2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Veszprémben koncerteznek a Neoton Família Sztárjai! - jegyek itt!
DSP Live! a Corvintetőn 
Bárány Attila az év DJ-je 
Ír tornádó közelít Magyarországra - jegyek itt!
PASO: egész estés, vérpezsdítő buli az Akváriumban 
Kapcsolatok
Eckü
Fluor Tomi (Karácson Tamás)

Tanyán írtak dalt és készítettek videót Fluor Tomiék 

Különleges premierrel készül a VIVA Chart Show december 1-én, szombaton este 19:22-kor: a csatorna nagy sikerű reality-jének, a Stáb tanyán szereplőinek dalát mutatják be a közönségnek. A dal, amit Iszak Eszti, Odett, Eckü, Fluor és Sanyóca készített, a tanyán készült a forgatás közben. A stáb tagjai mellett a közreműködő Soerii és Poolek producer páros önmagában is garancia a minőségi anyagra, a klipet ráadásul az utóbbi idők egyik legnépszerűbb rendezője, Miki 357 készítette. 

Nemcsak a körülményekkel kellett megküzdenie a Stáb a tanyán szereplőinek, hanem a forgatás ideje alatt egy közös számot is írniuk kellett. Iszak Eszti, Odett, Eckü, Fluor és Sanyóca együtt írták a dalt, ami a Soerii és Poolek közreműködésével készült az ott helyben összerakott házi stúdióban. Az egy snittből álló klip rendezője Miki 357, aki olyan csapatokkal dolgozott már együtt, mint a Tankcsapda, a Supernem vagy a Punnany Massif, de készített videót a Nike-nak és a Red Bullnak is.
 
A csapat tagjai mind másképp készítették a dalt, Fluor és Eckü például együtt vonult félre megírni rapszövegeiket.
 
Jó volt a dalírás, különösen, hogy korábban nem írtam ilyen környezetben. Egy fatörzsre ültünk le Ecküvel, gyakorlatilag a pusztában írtuk meg a szövegeinket. Még közös, a másik részére utaló részt is beletettünk – mondta el Fluor Tomi. Eckü hozzátette: „ A szöveg elég könnyen megszületett. Megbeszéltük, hogy ki mennyit írjon, aztán miután Odett is elkészült a refrénnel, azt a többiek felénekelték, mi meg Fluorral alányomtuk a rapet."

Iszak Esztire a körülmények ellentétes módon hatottak: míg inspirálónak tartotta a környezetet, ahol a felvétel született, azt is tudta, hogy nem éppen a legalkalmasabb dalírásra.
 
Nem volt könnyű dolgunk a dal írásakor, hiszen nem egy tanya a legkényelmesebb helyszín az ilyesmihez – emlékezett vissza Eszti. – Maga a dal arról szól, hogy mindenkinek körbe kellene néznie, meglátni, hogy mennyi szépség veszi őket körbe, akár a városban vannak, akár vidéken. Ehhez nagyon inspirálóan hatott a helyzetünk, hiszen végül a kényelmetlenségben is megtaláltuk azt, ami miatt érdemes volt vállalkozni erre a kalandra.
 
Odett először írt úgy dalszöveget, hogy másnak nem volt beleszólása művébe.
 
Ez az első olyan szövegem, amit teljes mértékben én írtam. Eddig is részt vettem mások mellett szövegírásban, de most először fordult elő, hogy enyém volt az utolsó szó – mesélte Odett. – Szintén nagy élmény volt, hogy olyan alkotótársaim voltak Fluor és Eckü személyében, akikkel még soha nem dolgoztam együtt.
 
Sanyócában Jappán és Geri, a Soerii és Poolek tagjainak érkezésének pillanata is mély nyomot hagyott.
 
A szöveget együtt írtuk meg, de a végleges verziót a három muskétás, Odett, Fluor és Eckü rakták össze. Fluorék különvonultak egy farönkre és Odett is kicsit félrevonult, amíg megírta a refrént – mondta Sanyóca. – Éppen disznót vágtunk, mikor megérkeztek Jappánék. A darabolás után aztán bevonultunk a házi stúdióba, amit ott csináltunk, és felénekeltük a dalt.

[2012.12.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még