2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Voice - Weisz Viktor: Megtalállak még
Voice - Husnullina Regina: Love At First Sight 
Voice - Nádor Dávid: Álomarcú lány
Voice - Schwartz Dávid: Unchained Melody
Voice - Berkes Olivér: Valerie
Voice - Gájer Bálint: Apologize 
Voice - Veres Mónika: The Greatest Love Of All 
Voice - Pál Dénes: Kell ott fenn egy ország 
Voice - Nádor Dávid és Schwartz Dávid: As
Voice - Weisz Viktor - Husnullina Regina: Szerelemre hangolva 
Voice - Berkes Olivér - Gájer Bálint: Please Don’t Stop The Music
Voice: Veres Mónika - Pál Dénes: Time Of My Life 
Voice: Weisz Viktor már győzött 
Kapcsolatok
Weisz Viktor
Schwartz Dávid
Husnullina Regina
Nádor Dávid
Gájer Bálint
Veres Mónika, Nika
Pál Dénes
Berkes Olivér

Voice: Schwartz Dávid, Husnullina Regina, Berkes Olivér és Veres Mónika kiesett

Nádor Dávid, Schwartz Dávid, Weisz Viktort, Husnullina Regina, Pál Dénes, Veres Mónikát, Berkes Olivér, Gájer Bálint – nyolc énekes, a nyolc legjobb. És mind arra vár, hogy ma este megküzdhessen a legjobb négy közé, azaz a döntőbe jutásért!

Hosszú út áll versenyzők mögött, de most már nem sok van hátra. Egy hét múlva kiderül, ki lesz Magyarország hangja! Caramel, Malek Andrea, Somló Tamás és Mező Misi versenyzői már készen állnak, hogy megmutassák tudásuk legjavát. És a legjobb formájukat kell hozniuk, mert ez már az elődöntő!

És ma a szóló produkciók mellett duettben is megmutatják magukat az énekesek. Ahogy természetesen sztárfellépő is lesz, mindjárt kettő! Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófi ugyanis televíziós műsorban először lesz együtt látható!

Még egy újdonság, hogy ma este a továbbjutás feltételei is megváltoztak. A mesterek a produkciók után azonnal eldöntik, hogy melyik versenyzőjüket szeretnék inkább látni a döntőben. Az egyik énekesnek adnak 60 százalékot, a másik értelemszerűen negyvenet kap. Ekkor lesznek döntő fontosságúak a nézői szavazatok, hiszen azok százalékos aránya és a mesterek százalékai adják majd a végső eredményt. Azaz a döntőbe jutó négyes névsorát!

Nem elég fajsúlyos

Az elődöntős produkciók sorát Somló Tamás versenyzője, Weisz Viktor kezdi. Az énekes legutóbb édesapjának ajánlotta dalát, ezúttal viszont kedvesének énekel. Az egykori FLM Megtalállak Még című slágerét azért ajánlja Krisztinának, mert szerinte ő az, akinek boldogságát köszönheti.

Mező Misit meglepte produkciójával, és arra hívta fel a figyelmét, ha nem vigyáz, még tinisztár lesz – pozitív értelemben. Malek Andrea kedveli Viktor pozitív szemléletét, ami nem csak a színpadon, de a háttérben is megmutatkozik. Caramel ugyanakkor unatkozott kicsit a dal közben. Ő jobban kedveli, ha fajsúlyosabb dalokat énekel Viktor.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 


Somló másik elődöntőse, Husnullina Regina is szerelmes dalt adott elő. A feladat nem volt bonyolult számára, hiszen úgy érzi, ez a tiszta, őszinte érzés ad neki erőt a színpadon. Szerelme annyira, András ugyanis annyira szereti őt, hogy mindenféle önzőséget félretéve engedi, hadd élje ki magát Regina a műsorban, amíg lehetősége van rá.

Kylie Monigoue Love At First Side című dalának Regina-féle feldolgozása Caramelnek jobban tetszett, mint az eredeti. Elmondta viszont, hogy a lány esetében is jobban szereti, ha fajsúlyosabb dalt énekel. Mező Misi nem értett egyet az énekessel. Ő azt érezte, hogy magához képest is jobban kinyílt Regina. Malek Andi sem értett egyet Caramellel. Ő eddig túlzottan fegyelmezettnek tartotta Reginát, de most végre érezte a nyers erejét, ami ezen a dalon átjött.

