2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Bravo OTTO 2013 nyertesek: Radics Gigi és Caramel duplázott

Magyarország legnépszerűbb ifjúsági lapja, a BRAVO idén 21. alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat. Június 8-án a WestEnd City Center Millennium Tetőkertjében rendezték meg a magyar zenei élet népszerű díjátadó gáláját. 5+1 kategória nyertesei vehették át az arany OTTO szobrokat nagyszabású show keretében, köztük a korábbi évekhez hasonlóan a példamutató, jótékony és közösségépítő hírességek között idén is gazdára talált a BRAVO IDOL díj.  

A legnépszerűbb zenei lap, a BRAVO által alapított díj jelöltjeire ezúttal is a közönség szavazhatott. A rendezvényen, amelyre idén is több ezer fiatal volt kíváncsi, nem csupán a nyertesek neveire derült fény, de látványos színpadi show és különleges produkciók tették teljessé az élményt. Újdonságot jelentett ebben az évben a színpad kialakítása, amellyel még izgalmasabb látványra törekedtek a szervezők.

A rendezvényt élő adásban közvetítette a Music Channel, és akik televízióban követték az eseményeket, azok egy ún. Pre-show-ban, a Mindjárt OTTO!-ban a Címlaplányból ismert Aljona és az énekesnő Lola vörös szőnyegen készített VIP interjúit is láthatták.

A díjátadót a Jamland táncprodukciója nyitotta meg, majd a műsorvezető, Steiner Kristóf köszöntötte a közönséget és hivatalosan is megnyitotta a rendezvényt és a díjkiosztó ceremóniát. Az idei díjátadók között volt Zséda, Vastag Csaba, Illés Csaba, a BRAVO főszerkesztője, Lotfi Begi, László G. Gerzson, A Címlaplány című műsor zsűritagjai közül Nánási Pál és Holdampf Linda, valamint a műsor résztvevői és nyertese, Alexa.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 


Az év legjobb magyar együttesének járó díjat idén ismét a Children of Distance kapta. Az év női előadója Radics Gigi lett, legjobb férfi előadónak pedig Caramelt választották a BRAVO olvasói, aki így két szobrot is bezsebelhetett a díjátadón, hiszen a BRAVO IDOL díjat is neki ítélte a zsűri. A BRAVO IDOL-ra idén is számos kiváló művészt jelöltek a BRAVO olvasói, akik zenei munkásságuk mellett társadalmi szerepvállalásukkal is példát mutatnak a fiatal generáció számára, közülük Caramelt választotta a zsűri, aki tehetségével és kitartó munkájával generációk példaképévé tudott válni, emellett sokat tett a roma kisebbségi esélyegyenlőségért és integrációért is.

Az idei év felfedezettje Oláh Gergő lett. Az év legjobb daláért járó szobrot Majka, Curtis és BLR kapta Belehalok című számukért, amelynek óriási népszerűségét az is bizonyítja, hogy a videót már csaknem húsz és fél millióan látták a videomegosztó site-on.
Az év videoklipje díjat Radics Gigi kapta, így ő is duplázott. A jelöltlistát ennek a díjnak az esetében a BRAVO OTTO-t közvetítő Music Channel állította össze.

A díjátadók között zajló zenei showban fellépett többek között Majka, Tóth Gabi, Radics Gigi, a Hősök, Hien, Fluor, Pál Dénes, akik magyar és külföldi dalokkal szórakoztatták a közönséget. Soerri és Poolek zárta a BRAVO OTTO 2013 rendezvényt, akik nem hazudtolták meg önmagukat, polgárpukkasztó show-t mutattak be és előadásuk végén vicces felfújható figurákat dobáltak a közönségnek.

„Évről évre egyre többen kíváncsiak a BRAVO OTTO-ra és mi mindent beleadunk, hogy megfeleljünk közönségünk, rajongóink elvárásainak. Nagyobb lett a színpad, több a fellépő és látványosabb lett a díszlet is. Igazán örülünk neki és büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország egyik legfontosabb díjkiosztójává nőtte ki magát a rendezvény és szinte azonos minőségben kerül megrendezésre, mint német testvére.” – mondta Illés Csaba, a BRAVO főszerkesztője az idei rendezvényről.

BRAVO OTTO 2013 - NYERTESEK

MAGYAR

Az év együttese: Children of Distance
Az év női előadója: Radics Gigi
Az év férfi előadója: Caramel
Az év felfedezettje: Oláh Gergő

Csatlakozz, ha kedveled Gergő előadását.


Az év dala: Majka, Curtis, BLR – Belehalok
Az év videoklipje: Radics Gigi
BRAVO IDOL - Caramel

KÜLFÖLDI

Az év külföldi dala: One Direction / Live while we're young
Az év külföldi női előadója: Rihanna
Az év külföldi férfi előadója: Justin Bieber
Az év külföldi együttese: One Direction
Az év külföldi felfedezettje: Olly Murs 

[2013.06.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még