2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Rúzsa Magdi
Csík Zenekar

Rúzsa Magdi régi vágya vált valóra

Nem mindennapi duett partnerrel lépett színpadra Rúzsa Magdi, az énekesnő az idén huszonöt éves Csík Zenekarral állt össze. Az együttes egy rendhagyó klubkoncerttel lepte meg rajongóit, ahol ráadásként a csodálatos hangú Rúzsa Magdi is csatlakozott hozzájuk néhány dal erejéig. A pop-rock és a népzenei elemek sosem hallott kombinációja igazi örömzenével töltötte meg a különleges koncerthelyszínt.

Szabó Attila a Csík Zenekar hegedűse elárulta: huszonöt év, és rengeteg siker után idén kicsit számot vetnek, visszatekintenek a múltba is, de ezzel együtt bátran néznek a jövőbe. A különleges klubkoncert a zenekar korai éveit juttatta eszébe. 

„A klubkoncertünk a Telenor Házban nagyon különleges és kissé nosztalgikus élmény volt. A kisebb közönség a Csík Zenekar igazi közege, hiszen mi egy népzenei együttes vagyunk, akik táncházakban zenéltek először. Nagyon szeretjük ezeket a fellépéseket, hiszen ilyenkor látja az ember a közönségben az arcokat, ami fontos és inspiráló visszajelzés számunkra. Akik eljöttek megnézni minket az esten egy ősbemutatónak is részesei lehetettek, hiszen Rúzsa Magdival korábban sosem játszottunk együtt. Három közös dallal készültünk, amelyeknek külön-külön megvan a maga varázsa, de a zenei repertoárba ágyazva különleges élményt nyújtottak a hallgatóságnak és nekünk zenészeknek is” – mondta el Szabó Attila. 

Csatlakozz, ha kedveled a zenét.

Rúzsa Magdi régi vágya vált valóra a közös fellépéssel.

„Fantasztikus élmény, régóta vártam már a lehetőséget, hogy a Csík Zenekarral együtt dolgozzunk. Úgy érzem, igazán jó párosítás vagyunk, a közösen kialakított hangzásvilágot nagyon szerette a közönség, Külön öröm számomra, hogy a novemberben megjelent új, Tizenegy című stúdió albumomról az Egyszer című dalt feldolgoztuk, a végeredmény pedig magáért beszélt” – tette hozzá az énekesnő.

A különleges akusztikával rendelkező törökbálinti Telenor Ház most először adott otthont zenei eseménynek. Rúzsa Magdi és a Csík Zenekar közös produkciója a modern-alternatív zene ünnepét varázsolta a falak közé.

A nem mindennapi koncerttel a Telenor hagyományt szeretne teremteni, így támogatva a magyar zenei életet. Ennek szellemében indította útjára Deezer Zene szolgáltatását is tavaly szeptemberben.  

[2013.03.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még