2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Voice: Modor Miltiádész Mező Misit választotta
Voice: Alig tért magához a versenyző
Voice: Torzsa Gabriella - Csillag vagy fecske
Voice: László nem kellett a Mestereknek
Voice: Solt Klaudia - Summertime
Voice: Solt Klaudia mind a négy Mester fordulására számított
Voice: Olasz Csaba - Az én órám másként jár
Voice: Olasz Csabát a megérzései vezették Malek Andihoz
Voice: Zoboki Balázs - You Give Me Something
Voice: Schweitzer Dóra - Change the World
Voice: Nádor Dávid - I Believe I Can Fly
Voice: Nádor Dávid Malek Andival folytatja
Kapcsolatok
The Voice

Voice: Szigorúak, de igazságosak - folytatódott a meghallgatás!

Somló Tamás 10, Mező Misi 9, Caramel 8, Malek Andi 7… Ezek a számok jelenthetnék bármit, de mi tudjuk, hogy ezek a számok nem jelentenek akármit! Ezek a számok ugyanis azt jelzik: egyre kevesebb a szabad hely a Voice mestereinek csapatában!

Mint azt többször elmondtuk már, mind a négy mester 12 énekest gyűjthet csapatába, a döntés azonban nem csak rajtuk áll. A vakmeghallgatáson ők a székük megfordításával jelezhetik, hogy szívesen látnák adott versenyzőt a csapatukban. Ha azonban többen fordulnak meg, az énekes az, akinek mestert kell választania. Ez azonban a jobbik eset. Mert ha egyik mester sem nyomja meg a továbbjutást jelentő gombot, a versenyző kiesik. 

Mivel a mesterek nem látják az énekest, mindenki egyenlő eséllyel indul. Nem számít a kor, a súly vagy épp az énekes neme. Igen, ez is fontos, mert arra is láttunk már példát, hogy az énekesről nem tudták eldönteni a zsűri tagjai, vajon férfi, vagy nő énekel… 

Modor Miltiádész hangja biztosan férfias. Sőt a külseje is. Ezt először Mező Misi szemlélhette meg, aki elsőként fordította meg székét. Másodikként Somló Tamás szavazott bizalmat a fiúnak, aki súlyos tragédiát cipel. Szeretett édesapját öt éve veszítette el súlyos betegséget követően, és most nyilvánvalóan neki is énekelt. Bár Caramelnek nem tetszett Miltiádész hangszíne, Malek Andrea pedig nyersnek nevezte a hangját, Misi azt mondta, szívesen foglalkozna vele. Így is lesz, mert a srác őt választotta mesterének.

A 39 éves Idei László célja, hogy alapjaiban változtassa meg életét. Jelenleg kamionsofőrként dolgozik, de mint mondja, öt éve teljesen egyedül van, mert a „hölgyek nem igazán tolerálják” foglalkozását. László kockáztatott, és egy LGT slágerrel készült. Bár mindent beleadott, produkciója kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz. Bár a mesterek elismerték, hogy Lászlónak van hangja, tud énekelni, de a Voice-ban ettől többre van szükség.

„Harcostárs”

Torzsa Gabriella nagyapja vak, így sokszor csak a hangjával tud kommunikálni. Megszokott tehát számára, hogy nem látják őt. Sőt, ez még meg is könnyíti a dolgát, hiszen alapvetően gátlásos lányról van szó, akinek az éneklés különösen fontos. Ennek ellenére annyira izgult, hogy remegett is a hangja a dal kezdetét, de aztán annyira megőrült, hogy Malek Andreát, Somló Tamást és Caramelt is meggyőzte. A halk szavú őrült a zsűri egyetlen hölgy tagját választotta „harcostársnak”. 

