2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Voice: Dózsa Erik, Schweitzer Dóra. Mohamed Fatima és Gyöngyösi Tamás kiesett
A Jézuska a Voice énekeseinél is járt
Voice - Bakonyi Zsolt: When I Get You Alone 
Voice - Schrott Péter: I Don t Wanna Miss A Thing
Voice - Torzsa Gabi: Thicki, thicki 
Voice - Husnullina Regina: Girl On Fire 
Voice - Kriszta Réka Piroska: Belehalok 
Voice - Weisz Viktor: Emlékül 
Voice - Pál Dénes: Je Suis Le Memme 
Voice - Pákai Petra: Baby One More Time 
Voice - Bűdi Szilárd: Come Undone 
Voice - Gájer Bálint: Black or White 
Voice - Karai Anna: Chop Suey 
Voice - Henderson Dávid: Incomplete 
Kapcsolatok
Bakonyi Zsolt
Bűdi Szilárd
Pákai Petra
Pál Dénes
Schrott Péter
Torzsa Gabriella
Gájer Bálint
Henderson Dávid
Husnullina Regina
The Voice
Kriszta Réka Piroska
Weisz Viktor
Karai Anna Roxanna

Voice 2. élő show: Bakonyi Zsolt, Kriszta Réka Piroska, Pákai Petra és Karai Anna kiesett

Második élő műsorához érkezett a Voice: Magyarország hangja. A mai estén a mesterek – Caramel, Malek Andrea, Somló Tamás és Mező Misi – csapatainak újabb három-három énekese küzd a továbbjutásért. Tizenkét énekes lép majd fel, de csak nyolcan folytathatják a megmérettetést.

A szabályok értelmében mesterenként egy énekes sorsáról a nézők döntenek szavazataikkal. A másik két versenyző közül azonban adott mesternek kell eldönteni, kivel szeretné tovább folytatni a versenyt. Kivel érzi úgy – akár zsűritársai véleményével szembeszállva -, hogy megnyerheti a Voice-t.

Egy héttel ezelőtt Mohamed Fatima, Schwitzer Dóra, Dózsa Erik és Gyöngyösi Tamás búcsúzott a műsortól. Egy ország, és ezzel együtt maga Fatima is meglepődött azon, hogy mennie kellett, de Caramel így érezte igazságosnak. Szerinte, és mestertársai szerint sem érdemli meg a folytatást az az előadó, aki betegségére hivatkozva nem ad bele mindent a színpadon. Kiderült tehát, hogy egy „apró” hiba, egy rossz döntés életre szóló lehetőségtől foszthatja meg a Voice versenyzőit. 

A mai este első körét Malek Andrea versenyzői, azon belül is Bakonyi Zsolt kezdi, de produkciója nem feltétlen úgy sikerült, ahogy azt sokan várták volna. Mező Misi szerint Zsolt hihetetlenül szerethető, energikus figura, de úgy érezte, mintha az énekes csak véletlenül keveredett volna a színpadra. Caramel részben egyetértett, bizonytalannak és néhol hamisnak találta a produkciót. Somló Tamás azt mondta, az volt a jó benne, hogy hatalmasat fejlődött Zsolt a kezdetek óta.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a Voicet. 


Schrott Péter választása mindenkit meglepett, amikor rockerként Malek Andit választotta mesterének. Pedig jól tette, mert most az Aerosmith I Wanna Miss A Thing című slágerének előadása közben igazán kitett magáért – nyilvánvalóan ehhez mestere is hozzájárult. „A világ egyik legjobb énekese után elénekelni egy ilyen dalt igen nagy kihívás” – mondta előadása után Caramel, aki viszont érzelmileg kevésnek találta. Mező Misihez közel áll ez a zeneiség, és szerinte nagyon kevés énekes van a hazai rock életben, aki ezt a dalt így el tudja énekelni. Érzelemből viszont ő is többet szeretne látni. Somló Tamás szerint jobban énekel, mint ahogy a színpadon megjelenik. Művinek találta a beállását, és szerinte a kabátját is ledobhatná.

