2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Mahó Andrea

Új Mahó Andrea lemez, Bródy János dalaival

Napvilágot látott a népszerű musicalénekesnő, Mahó Andrea legújabb, sorban a harmadik szólólemeze, a Mit tehetnék érted. A Más lesz a holnap, és a Jó reggelt napfény című önálló lemezek után az aktuális korongon Bródy János szerzeményei hallhatók.

A zenei élet három olyan nagy egyénisége működött közre a lemezen, ami önmagában is különleges. Az Illés Együttes volt zenésze, a jelentős szólókarriert is maga mögött tudható Bródy János legendás életművéből 12 olyan dalt válogattak össze a lemez alkotói, amelyeknek nemcsak szövegét, hanem zenéjét is a művész írta. Kocsák Tibor zeneszerző, a Madách Színház zenei vezetője pedig érzékeny hozzáértéssel adott új hangzást a már ismert, népszerű daloknak.

A lemezen a címadó dalon kívül helyet kaptak többek között a Virágének, a Szabadnak születtél, vagy Az utca másik oldalán című, sokak által jól ismert és kedvelt slágerek. Külön érdekesség, hogy egy új dal is készült erre az albumra - kihasználva Andrea remek képességeit.

Az énekesnő így fogalmaz a dalokról: „Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy Bródy János dalait énekelhettem lemezre, ráadásul Kocsák Tibor hangszerelésében, akivel a Madách Színházban már sokat dolgoztam együtt. A Bródy-daloknak örökérvényű mondanivalója van, ami számomra sokat adott és ad, remélem, azoknak is, akik meghallgatják majd ezt az albumot. Régi álmom teljesült ezzel, és büszke vagyok arra, hogy egy új dalt is írt nekem a Mester, aki személyesen is részt vett a felvételek készítésében.”

A Mit tehetnék érted dalainak mondanivalója, az áthangszerelt zenei alap, valamint Andrea énekhangja harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Az énekesnő szenvedélyes előadásmódja teszi újszerűvé és izgalmassá az új köntösbe öltöztetett dalokat.A lemez, már kapható a boltokban.

Lájk, ha szereted a musicalslágereket.

Mahó Andrea állandó sztárvendége Miller Zoltán nagysikerű „A Zene Az Kell” című produkciójának továbbá Budapesten a Mary Poppins musical főszerepében, valamint a székesfehérvári Vörösmarty Színházban december 15-től Lili bárónő előadásán láthatja a nagyérdemű.

[2012.12.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még