A 19 éves Solt Klaudia egy kis városból, Oroszlányból érkezett a „nagyvárosba” – ahogy ő mondja – énekelni. Legjobb barátja Bakonyi Zsolt, aki korábban feltűnt már a meghallgatáson, és tovább is jutott Malek Andi csapatában. Hogy Klaudia is tovább versenyezhet, az már biztos. Ahogy énekelni kezdett, Caramelt láthatóan azonnal elvarázsolta. Az énekes arcán bájos mosollyal fordult meg, majd a dal végén Mező Misi is bizalmat szavazott a lánynak. Pedig utóbbi elmondta: az elején nagyon sok volt neki Klaudia. Bár a lány az egekig magasztalta a kritikus mestert, saját mentorának mégis inkább Caramelt választotta.

Csuvár Dorina nem egy tipikus ma énekeslány. Nagymotor hátán ülve döngetett a stúdióig, bőrdzsekit visel, igazi rockerlány. Vágya, hogy egész életében rockzenét énekeljen rockzenekarral, járja az utakat és turnézzon. Bár volt néhány pillanat, amikor Mező Misi erősen gondolkodott rajta, hogy megnyomja a gombot, mégsem tette. Ahogy a többi mester sem. Mindannyian egyetértettek abban, hogy a lánynak nagyszerű hangja van, de hiányzott nekik valami. Caramel ezt úgy fogalmazta meg, hogy „tudott közben gondolkodni”. Nem kapta meg a csodát. 

Győrfi Kata rádiós műsorvezető azért énekel, mert élvezi. Nem tanult énekelni, és ez látszott is. Nem győzte meg a zsűrit. Érthető módon. Ahogy Lábas Viktória sem jutott tovább, mert nagyon görcsös volt. Caramel szerint technikailag akart többet mutatni, mint amennyi választott dalában van. Mráz Anita pedig egyszerűen fals volt. Kis Boglárka hangja erősen szárnyalt, de hamis hangokban ő is bővelkedett, és elég „musicalesen” nyomta, amit Mező Misi eddig sem értékelt.

Olasz Csaba édesanyja és nevelőapja is a mezőgazdaságban dolgoznak, de ő kezdettől fogva érezte: ez nem az ő útja. „Ez tetszik!” – kiáltott fel Malek Andrea és megnyomta a gombot. Caramel még kivárt ugyan, de az utolsó magas hang őt is meggyőzte. Mint mondta, a küzdeni tudása és a lelke volt az, amiért megnyomta ő is a gombot. Ennek ellenére Csaba mégis inkább Malek Andreát választotta mesterének, ami még a családját is meglepte.

„A hátamon éreztem a dühöt”

Bogáth Emese anno a Popsztárok című műsorban tűnt fel, az akkori Sugar & Spice nevű együttes tagjaként. Azóta megjárt mennyet és poklot, két évvel ezelőtt például komoly vesebetegséggel kellett szembenéznie. Most már azonban érzi magát annyira erősnek, hogy egy nagyobb lépéssel vigye előbbre életét. „Nagyon szép indulatokat éreztem abban, amit csináltál” – mondta Malek Andrea, aki emellett viszont nem érezte elég biztosnak az előadást. Caramel a „hátán érezte a dühöt”, ami Emese szerint nem nekik szólt.

Zoboki Balázs séfgyakornok. A tűzhely mellett állva azonban énekesi karrierről álmodik. És erre komoly esélye van, hiszen amint elkezdett énekelni, Mező Misi szinte azonnal megnyomta a továbbjutását jelentő gombot. Másodpercekkel később Somló Tamás is megfordult. Mint a Magna Cum Laude frontembere elmondta: libabőrös lett Balázs előadásától. Somló rámutatott, hogy az utolsó hangok nem jöttek túl jól ki, ennek ellenére ő értékelte Balázs „saját hangját”. A döntés az énekesé. És ő Somló Tamást szeretné mesterének. Akinek a csapatában így már csak egy kiadó hely maradt.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a Voicet.


Molnár Krisztina eddig egy étteremben dolgozott a családjával. Oda azonban nem szeretne visszamenni. Csak énekelni szeretne. Pedig rettentően izgul, és a színpadi fellépések óriási stresszt okoznak neki. Talán ez a stressz volt az, ami a zsűri tagjait is megakadályozták abban, hogy megnyomják a gombot. Malek Andrea a sajátos dalfeldolgozást értékelte, de úgy érezte, nem terhelhető tovább Krisztina hangja. Mező Misinek a lány zeneisége tetszett, míg Caramelnek kicsit „sok volt”, és több szívet szeretett volna kapni.