Torzsa Gabinak a párbaj során az jelentette a legnagyobb kihívást, hogy elengedje magát, és kitárulkozzon. Nos, ezúttal nem kellett küzdenie ezzel, ragyogott a színpadon. Mező Misi megköszönte, amiért Palya Bea dalával megidézte Caramel és az ő őseit, de egy kicsit több érzelmi töltetet, életigenlést várta volna még tőle. Caramel szerint a vért hiányolta Misi, és ő saját bevallása szerint visszarepült az időben. Somló Tamás aranyos színfoltnak nevezte a produkciót.

Meggyőző volt

Khusnullina Regina kiválasztásakor mestertársai nem értették, Somló Tamás miért őt, és miért nem Berkes Olivér édesanyját, Gabit juttatta tovább. Most azonban érthetővé vált, hogy miért is bízott a mester annyira Reginában. A tatár származású lány Alicia Keys Girl on Fire című, legújabb slágerét adta elő – csodálatosan. Ezzel a dallal még Malek Andreát is meggyőzte a lány, és Mező Misi szerint is most énekelt a legjobban. Caramel pedig kicsit úgy érezte, mintha most együtt ünnepelték volna, hogy nincs világvége.

Kriszta Réka Piroska bátor vállalkozásba fogott: Majka Belehalok című slágerét dolgozta fel – jazzesen. Nem kellett volna. Bár remekül énekelt, de mintha nem érezte volna jól magát ebben a dalban, ebben a „szerepben”. Mondjuk ki: szenvedett. Caramel szerint viszont jó választás volt ez a dal, szerinte tele van szenvedéllyel és stílussal Piroska előadása. Malek Andrea bátornak nevezte a lányt, amiért merte vállalni ezt a számot, Mező Misi pedig a lány szemét, keserűségét szerette.

Somló Tamás csapatának talán legelszántabb énekese Weisz Viktor. A párbaj során kőkeményen küzdött a továbbjutásért, és megérte a belefektetett energia. Ezt ismét bizonyította a Neoton Família Emlékül című slágerével. Viktor úgy szerette volna elénekelni a dalt, hogy mindenki kicsit belehaljon. Sikerült neki. „Te a nép gyermeke vagy” - mondta neki Mező Misi, akinek vibrátó nem tetszett, de az általa kiejtett szavakat igaznak találta. Malek Andrea egyetértett a vibrátót illetően, de ennek ellenére szereti, ahogy Viktor „megtölti a teret”. Caramel jobban szereti, ha „koszosabb” Viktor, ugyanakkor egy pillanatra megesett vele, hogy nem elfelejtette, hol is van most. 

„Domina”

Pál Dénes a párbaj során egy országgal kedveltette meg magát, ahogy a vak Agárdi Szilvit támogatta közös fellépésük során. Most azt is bizonyította, hogy a francia nyelvvel sincs gondja, és elbűvölőbb, mint valaha. Malek Andrea szereti benne, hogy a koncerttermet színházteremmé varázsolja, mégis kisfiús maradt számára. Caramel értékeli, hogy nem hoz semmilyen manírt dénes, de a hangszínén túl szerinte többet kellene nyitni a közönség felé.
Somló Tamásnak az tetszett, hogy a fiú nem egy „Dörmögő Dömötör”, sokkal több hang van benne.

Pákai Petra hatalmas teste hatalmas hangot rejt, és ezt Britney Spears Baby One More Time című slágerével is bizonyította. Hang volt, de maga az előadás lapos maradta. „Haragszom rád” – mondta a produkció után Caramel, aki nem értette, mit szeretett volna elérni Petra ezzel a számmal. Malek Andrea is inkább sajnálta Petrát, aki a vékony táncoslányok között nyilvánvalóan nem érezte jól magát. Somló Tamásnak viszont így is ő volt a „Pákai Petra Domina”.

