2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Street Style Fest 2007 programok
Dobták Müller Attilát! - videóval
MC Gőz és Deniz, mint Halálos Fegyver
Videó! Puzsér Róbert 4 perces válasza
Vicces! A kukoricásban értékelt a zsűritag
Kapcsolatok
Puskás Péter
Fluor Tomi (Karácson Tamás)
Péterfy Bori
Puzsér Róbert
Ki Mit Tube

Elindult a Ki Mit Tube: Részletek, infok itt

Kezdetét vette Magyarország első YouTube tehetségkutatója, itt a Ki Mit Tube! A világ legnagyobb színpadára állva most bárki bebizonyíthatja, hogy mire képes. Az oldal havonta egymilliárd nézője várja a jövő nemzedék új sztárjait, akik immáron a YouTube-on szólítják meg a közönségüket.

Augusztus 18-án élessé vált a kimittube.hu oldal és ezzel kezdetét vette Magyarország legmodernebb és legszabadabb tehetségkutatója.
Foggal eljátszod a Highway to Hell gitárszólóját? Ráadásul ukulelén? Úgy sminkelsz mint senki más, netán egyszerűen csak brutálisan jó a hangod? Különleges naplemente felvételeket készítesz, vagy a pogózás bajnoka vagy?  A Ki Mit Tube most megadja a lehetőséget, hogy kibontakozz. Itt nincsenek komoly szabályok és megkötések, a legfontosabb feltétel, hogy az alkotónak látszódnia kell a videón.

A Ki Mit Tube zsűrije legalább annyira sokszínű, mint az indulók mezőnye. Hajós András moderálása mellett ma mutatták be a zsűri tagjait. Puzsér Róbert (kritikus), Szirmai Gergő (Magyarország egyik legismertebb YouTube sztárja), Kovács Patrícia (színésznő), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes), valamint Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (újságírók) alkotják a csapatot, amely napról napra, hétről hétre elemzi a produkciókat.

A zsűri tagjainak szigorú, vagy támogató videókommentjeit az indulók produkcióival együtt a kimittube.hu portálon találjuk meg. Akárcsak a versenyzők, a zsűri is egyszerű technikai eszközöket használ, saját környezetükben veszik fel az értékeléseket és töltik fel azokat a Ki Mit Tube oldalára.

Jelentkezz

A Ki Mit Tube versenye augusztus 18-án indul és szeptember 21-én nagyszabású, a YouTube-on élőben közvetített fináléval ér véget.

Itt nincs előszűrés, válogatás, ezen a versenyen bárki bármivel elindulhat, ám az alkotónak szerepelnie kell a videón és egy bemutatkozó kisfilm feltöltése is szükséges. A produkciónak pedig meg kell felelnie a YouTube közösségi irányelveinek. A győzelemhez három dologra van szükség: kreativitásra, egy jól kitalált produkcióra és egy kamerára, amely mindezt rögzíti. Ha ez a három adott, a YouTube és a világ a jelentkező lábai előtt heverhet.

A verseny menete: Augusztus 18-tól lehet feltölteni a produkciókat a verseny honlapjára, az adásfolyam augusztus 21-én indul. A zsűri folyamatosan figyeli és kommentálja a pályaműveket, így válik a Ki Mit Tube egy folyamatos műsorfolyammá.

A 15 legtöbb szavazatot elérő produkció közül a negyedik hét végén a zsűri választja ki azt az ötöt, amely tovább menetelhet a finálé felé. A döntősöket egyúttal új feladat elé állítja a zsűri.  Ezt követően ismét a nézőké a döntés: amelyik videó a legtöbb szavazatot kapja, megnyeri a Ki Mit Tube versenyét. A szeptember 21-i finálét a nézők élőben élvezhetik a Ki Mit Tube oldalán. A showműsort több kamera is rögzíti a Google Groundról.

A nyeremények: A Ki Mit Tube-on egy Seat Ibiza autóval és egymillió forinttal gazdagodik a győztes. A Vodafone jóvoltából az első öt helyezett mobilinternet előfizetést kap és a győztes élvezheti a cég médiatámogatását is egymillió forint értékben. A legjobb jutalma egy Philips okostelevízió is. A győztes ellátogathat a Google londoni központjában lévő YouTube Space nevű oktatóközpontba, ahol az olyan nagy nevek mellett, mint Robbie Williams és Kylie Minogue, nemzetközi karriert befutott YouTube sztárok - például Tanya Burr, Tomska és Tyler Oakley - is megfordultak. Hármuk YouTube csatornáit együtt többen követik rendszeresen, mint Magyarország teljes lakossága, a videóik össznézettsége pedig kis híján 900 millió. Emellett a YouTube sztárok menedzselésével foglalkozó cégek jóvoltából teljeskörű, nemzetközi  YouTube menedzsmentet is kap a kiválasztott. A jövőben profik egyengetik az útját a sztárrá válás felé.

A “helyszín”: A Ki Mit Tube a YouTube-on zajlik, amely a világ legnagyobb színpada. Azok, akik a leg-egyedibb, legjobb módon használják az oldalt, hihetetlen népszerűséget érhetnek el. A magyar YouTube-ra is jellemző az „elcsatornásodás”. A rajongók már nem elégednek meg azzal, hogy meg-nézzenek egy-egy videót, követik kedvenc előadóikat, sportolóikat, hogy naponta kapjanak tőlük híreket, videókat. Az eseményeket a 444.hu folyamatosan feldolgozza, közvetíti és kommentálja.

Jelenleg a világon havonta több mint egymilliárd ember néz itt videókat, percenként százórányi új videót töltenek fel. A világ legnépszerűbb YouTube csatornájának 29,5 millió feliratkozója van.

Aki úgy érzi, a legnagyobbak között a helye és nem akarja, hogy bárki beleszóljon a dolgába, jelentkezzen most! Győzze meg a zsűrit, a Ki Mit Tube követőit, vigye el a nyereményeket és nyűgözze le a világot!

[2014.08.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még