2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Telepi gyerekekről forgatott klipet Ganxsta Zolee és a Kartel 
150 családnak segít a VOLT Fesztivál akciója 
Búcsúzik a 30Y 30-án az A38-on  
Hajón karácsonyozik a Magashegyi Underground 
Szilveszter: Neo, Hangmás és Spaceshit a Corvintetőn 
Firkin karácsonyi koncert a Barba Negrában
Egy magyar és négy határon túli város lesz a Hegyalja vendége 
Kapcsolatok
Down
Scooter
Anti-Flag
Skindred
Ensiferum
Dieselboy
Reso
Kapcsolódó események
Hegyalja Fesztivál 2013
[2013. június 25. - 30. ]

Új nevek a Hegyen: Down, Scooter és Skindred 

A Mikulás már hozott egy Hegy’ csomagot, de a Hegyalja Jézuskája még nagyobb arc. Bekerül a Hegy’ karácsonyfája alá masnival átkötve a Down élén az ex Pantera vezérrel, a Scooter, az Anti-Flag, a Skindred, az Ensiferum, Dieselboy, a Between The Buried And Me és Reso. És a karácsonyi Hegy’ csomagban ott lapul még a 2013-as Hegy’ bérletet is, december 31-ig akciós karácsonyi áron. 

A Mikulás csomagból előkerülő fellépők után itt is a Hegy’ Jézuska, hogy az igazi fesztiválcsomaggal sokkoljon. Nyolc fellépővel érkezett, és a karácsonyi csomagban ott lapul a december 31-ig akciós 14.500 forintos Hegy’ bérlet is. A már csak idén felhasználható SZÉP kártyára töltött pénzek és az Üdülési Csekkek december 31-ig még Hegyalja bérletre válthatók.

Sokat kellett várni arra, hogy az ex Pantera vezér, Phil Anselmo szupercsapata, a Down újra ellátogasson hazánkba, de júniusban végre Tokaj felé veszik az irányt, hogy egy hatalmasat zúzzanak a Hegy’ nagyszínpadán. A stoner rock alapegyüttese The Purple című új EP-je anyagát is hozza magával, amelyről a klip verzióban is élvezhető Witchtripper című dal tökéletes aláfestés lehet szaloncukor kötözgetéshez.

A Jézuska természetesen azokra is gondolt, akik parti kedve a legjobb techno, hardcore és trance ütemek hallatán jön meg. A német techno-hardcore legenda, a Scooter sem bírta sokáig Hegy’ nélkül, 2013-ban visszatér, hogy a hegyaljások egy összefüggő, hömpölygő tömeggé alakulva H.P. Baxxterrel együtt üvölthessék: Hyper, hyper!

Egy másik igazi legenda, az Anti-Flag sem hagyja ki Tokajt nyári turnéállomásai közül. A pittsburghi punk rock banda friss The General Strike albumáról zenél a hegyaljásoknak. Aki szeretné, hogy a Gun Star tetoválását Justin Sane is jól lássa, annak érdemes már most lefoglalni a helyét az első sorba.

A Skindred úgy veszi be a Hegyalját, mintha csak haza jönne, a 2012-es emlékezetes koncertje után Benji Webbe csapata hogyan is tudott volna nemet mondani a hegyaljásoknak, akik újra akarják a csapatot. A walesi rock bandát nehéz lenne bekategorizálni, hiszen zenéjükben megtalálhatóak a hardcore, a heavy metal, a punk, a jungle, a reggae, a dancehall, a ska vagy éppen a hip hop stílusjegyei. Aki még nem hallotta, az jól teszi, a Hegyalján 2013. június 25-30. között saját maga teszteli a zenét.

Nem csak a legjobb csajok és legvagányabb pasik, de a finn vikingek is a Hegy’re jönnek melegedni jövő júniusban. A hősies folk metált toló Ensiferum torzított gitárhangok és dallamos szintetizátorszólók kíséretében hozza el Tokajba a finn vikingek legendás mondavilágát. A Petri Lindroos vezette banda megmutatja azt is, hogy a 2012-es Unsung Heroes album milyen jól sikerült.

Egyenesen Brooklynból érkezik a Hegyaljára az ikonikus drum and bass dj Dieselboy. Az igazán komplex és egyedülálló mixjeiről ismert Damian Higgins már közel két évtizede pörgeti a lemezeket.

Új lemezzel jön a tokaji szőlőhegyek közé a Between The Buried And Me is. Az amerikai progresszív metál banda októberi budapesti koncertje után a csapat 2013 júniusában a többi hegyaljás világsztárral együtt érkezik az igazi fesztiválra. Júniusban legújabb, The Parallax II: Future Sequence című albumuk dalaival járul hozzá az igazi Hegyalja hangulathoz.

Akiknek a dubstep adja az ívet igazán, Alex Melia azaz Reso setjét ne hagyják ki. A wobble, a hypercrunk, a breaks, a wonky, a hip-hop és a drum and bass világában is otthonosan mozgó 27 éves brit lemezlovas új Tagram című korongjával készül a magyar közönségnek.
 

[2012.12.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még