2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 

Vastag Csaba és Radics Gigi is jelölt: Idén is átadják a Glamour Women of the Year díjait

Márciusban a GLAMOUR magazin immár ötödik alkalommal adja át a Women of the Year elismeréseit. A legtehetségesebb divattervezőket, modelleket, énekesnőket, színésznőket és műsorvezetőket díjazza a magazin egy hatalmas gála keretében, de az erősebbik nemről sem feledkeznek meg a szervezők.

Az elmúlt években hazánkban is hagyománnyá vált a Women of the Year díjátadó gála, amely 2013-ban ismét a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyeket ismeri el. A márciusi, több tucatnyi sztárt felvonultató exkluzív díjátadón kiderül, kik 2013 legjobbjai.

A legjobb színésznők között az olvasók szavazataiért küzd Kerekes Vica, Kiss Ramóna, Tenki Réka, Tompos Kátya és az Olaszországban élő Osvárt Andrea is.

„Nincsen színész közönség nélkül, ezért ez most nekem egy nagyon nagy megerősítés. Örülök, hogy a hazámban is követik a pályafutásomat annak ellenére, hogy forgalmazási okok miatt sajnos nem minden filmem jut el kis honomig. Ritkán tudok itthon színházba járni és magyar filmet sem láttam sokat mostanában, de a tehetségekről persze mindig hall az ember. Nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország színésznői között, egy ilyen fiatal mezőnybe én is bekerültem.” – árulta el Osvárt Andrea. 

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 


A legjobb divattervezők közül Benes Anita, Ivanka Katalin, Sarolt, Sármán Nóra és Szegedi Kata esélyes a díjra. Míg a világhírű modelljeink közül Palvin Barbara triplázhat, hiszen már két alkalommal átvehette a Women of the Year díját. Ebben Axente Vanessa, Bogár Niki, Srej Zsófi és Szikszai Johanna akadályozhatja meg, ha elég szavazatot gyűjt. Az énekesnők közül Hien, Palya Bea, Polgár Odett, Radics Gigi és Muri Enikő tehetsége érhet egy GLAMOUR díjat.

„A Glamour jelölés számomra valami olyasféle érzés, amikor éveken át veszel egy magazint, nézed a címlaplányokat, és egyszer csak a neved bekerül abba a magazinba. Amikor megtudtam, hogy jelölt lettem, és láttam a listát, összeszorult a gyomrom, persze jó értelemben. Az, hogy Palya Bea-val együtt vagyok esélyes a díjra, hihetetlen, de ugyanilyen Odett is, akivel egy korosztály vagyunk, de mégis más zenei palettán mozgunk. Minden jelölttel hatalmas megtiszteltetés egy „csapatba” tartozni, a magazinnak pedig nem tudok elég hálás lenni a jelölésért." – mondta Muri Enikő, a 2011-es X-Faktor legjobb női hangja.

Az énekesnők mellett a műsorvezetők közül is biztosan új nyertest avat a magazin. 2013-ban D. Tóth Kriszta (MTV), Iszak Eszter (VIVA TV), Orosz Barbi (TV2), Takács Nóra (life.hu) és Vágó Piros (Class FM) küzd az olvasók szavazataiért.

A hölgyek mellett a magazin persze ezúttal sem feledkezett meg az erősebbik nemről. A március 21-i gálán az is kiderül, hogy a Voice Mestereként is látható Caramel, a Carbonfools frontembere, Fehér Balázs, olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron, az X-Faktor győztes Vastag Csaba vagy a fotósként is sikeres Éder Krisztián dobogtatja meg leginkább a női szíveket.

„Egy férfi számára talán az egyik legfontosabb visszaigazolás, ha kivívja a nők elismerését, akár a külsőségeket, akár a sikereit tekintve. Előadóként és magánemberként is nagyon jól esik a jelölés, főleg hogy nincs bennem kényszeres megfelelni akarás, egész egyszerűen csak úgy viselkedek, öltözködök és élek, ahogyan az számomra egyébként is természetes.” – vallotta be Éder Krisztián, akinek legutóbb Mainstream című fotókiállítása aratott hatalmas sikert.

A hat kategória harminc jelöltjére a www.glamouronline.hu oldalon lehet szavazni.

GLAMOUR Women of the Year 2013 

A legjobb divattervező:

Benes Anita

Ivanka Katalin

Sarolt

Sármán Nóra

Szegedi Kata

 

A legjobb modell:

Axente Vanessa

Bogár Niki

Palvin Barbara

Srej Zsófi

Szikszai Johanna

 

A legjobb színésznő:

Kerekes Vica

Kiss Ramóna

Osvárt Andrea

Tenki Réka

Tompos Kátya

 

A legjobb énekesnő:

Hien

Muri Enikő

Palya Bea

Polgár Odett

Radics Gigi

 

A legjobb műsorvezető:

D. Tóth Kriszta

Orosz Barbi

Iszak Eszter

Takács Nóra

Vágó Piros

 

A legsármosabb férfi:

Caramel

Éder Krisztián

Fehér Balázs

Szilágyi Áron

Vastag Csaba
 

[2013.01.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még