2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szombat esti láz 2013: Vastag Csaba mindenét beletette
Vidd haza az ölelést! - Vastag Csaba koncertje Balatonfenyvesen
Kapcsolatok
Vastag Csaba

Vastag Csaba a katedrán is megállná a helyét?

A Sikermánia csapat 2013. május 25-én délelőtt Sikertréninget tartott a Zsigmond király főiskolán. A meghívott sikeres sztárvendég Vastag Csaba volt.

A Sikermánia csapata célul tűzte ki, hogy megtanítja az üzleti élet résztvevőit, a vezetőket, a pályakezdőket, a fiatalokat arra, hogy hogyan végezzék tudatosan, megfelelő időbeosztással, önérvényesítő kommunikációval mind a munkájukat, mind pedig a hétköznapi élet feladatait.

Kér órás intenzív beszélgetésnek lehettünk fültanúi Vastag Csabával a sikerről, és az odáig vezető útról nem kisebb sztárriporter közreműködésével, mint Sándor András.

A terem megtelt, mire a vendég megérkezett farmerban és pólóban, igazi sztáros bőrdzsekiben és rövid időn belül keresetlen egyszerűséggel felült az asztalra a közönséggel szemben, hogy jobban lássák hátul is. Igen, ez a koncertek alkalmával is így van: nagy figyelmet szentel annak, hogy mindenkit lásson ő és mindenki lássa őt, hogy legyen meg a szemkontaktus.

Aztán elkezdett beszélni és folyamatosan fogva tartotta a figyelmünket, mint ezt megszokhattuk már tőle, akár a színházi előadások, akár a koncertek alkalmával. Csak ott énekel, itt pedig tanított. A katedrán is megállná a helyét. Mivel üzletről volt szó, egész sor olyan lexikális és elméleti tudást osztott meg a hallgatókkal, ami azért túlmutatott az általános intelligencián.

Csatlakozz, ha kedveled Vastag Csabát.


Vastag Csaba felfedte azt az oldalát is, ami a sikeressége hátterében áll. Mi az, ami fontos, mi az, ami nem, valamint milyen támpontok és buktatók vannak azon az úton, amíg eljutunk ezek megkülönböztetéséig. Követhető saját példáját is bemutatta, hogyan szervezi a mindennapok sűrű teendőinek, feladatainak elvégzését. Már híres gyakorlatai közé tartozik az is, hogy mikor kell aludni feltétlenül, ha másnap kiemeltem fontos esemény várja.

Hosszasan, színes történetekkel fűszerezve mesélt az „aki korán kel, aranyat lel” közmondás igazságáról, a sok alvás lélektani magyarázatáról, és a hétköznapi, civil munkájáról is, amit az X-faktor megnyerése előtt végzett, természetesen gyakorlati segítséget is adva azoknak, akik követni tervezik.

Ha néha már időben és térben is messzire asszociálta magát az eredeti kérdéstől, hogy változatos és érdekfeszítő legyen az előadás, akkor Sándor András nagyon rutinos beszélgetőpartnerként elegánsan visszavezette a kiinduláshoz. Nem maradhatott kérdés megválaszolatlanul. Igazi mélyinterjús, lényeglátó kérdéseket vetett fel, és Vastag Csaba nagyszerű partnere volt ebben. 

Meglepetés volt az énekes, sikeres üzletember arcát is megismerni, ebbéli felkészültségével még jobban szélesítette az eddig is értékes és sokszínű képet önmagáról. 

Örömmel láttam, hogy egyetemisták is meghallgatták, de még többeknek javára válna.

Fotó: Kis Ágnes 

[2013.05.30.]

Megosztom:

Szombat esti láz 2013: Vastag Csaba mindenét beletette
Szombat esti láz 2013: Vastag Csaba mindenét beletette

Vastag Csabával és táncpartnerével, Mármarosi...

Vidd haza az ölelést! - Vastag Csaba koncertje Balatonfenyvesen
Vidd haza az ölelést! - Vastag Csaba koncertje Balatonfenyvesen

Balatonfenyves, II. Fenyővirágzás...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még