2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kiszáll az X-faktorból a mentor? Az énekes otthagyná csapatáért a műsort
Összejöttek: Take That bulival ért véget a Gary Barlow tiszteletére rendezett gála  
Kapcsolatok
Gary Barlow
Take That
Elton John

Királyi bánásmód: kitüntették a fiúcsapat énekesét  

No de nem akármelyik fiúcsapat nem akármilyen énekesét! Gary Barlow ugyanis a Take That tagja, de a brit királyi családdal is igen jó kapcsolatot ápol. Annyira, hogy Erzsébet királynő – Kate Winslet színésznővel egyetemben – kitüntetésben részesítette.  

A Titanic sztárját a Brit Birodalom Érdemrendjének parancsnoki fokozatával tüntette ki a Királynő a Buckingham Palotában a drámáért való szolgálatáért. A Reading-i születésű sztár azt mondta: ez teljesen másfajta elismerés, mint az Oscar-díj, amit 2009-ben vehetett át a Felolvasó (The Reader) című filmben nyújtott alakításáért.

Gary Barlow – aki a Királynő júniusi gyémánt jubileumának egyik fő rendezője volt – a Brit Birodalom Érdemrendjének tiszti fokozatát kapta a szórakoztatóiparban és jótékonysági területeken végzett munkájáért.

A Klasszikus Brit-díjas hegedűművész, Tasmin Little az elismerésnek szintén a tiszti fokozatát érdemelte ki a zenéért való szolgálatáért. A zenész év elején egy duettet adott elő a Gromit nevű rajzfilmfigurával a BBC Royal Albert Hall-ban megtartott gyermekek bálján.

Winslet azt mondta, volt valami összehasonlíthatatlanul elsöprő azon a napon. Azt is elárulta, hogy a Királynővel az anyaságról beszélgetett, mikor átvette tőle a kitüntetést, és a birodalom vezetője megkérdezte tőle, élvezi-e a színészkedést.

„Azt mondtam ige, de nem annyira, mint anyának lenni. Erre azt mondta, ’ez a legjobb állás'” – mesélte a színésznő riportereknek.

A 37 éves Winsletnek van egy 12 éves lánya Mia, aki első házasságából született. Fia Joe már második, a Skyfall-t rendező Sam Mendes-től született.

A Take That sztárja csupán néhány nappal azután került fel a Királynő születésnapi Kitüntetettjeinek a listájára, hogy jubileumi dala, a Sing – melyet Andrew Lloyd Webberrel közösen jegyez – első lett az Egyesült Királyság kislemez listáján.

Ő szervezte a Buckingham Palota előtt megtartott jubileumi ünnepi koncertet is, melyen olyan sztárok léptek fel, mint Sir Paul McCartney, Kylie Minogue és Stevie Wonder.

Egy közleményben a 41 éves énekes azt mondta: meglepte, hogy felterjesztették a kitüntetésre, és a mai napig hihetetlennek tűnik.

-kiko-

 

[2012.12.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még