébként a címlapok szinte nélkülözhetetlen szereplője mostanában, miután az MTV VMA-n „twerkelt” augusztusban Robin Thicke oldalán – mondhatni egy szál semmiben.

A Wrecking Ball videójában sem mondható túlöltözöttnek, talán ezért is olyan népszerű a dal, ami az egykori Disney-sztár második listavezető slágere az Egyesült Királyságban a nyári kedvenc We Can't Stop után.

A kislemezlista új belépői között található továbbá Conor Maynard a negyedik pozícióban az R U Crazy-vel és a Saturdays az ötödik helyen a Disco Love-val.

James Bluntnak hat éve először sikerült bekerülnie a legjobb tíz közé a Bonfire Hearttal. A nóta a hatodik pozícióban debütált, míg John Newman újdonsága, a Cheating első körben a kilencedik helyig jutott.

A héten a legnagyobbat az Ylvis nevű norvég komikus duó ugrotta. The Fox című újszerű szerzeményük – aminek már több mint százhúsz millió nézője volt a YouTube-on – huszonkét helyet javítva érkezett meg a huszonnegyedik pozícióba.

Az albumlistára visszatérve az új belépők között található az X-Faktorból ismert Lucy Spraggan, aki a hetedik helyet szerezte meg Join The Club című kiadványával.

A Panic! At The Disco a tizedik pozícióban debütált negyedik albumával, ami a Too Weird to Live, Too Rare to Die címet viseli.

-kiko-

[2013.10.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még