2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Vidd haza az ölelést! - Vastag Csaba koncertje Balatonfenyvesen
Kapcsolatok
Vastag Csaba

Vastag Csaba lesz a sikertréning sztárvendége

Az X-Faktor győztese Út a sikerig címmel tart előadást a sok-sok hasznos tanácsot tartogató május 25-ei eseményen, amit a Sikermánia csapata tart Budapesten.

Vastag Csaba előadásában közel hozza hozzátok a még magatok által is félve beismert álmaitokat! Hosszú, kínkeserves időszakon keresztül csak vágyott az országos ismertségre és elismerésre.

Tíz évig keményen dolgozott azért, hogy neve jól csengő márkanév legyen. A szórakoztatóiparban ma keresve sem találni nála sikeresebb előadót. Az elmúlt három esztendőben megkapott mindent, amit magyar zenész megkaphat. Díjak tömkelegével, több száz telt házas koncerttel és színházi előadással a háta mögött nemrég újabb versenyben diadalmaskodott. A Siker Tréningen elárulja a titkot.

Csaba mellett érkezik Mosolyka is.

"Mosolykával többféle gondolatunk, célunk volt. Egyrészről megismerni egy olyan fiatal lány életét, ami minden tudománynak ellentmondó, akaratával, kitartásával bebizonyítja, hogy nincsenek elérhetetlen, teljesíthetetlen vágyak.Mindenki más célt tűz ki maga elé! Ő a túlélésért küzd! És már több, mint 6 évvel küzdötte le az orvostudományt. Ez egy kemény, de nem elérhetetlen munkának a gyümölcse! Ezt osztja meg velünk ezen a Rendezvényen!" - tudtuk meg a szervezőktől.

Nyomj egy tetsziket, ha szeretnél sikeres lenni, vagy akkor is érdemes csatlakozni, amennyiben érdekel a siker titka. 


Tonk Emil "Okos ember a saját tapasztalataiból tanul, a másikéból karriert csinál." címmel tart előadást.

A neve már-már védjegye a sikeres üzleti kommunikációnak, annak, hogy miről lehet felismerni a sikeres embert. A legjobb hír, hogy ezt a tudást, ezeket az információkat ma kis hazánkban a legnagyobb hatékonysággal Ő tudja átadni Neked! Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy már több, mint 20 éve a Magyar Marketing Szövetség Alelnöke, már több, mint 9000 előadást tartott az ország minden pontján és rengeteg sikeres üzletember nőtt fel a kezei alatt. A 2013. május 25-i tréningen Ti is azok közé tartozhattok, akik magukévá tehetik ezt a tudást.

Pozitív gondolkodás a sikere titka?

Sinkó Gabriella
"Változatlanul hiszem, nincs lehetetlen, csak menni kell a cél felé."témáról beszél.

"Azok közé a szerencsések közé tartozik, akik már az anyatejjel szívták magukba a pozitív gondolkodást. Ez segítette karrierje elérésében! Egészen fiatalon kitűzte a céljait és bár sokszor rögös volt az út, de mégis kitartóan és céltudatosan, sok tanulással járta be azt! Már 24 évesen megválasztották az Ország legjobb értékesítőjének és Ő képviselte Magyarországot a világ első számú és legnagyobb értékesítési konferenciáján, a Primerican, Atlantában! Az általa írt értékesítési kézikönyv sok embernek ad iránymutatást a sikeres üzletkötéshez.
Kétszer nyerte el az Év Vezetője Díjat. Pályafutása során számos vezetőt és sikeres értékesítőt képzett a legjobbakká. Vezetése alatt álló, értékesítéssel foglalkozó irodái kimagasló teljesítményeket értek el az évek alatt. "
- avatott be mintket az előadó, előadásnak témájába.

A május 25-én, reggel 9:17-kor induló eseményt a Lurdy Ház konferenciatermében tartják, a részvételi díj 7450 forint. Jelentkezés és bővebb info a www.sikermania.hu weboldalon, vagy a +36 70 932 2944-en, illetve az info@sikermania.hu címen kérhető.

Lájk, ha téged is érdekel a sikerhez vezető út.

- zene.hu - 

[2013.04.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még