A produkciók után most mesterüknek, Somló Tamásnak kell eldönteni, kinek adja a 60, és kinek a 40 százalékot. És ő azt szeretné, ha Regináé legyen a 60 százalék, és ezzel a lány került közelebb a döntőbe jutáshoz. Ezen viszont a nézők még változtathatnak szavazataikkal.

Latinos frazír

Másodikként Malek Andrea versenyzőin volt a sor, köztük is elsőként Nádor Dávid énekelhetett. Mestere szerint Dávid már készen áll a döntőre, ezért a héten már csak azt kellett elérni nála, hogy higgyen is magában. Ehhez az LGT együttes legendás dalát, az Álomarcú Lányt választották.

Somló Tamás szerint érintettség miatt nem kellene nyilatkoznia, de azért elmondta: nagyon tetszett neki a produkció. Ahogy Mezi Misinek is, aki folyamatosan érzett Dávid hangjában valamiféle vibrálást. Malek Andi kiegészítette, hogy ez a latinos frazír, ami nagyon jól áll a fiúnak.

Schwartz Dávid kezdettől fogva élvezi, hogy ebben a műsorban nem a külső, hanem kizárólag a hangi adottságok számítanak. Önbizalmának helyreállításán ezért keményen kellett dolgoznia mesterének, de Malek Andi jól csinálta. Dávid úgy érzi, minden eddigi kudarca, csalódottsága feledésbe merült, és ma már magabiztosan áll a színpadon. És ezt meg is mutatta a Ghost című Patrick Swazie klasszikus betétdalával.

Caramel hősnek nevezte Dávidot, mert észrevette, hogy nem szólt a versenyző fülese. Tiszta volt és emberi - fogalmazott. Mező Misi is „odavolt”, ő nem kételkedik abban, hogy Dávid előtt a zene útja ki van kövezve, ami kemény lesz, de megéri küzdeni érte.

Most azonban Malek Andreának is értékelni kell. Az énekesnő legszívesebben 50-50 százalékot adna. Nádor Dávidot érett színpadi személyiségnek tartja, míg Schwartz Dávid szerinte mindent el tud énekelni, amit ad neki. Az alapján hozta meg döntését, hogy kiről tudja inkább elképzelni, hogy versenyben marad a döntőben, És ez a valaki Nádor Dávid, aki 60 százalékot kapott Andreától. Schwartz Dávid 40 százalékkal várja a nézői voksokat.

Nem mindegy hogy cifráz

A folytatásban Caramel csapatából elsőként Berkes Olivér lépett színpadra. A próbákra kivételesen elkísérte Németországban tanuló nővére is, aki most költözött haza Budapestre. Olivér azért hívta el testvérét a próbára, mert elmondása alapján ő a legnagyobb kritikusa. A mama pici fia szerepből egyre inkább kitörő Olivérnek jót tett a látogatás, Amy Winehouse Valerie című slágerét remekül adta elő.

Értékelését Mező Misi azzal kezdte, hogy szereti Olivért, majd elmondta: zavarta, hogy minden egyes sor végét cifrázta egy picit, mert volt, amikor nem volt jó. Malek Andreát ez nem zavarta, és rámutatott, hogy Olivér mestere is hasonlóan „cifrázva” énekel.

Gájer Bálintot egy ország kedvelte meg akkor, amikor egy héttel ezelőtt végre személyiségét is beleadta produkciójába. Korábban ugyanis mindig az a kritika érte: akármilyen jól énekel, önmagát és az érzéseit nem viszi bele előadásaiba. Most a fejlődés útján ment tovább One Republic Apologize című slágerével. Bár kivételesen nem minden hang volt a helyén, az őszinteséggel nem volt gond.

Mező Misi állva értékelte Bálint produkcióját. Az énekes azt hitte, a fiú csak a swing világában képes maradandót alkotni, de most bebizonyította, hogy nem így van. Ennek ellenére szerinte jobban jár, ha a swingnél marad.