Kinek az előadása tetszett a legjobban a Voice első élő showjában? VOKS LENT!

Bűdi Szilárd
a meghallgatáson kiakasztotta Malek Andreát, de így is továbbjutott, ráadásul a párbajt is megnyerte. A mindig pörgős énekes most új arcát akarta megmutatni Robbie Williams lírai dalával, de nem feltétlen kellett volna ekkorát váltani. Malek Andreát meglepte a „nagyszabású” dalválasztás, becsüli érte Szilárdot, de kérdésként fogalmazta meg, hogy ebben az erős mezőnyben vajon mennyire erős és terhelhető a hangja. Somló Tamás szerint most legalább olyan jól énekelt Szilárd, mint legutóbb a Herflin játszott. Caramel nem tudta összerakni Szilárdot és ezt a dalt, és ő – akárcsak Malek Andi – kéri vissza a „nagy arcú” figurát.

„Bármihez nyúlsz, arany”

Gájer Bálint maximalizmusával lenyűgözte Caramelt. Ez a maximalizmus azonban a rovására is mehet, ha nem tanulja meg élvezni a színpadon, amit csinál. Nos, Michael Jackson Black or White-jának swinges feldolgozását abszolút élvezte előadni. „Bármihez nyúlsz, az arany” – fogalmazott Mező Misi, aki szerint annyira tökéletes volt az előadás, hogy kezet is fogott Bálinttal. Malek Andrea is úgy vélte, nagyon jól megcsinálta a srác, mégis kevésnek találta valamiért. Somló Tamás szerint „swingelt” Bálint, és szívesen hallana funkyt is tőle.

Karai Anna a próbák során annyira elérzékenyült választott dalától, hogy a könnyei is kicsordultak. Pedig a System of a Down nótája nem éppen nevezhető lírainak. Mező Misi nem tudta eldönteni, hogy ez egy énekverseny, vagy egy show műsor. Ő az énekest szerette volna látni, és nem azt, hogy ide-oda ugrálnak az emberek Malek Andrea ugyanakkor egy nagyon komoly személyiséget látott a színpadon. Somló Tamást elvarázsolta a „körítés”, zúzós szentimentalizmusnak nevezte, amit Anna és a táncosok csináltak.

A 17 éves Henderson Dávid nevét egy ország jegyezte meg, amikor Caramel csapatába választotta őt a meghallgatás utolsó fordulójában. Egy csodára várt a mester, és megkapta. Ezt a csodát ismét hozta a Backstreet Boys Incomplete című slágerével. Bár a reflektorokig emelték egy speciális szerkezet segítségével, ott is kiválóan énekelt. Malek Andreát elvarázsolta az előadás, de azt kérte Dávidtól, hogy legközelebb magyarul énekeljen. Mező Misi szerint ez volt a legnemzetközibb előadás a fellépők között, de azt kérte tőle, tanuljon meg két lábban a földön járni is. Somló Tamás azonban úgy érezte, földön maradt Dávid, miközben szállt.

Amikor minden kiderül

Ezzel mind a négy mester versenyzői előadták versenydalaikat, így nem maradt más hátra, mint az eredményhirdetés. Elsőként Malek Andrea énekesei tudják meg, hogyan döntött a közönség, illetve mesterük. A nézői szavazatok szerint Schrott Péter az, akinek egyenes az útja a folytatásba. A másik továbbjutó sorsa azonban Malek Andrea kezében van, és ő Torzsa Gabival szeretné folytatni a versenyt.

Másodikként Somló Tamás csapatán a sor. A nézők döntése alapján Weisz Viktor folytathatja egyenes ágon a versenyt. A mester pedig – aki szerint Regina és Réka Piroska is egyaránt nagyon muzikális és nagyon nőies – Khusnullina Reginát viszi tovább.

Mező Misi csapatából elsőként Pál Dénes nyugodhatott meg, hiszen a nézői voksok alapján ő jutott tovább azonnal. A második továbbjutóról azonban a mesternek kell döntenie, és ő Bűdi Szilárdot viszi magával a folytatásba.

