2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Hanyag elegancia, bájos női líra: ismét Pesti Sikk az Orfeumban - jegyek itt
Kapcsolatok
Király Linda
Orfeum, a pesti mulató

Király Linda: "Kivételesen különleges este lesz számomra"

Néhányan közülünk különleges ajándékot kapnak fentről, hogy szolgálhassanak vele másokat. A művészek a kezdetektől fogva formálták a világot, azzal, hogy mélyen a bőrünk alá hatolnak, felnyitják a szemünket, megmutatják nekünk, hogy az élet egy csodálatos utazás, és hogy a legnagyobb érzelem, a szeretet köt össze minket. Király Linda, a szép és tehetséges énekes-dalszerző ennek a rangos klubnak a tagja, aki fáradhatatlanul, alázattal gyakorolja hivatását. Az egyetlen pesti mulatóra szabott, önálló koncertje kitűnő apropó arra, hogy a színfalak mögé nézzünk, közelebbi pillantást vetve egy nagybetűs Ember gondolataira és érzelmeire, aki pontosan tudja a szoros családi kötelék értékét.

—    Újból meghívod a közönséged az Orfeum Clubban található Boom Boom Roomodba. Milyen meglepetésekre, különlegességre számíthatunk június 18-án?
—    Elég spontán vagyok az élő fellépéseim során, mert szeretek a pillanatnak élni. Bár van műsortervünk a zenekarral, sosem tudhatod igazán, mi fog történni, amikor beindul a gépezet és a helyszínen megszáll bennünket az ihlet. Szeretem bevonni a közönséget, kimozdítani őket a komfortzónájukból, hogy magammal vihessem őket, amerre az este áramlata sodor bennünket. Kivételesen különleges este lesz számomra, mivel a vadonatúj dalomat, a Runaway (Beautiful Tragedy)-t a világon elsőként az Orfeumban adjuk elő.

—    Önálló koncertről lévén szó, megvan az a szabadságod, hogy azt énekelj, amit csak szeretnél. Kaphatunk egy kis betekintést abba, milyen ritkaságokkal készülsz?
—    Ritkán vagy sosem elhangzott dalokat az első, #1’s című albumomról, a legfrissebb szerzeményeket, valamint olyan muzsikákat fogok énekelni, amelyek nagy hatással voltak és vannak az életemre.

—    Az élet sok területén tevékenykedő, kreatív ember vagy. Mi inspirál leginkább?
—    Nehéz leszűkíteni, mivel sok mindennek a függvénye: lehet egy párkapcsolat, a családom, egy szerelmi csalódás, öröm, bánat, vagy bármilyen, hétköznapi történés. Az élő fellépések alkalmával azonban mindig azt a rövidke pillanatot keresem, amikor minden hirtelen megáll, és tetőtől talpig átjár az a bizonyos, bizsergető érzés. Ezek a pillanatok emlékeztetnek arra, hogy azzal foglalkozom, amiért megszülettem, ami a hivatásom, és amiért a szórakoztatóipar viszontagságai ellenére is megéri folytatni.

—    Tudni lehet, hogy számodra a család az első. Hogyan alakítod át zenévé a szeretteiddel való szoros köteléket?
—    Igen, a családom mindig első helyen áll, a támogatásuk pedig elmondhatatlanul fontos. Csodálatos egy ilyen, zenével átitatott közeghez tartozni, hiszen összeköt bennünket egy láthatatlan fonal, amely újra és újra összehoz bennünket, függetlenül attól, éppen mi történik, vagy ki merre van a nagyvilágban.

—    Kérlek, mesélj nekünk testvéreddel, Viktorral közös, vadonatúj projektedről!
—    Nagyon izgalmas utazás ez. Viktor eszméletlenül tehetséges előadó és szerző, akivel imádunk együtt színpadon állni és alkotni. Úgy gondoltuk, adjuk ennek végre egy hivatalos formát. A Some Kind Of Kingdom névre keresztelt formációnkkal szeptemberben mutatkozunk be. Ebből kap az Orfeum közönsége egy kóstolót.

—    Hogyan lazít Király Linda? Mi nyugtatja meg a szellemedet és a lelkedet?
—    A családomat biztonságban, egészségesnek és boldognak tudni, békét hoz a lelkem számára. …meg persze a zene. Ami pedig a lazítást illeti: rengeteg zenét hallgatok, snowboardozom, ketrecharcot nézek, a kutyámmal sétálok, hosszú fürdő szeánszokat tartok, és nem utolsósorban a testvéreimmel lógok.

Nézd meg Király Linda és Király Viktor Move Faster című duettjének videoklipjét!

- Aigner Ivan  -

[2013.06.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még