2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

VIVA Comet 2013: Izgalmas újdonság a díjátadón

Új közösségi médiás díj a VIVA Comet-en

Ki a legkedveltebb magyar előadó? Június 13-án régi ismerősként feszül egymásnak Fluor és SP, a Düki - Young G különpárbaj végére pedig végre pont kerülhet. Vagy Majka nagyszájúsága lesz a döntő tényező? A mindenki mindenki ellen folytatott küzdelemben igazi parázs csaták vannak a láthatáron!

Napokkal a 13. VIVA Comet előtt, a VIVA és a Telekom együttműködésének köszönhetően vadonatúj és komoly versengést előrevetítő díjat jelent be a csatorna. Most a rajongók vehemenciáján múlik, kié lesz a bűvös hetedik Comet-gömb! Igen, a hetedik! A VIVA Comet-gála ideje alatt a Facebookon végre mindenki megmondhatja a magáét és győzelemhez segítheti kedvencét. Itt a #SuperFan-díj!

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 

 
Fluor, SP, és Young G azok a fiatal énekesek, akik hatalmas rajongói bázissal rendelkeznek, így komoly feladat előtt állnak a sztárok. A Telekom által támogatott, idén először elnyerhető #SuperFan-díj győztese az lesz, aki a mindenki mindenki ellen versengésben leghamarabb és legjobban fel tudja rázni követőit! A győztes hivatalosan is a legnépszerűbb magyar zenésznek tudhatja majd magát,úgyhogy június 13-án a Comet alatt: szavazásra fel!

A VIVA Comet többi kategóriájával ellentétben a vadonatúj díj esetében az élő műsor alig 2 órája alatt kell, hogy kiderüljön, hogy ki van a legnagyobb barátságban a rajongóival, és ki tudja őket a legjobban, a legrövidebb idő alatt aktivizálni.

Az összes kategória 25 jelöltjére adhatják le a nézők a voksukat, a játék a VIVA Comet ideje alatt zajlik majd, és egy rajongótól maximum 10 szavazat érkezhet be. A Facebookon az alábbi linken: www.facebook.com/VIVATV egy egészen egyszerű applikáció használatával lehet majd hozzájárulni ahhoz, hogy ki legyen a legszuperebb magyar előadó. A szavazásban részt vevők közül három szerencsés a Telekom jóvoltából értékes ajándékokat vehet át magától a #SuperFan díj nyertesétől.

Június 13-án este a show végéig folyamatosan követhető lesz a szavazás állása, Iszak Eszti és Sanyóca, a VIVA Comet műsorvezetői pedig időről időre emlékeztetik majd a nézőket arra, hogy extra lehetőséget nyújt a csatorna a zeneszerető fiataloknak. Így legalább annyira fontos lesz, hogy ki kapja a #SuperFan-díjat, mint hogy ki lesz az év legjobb férfi vagy női előadója.

 Jegyek ITT a gálára.

Bővebben: Viva Comet 2013: íme a jelöltek és az esemény helyszíne

[2013.06.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még