Utolsóként Caramel csapata került fókuszba. Ahogy a többi csapatnál, úgy ebből az „összeállításból” is csak egyvalaki juthat tovább azonnal. És ez az énekes a nézői szavazatok alapján Henderson Dávid. Caramel Karai Annát és Gájer Bálintot is nagyon megkedvelte, és mind a két előadó komoly hatást gyakorolt rá. Dönteni azonban neki is kell. A döntés annyira nehéz volt számára, hogy az énekesei közelében akart lenni, amikor meghozza az „ítéletét”. Caramel döntése értelmében aki Dávid mellett folytathatja a versenyt: Gájer Bálint!

Ezzel véget ért a második élő show is, de a versenynek még koránt sincs vége! Egy hét múlva újabb megmérettetéssel folytatódik a Voice, és ahogy a műsor kezdődik, úgy érkezünk mi is folyamatosan frissülő beszámolónkkal, hogy ne maradjatok le a legfrissebb történésekről!

Görgess le és nézd vissza a produkciókat.

-kiko- 

[2012.12.28.]

Megosztom:

A Jézuska a Voice énekeseinél is járt
A Jézuska a Voice énekeseinél is járt

A Voice döntőseit arról faggatta a V Riporter, hogy kinek mit...

Voice - Bakonyi Zsolt: When I Get You Alone 
Voice - Bakonyi Zsolt: When I Get You Alone 

A Voice második élő showját Malek Andrea csapata nyitotta –...

Voice - Schrott Péter: I Don t Wanna Miss A Thing
Voice - Schrott Péter: I Don t Wanna Miss A Thing

Az Aerosmith dalával Péter meggyőzte a Mestereket, ám...

Voice - Torzsa Gabi: Thicki, thicki 
Voice - Torzsa Gabi: Thicki, thicki 

„Én egy húsz éves fiatal lányt látok a színpadon, aki hajlandó...

Voice - Husnullina Regina: Girl On Fire 
Voice - Husnullina Regina: Girl On Fire 

Regina zongora mögött ülve adta elő Alicia Keys dalát -...

Voice - Kriszta Réka Piroska: Belehalok 
Voice - Kriszta Réka Piroska: Belehalok 

Somló Tamás csapatának oszlopos tagja hatalmas bátorságról...

Voice - Weisz Viktor: Emlékül 
Voice - Weisz Viktor: Emlékül 

A Neoton Família legendás dalával lépett színpadra Viktor - a lírai...

Voice: Dózsa Erik, Schweitzer Dóra. Mohamed Fatima és Gyöngyösi Tamás kiesett
Voice: Dózsa Erik, Schweitzer Dóra. Mohamed Fatima és Gyöngyösi Tamás kiesett

Ma este kezdetét veszi...

Voice - Pál Dénes: Je Suis Le Memme 
Voice - Pál Dénes: Je Suis Le Memme 

Egy francia dallal állt a Voice színpadára a fiatal énekes, aki...

Voice - Pákai Petra: Baby One More Time 
Voice - Pákai Petra: Baby One More Time 

Britney Spears világsikerű dalát fantasztikus táncos csapattal...

Voice - Bűdi Szilárd: Come Undone 
Voice - Bűdi Szilárd: Come Undone 

A rock fenegyerekének nótájával lépett a közönség elé Szilárd,...

Voice - Gájer Bálint: Black or White 
Voice - Gájer Bálint: Black or White 

Michael Jackson dalát különleges, szvinges feldolgozásban adta...

Voice - Karai Anna: Chop Suey 
Voice - Karai Anna: Chop Suey 

Felkavaró előadással készült Caramel énekese a Voice élő műsorára -...

Voice - Henderson Dávid: Incomplete 
Voice - Henderson Dávid: Incomplete 

A Backstreet Boys lírai dalát egy lélegzetelállító technikai...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még