2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bolyki Soul & Gospel Kórus

Bolyki Soul & Gospel kórus ismét a MOM-ban - jegyek itt

A Bolyki Balázs által vezetett Bolyki Soul & Gospel kórus idén április 14-én is megmutatja, hogy milyen ereje van a zenének. A karácsonyi teltházas koncert után ismét a MOM Kulturális Központ színpada ad otthont a közel ötven főből álló kórusnak. Ezúttal is a legjobb soul és gospel dalokra készülhetünk, egyedi feldolgozásban, teljes erőbedobással, meglepetésekkel kiegészülve.

A gospel zene világa szép lassan hódítja meg Magyarországot. Viszont a Bolyki Soul & Gospel kórust hallgatva és érezve biztos kezekben tudhatjuk magunkat. Magyarország egyik legjobb hangú énekese, Bolyki Balázs, nem véletlenül vágta bele a fejszéjét ebbe a fába. A gospel ugyanis a lélek zenéje, amely nemcsak felemel, de tanít is minket. Az egyedi hangszerelésű, népszerű soul és gospel dalok olyan formában fognak felcsendülni a kórus által, amelyben még nem hallhattuk őket és olyan emberektől, akik csak egy dolgot szeretnének: közösen adni.

A közel két éve alakult közösség nem egy hagyományos értelemben vett kórus. Itt mindenki azért énekel, mert szeretne magából megmutatni egy szeletet és megtanulni, hogyan lehet az igazi ’örömüzenetet’ átadni a megjelenteknek. A kórus koncertjein ugyanis nemcsak hallgatók vagy nézők leszünk, hanem aktív résztvevők, hiszen az üzenetnek mi vagyunk a befogadó állomása. Így válik a produkció egy teljes egésszé a koncert alatt, körüllengve azt fantasztikus energiájával. A közel ötven fő nem szakképzett énekes, viszont olyan lelkes tagok, akik Bolyki Balázs módszertanával képessé válnak arra, hogy a zene nyelvén szívből énekelve kifejezzék önmagukat.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 


A MOM Kulturális Központban tavaly karácsonykor adott teltházas koncert után most húsvétkor sem számíthatunk kevesebb érdeklődőre. Feltöltő dinamika, életöröm és fontos üzenetek jellemzik ezt a műfajt és ezáltal egy olyan élményt kaphatunk, amely garantáltan feltölti az amúgy is tavaszra vágyódó lelkünket. A koncert alatt várhatóak apró meglepetések, nem az első alkalom lenne a kórustól. Az ’Amazing Grace’ című dalt például több budapesti villamoson adták elő decemberben, amelynek videóját majdnem 70 ezren nézték meg a legnagyobb videó-megosztó portálon.

Tehát április 14-én ismét felkészülhetünk az energia befogadásra, ahol nemcsak a felnőtt kórus, de a Bolyki Soul & Gospel Junior (Gyermekkórus) is és a szintén Balázs által vezetett, sérültekből álló Never Give Up Gospel is bemutatja, mi fán terem egy igazi lélekmelengető produkció.

Jegyek ITT.
 

[2013.04.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még