Caramel mindkét énekesére nagyon büszkén értékelte a produkciókat. Elmondta, két olyan emberről van szó, akik egyaránt méltók lennének a Voice címéhez. Ajánlatként mondta ki tehát annak a nevét, akinek a 60 százalékos támogatását adja. És ő Gájer Bálint. Berkes Olivér 40 százalékkal várhatja a folytatást.

„Fáradt volt”

Veres Mónika
mestere szerint nem csak mint technikás énekes, hanem mint érző lény is le tudja nyűgözni az embereket. Kisebb fricskaként ismét olyan dalt választottak mentorával, amit a lány legfőbb kritikusa, Malek Andrea is énekelt már korábban. De Whitney Houston The Greatest Love of All című dalával talán kicsit magasra tették a lécet…

Malek Andreának ugyanakkor tetszett a produkció, szerinte Mónika ereje a lendületben van, amikor hangerő van, akkor jön át igazán. Hozzátette, a legnagyobb szeretet, amikor az ember önmagát meg tudja szeretni, és efelé jó úton halad. Somló pedig bevallotta, öregségére megríkatta a lány.

Nehéz és embert próbáló feladatot vállalt Pál Dénes, aki Zorán Kell Ott Fenn Egy Ország című dalát énekelte el. És közben egy szerettére gondolt… A dal mondanivalója, és a gyönyörű éneklés ellenére Caramel „fáradtnak” találta a produkciót. Ő még mindig többet vár a fiútól, valami meglepőt.

Döntenie viszont Mező Misinek kell. A mester kijelentette, ezek csak számok, amiket a közönség megváltoztathat. Ezután közölte: Veres Mónikának adja a 60 százalékot, Pál Dénes így 40 százalékkal vághat neki a duett produkciónak.

Duettekkel folytatódik a Voice

A Voice második körét Malek Andrea két énekese, Schwartz Dávid és Nádor Dávid kezdte közös dalukkal. A Dávidok George Michael és Marie J. Blige As című kettősét adták elő a Foolmoon vokálegyüttessel kiegészülve. Abban a biztos tudatban, hogy továbbjutásuk sorsa most már csakis a nézők kezében van. Mesterük ezért már nem is értékel, hiszen megtette akkor, amikor a hatvan százalékos támogatását Nádor Dávodnak adta.

Másodikként Husnullina Regina és Weisz Viktor, azaz Somló Tamás versenyzői léptek színpadra. Az erő és a gyengédség párosult duettjükben, ahogy előadták Dobrády Ákos és Emilia csodálatos Szerelemre Hangolva című dalát. És ebben a pillanatban még Regina esélyesebb a döntőbe jutásra, hiszen mesterük neki adta a biztató hatvan százalékot.

Caramel énekeseinek volt mit tanulnia egymástól. Berkes Olivér szeretett volna feszesebb, pontosabb lenni, míg Gájer Bálint egy kis lazaságot tanult volna inkább „kollégájától”. Össze kellett tehát csiszolódniuk közös dalukra, ami Rihannától a Don’t Stop the Music volt. Hasonló karakter a két srác, de továbbjutni csak egyikük fog. És ne feledjük, mesterük hatvan százalékos támogatása Bálinté.

Veres Mónikának nem csak a dallal, de Pál Dénes szemeivel is meg kellett küzdenie a próbák során. És kisebb koreográfiával is, hiszen Mező Misi versenyzői a filmtörténet egyik legcsodálatosabb táncos filmjének, a Dirty Dancing-nek a leghíresebb betétdalát adták elő. Mesterük hatvan százaléka Veres Mónikáé, de ez bármikor megváltozhat!

Mező Misi énekeseinek párbajdala után nem maradt más hátra, mint az extra produkció. Amíg Hernádi Judit és lánya, a Voice meghallgatásán elvérzett Tarján Zsófi énekel, a nézők még szavazhatnak. És a voksoknak ezúttal kiemelkedő szerepe van. A mesterek által odaítélt százalékok a közönség szavazatainak százalékos arányával átlagolva határozza majd meg a továbbjutók névsorát.

Elsőként Malek Andrea énekesei tudják meg, kinek van esélye megszerezni a Voice: Magyarország hangja címet. A nézői szavazatokat közjegyző jelenlétében hitelesítik, és százalékos formában összesítik. A mesterek által odaítélt százalék és a nézők szavazatainak átlaga adja majd a végeredményt. Ami a két Dávid esetében azt jelenti: Nádor Dávid jutott a döntőbe!

Husnullina Regina és Weisz Viktor Somló Tamás csapatában várják, hogyan döntöttek a nézők. Somló hatvan százaléka Regináé, de kérdés, kit szeretnének a döntőben látni a nézők. Megvannak az eredmények. Az átlagolás alapján a döntőbe jutott: Weisz Viktor!

Hamarosan Mező Misi csapatára kerül a sor, de egyelőre Caramel énekesei ismerik meg a sorsukat. Gájer Bálint és Berkes Olivér további útja most már csak a nézőktől függ, hiszen Caramel Bálintnak adta hatvan százalékát. A közönség pedig úgy döntött, Gájer Bálint énekelhet a döntőben!

Utolsóként Mező Misi énekeseire, Veres Mónikára és Pál Dénesre kerül sor. A mester Mónikának adta a hatvan százalékát. A nézők azonban felülbírálhatják az ő véleményét. Így is lett: Pál Dénes énekelhet a döntőben!

Ezzel kialakult a döntő mezőnye.

Egy hét múlva férfidöntő lesz: Nádor Dávid, Weisz Viktor, Gájer Bálint és Pál Dénes küzdhet meg a Voice: Magyarország hangja címért. Tartsatok velünk akkor is, és ne feledjétek, addig is hozzuk e legfrissebb híreket kedvenceitekről itt, a Zene.hu hasábjain!

Görgess le és nézd vissza a produkciókat.

-kiko- 

[2013.01.18.]

Megosztom:

Voice - Weisz Viktor: Megtalállak még
Voice - Weisz Viktor: Megtalállak még

Az FLM 1995-ös slágerével nyitotta a Voice műsorát Viktor. Az...

Voice - Husnullina Regina: Love At First Sight 
Voice - Husnullina Regina: Love At First Sight 

Regina egy Kylie Minogue nóta feldolgozásával állt a...

Voice - Nádor Dávid: Álomarcú lány
Voice - Nádor Dávid: Álomarcú lány

Az LGT lírai szerzeményével mutatta meg érzelmes arcát az...

Voice - Schwartz Dávid: Unchained Melody
Voice - Schwartz Dávid: Unchained Melody

A Righteous Brothers világhírű slágerét, amely a Ghost című...

Voice - Berkes Olivér: Valerie
Voice - Berkes Olivér: Valerie

A tragikus körülmények között elhunyt Amy Winehouse nagyszerű...

Voice - Gájer Bálint: Apologize 
Voice - Gájer Bálint: Apologize 

A One Republic lírai dalával ismét levette a lábáról a Voice...

Voice - Veres Mónika: The Greatest Love Of All 
Voice - Veres Mónika: The Greatest Love Of All 

Az 1986-os Whitney Houston slágert káprázatos kosztümben...

Voice - Pál Dénes: Kell ott fenn egy ország 
Voice - Pál Dénes: Kell ott fenn egy ország 

Dénest Zorán dala nagyon mélyen megérintette, a próbák...

Voice - Nádor Dávid és Schwartz Dávid: As
Voice - Nádor Dávid és Schwartz Dávid: As

A két Dávid szívet gyönyörködtetően harcolt az álmaiért...

Voice - Weisz Viktor - Husnullina Regina: Szerelemre hangolva 
Voice - Weisz Viktor - Husnullina Regina: Szerelemre hangolva 

Husnullina Regina és Weisz Viktor közt a...

Voice - Berkes Olivér - Gájer Bálint: Please Don’t Stop The Music
Voice - Berkes Olivér - Gájer Bálint: Please Don’t Stop The Music

A próbák során Olivér és Bálint...

Voice: Veres Mónika - Pál Dénes: Time Of My Life 
Voice: Veres Mónika - Pál Dénes: Time Of My Life 

Veres Móni és Pál Dénes mókás próbákon...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még