Schweitzer Dóra szülei azt szerették volna, ha lányuk valamilyen komoly foglalkozást választ. Mint a lány elmesélte, két évig valóban „kiskosztümözött”, hatkor kelt és nyolcra járt dolgozni, de nem volt boldog. Kezdetben ezért csak hétvégente énekelt és vezetett műsort, majd a testvére esküvője végképp arra késztette: menjen álmai után. Akkor ugyanis szülei megkönnyezték énekét. Bár a mesterek ezúttal nem könnyeztek, de Malek Andrea széke megfordításával jelezte: szívesen látná csapatában. Mivel a mesterek közül más nem fordult meg, így a lány Andreáé!

Nádor Dávid azért érkezett a Voiceba, hogy bebizonyítsa: akik eddig hittek benne, jól tették (többek között a 2010-es X-Faktor idején). Dávid Argentínában nőtt fel és élt családjával, 20 éves korában azonban végleg hazatért. Dobolni szeretne és énekelni, és úgy érzi, itthon ez könnyebb lesz. Fog még énekelni Magyarországon, az biztos! Mező Misi azonnal, majd szépen sorban a zsűri többi tagja is megnyomta a továbbjutást jelentő gombot.

„Igazán intelligens énekes vagy” – értékelte Mező Misi, aki nyilvánvalóan totálisan odáig volt a srác tehetségétől. Bár a döntés nehéz volt és sokáig gondolkodott Dávid, végül kimondta: Malek Andrea csapatába szeretne tartozni!

Egy hét múlva a hatodik, azaz a legutolsó meghallgatással folytatódik a Voice. Malek Andreának és Somló tamásnak jelenleg 11, Caramelnek 9, Mező Misinek 10 versenyzője van. Ez azt jelenti, hogy jövő héten már csak hét énekesnek van esélye a továbbjutásra.

Tartsatok velünk akkor is, és ne feledjétek, holnap este újra jövünk. Akkor az X-Faktor következő döntőjének folyamatosan frissülő beszámolójával érkezünk!

Görgess le és nézd vissza a mai Voice produkciókat.

-kiko-

[2012.11.09.]

Megosztom:

Voice: Modor Miltiádész Mező Misit választotta
Voice: Modor Miltiádész Mező Misit választotta

A különleges nevű Modor Miltiádészt édesapja nevezte...

Voice: Alig tért magához a versenyző
Voice: Alig tért magához a versenyző

Torzsa Gabi alig tért magához elsöprő sikere után - a...

Voice: Torzsa Gabriella - Csillag vagy fecske
Voice: Torzsa Gabriella - Csillag vagy fecske

A gátlásokkal küzdő versenyző a Kispál és a borz...

Voice: László nem kellett a Mestereknek
Voice: László nem kellett a Mestereknek

Idei László a kamionok szűk sofőrfülkéjét akarta felcserélni...

Voice: Solt Klaudia - Summertime
Voice: Solt Klaudia - Summertime

Míg Klaudia George Gershwin világhírű szerzeményét, a Summertime-ot...

Voice: Solt Klaudia mind a négy Mester fordulására számított
Voice: Solt Klaudia mind a négy Mester fordulására számított

Barátai közt várakozott, hogy sorra...

Voice: Olasz Csaba - Az én órám másként jár
Voice: Olasz Csaba - Az én órám másként jár

A kecskeméti fiúért hatan szorítottak a Családszobában...

Voice: Olasz Csabát a megérzései vezették Malek Andihoz
Voice: Olasz Csabát a megérzései vezették Malek Andihoz

Egy lendületes Roy&Ádám dallal készült Olasz...

Voice: Zoboki Balázs - You Give Me Something
Voice: Zoboki Balázs - You Give Me Something

Balázs először mérnöki karrierről álmodott, aztán...

Voice: Schweitzer Dóra - Change the World
Voice: Schweitzer Dóra - Change the World

Dóra kosztümös hivatalnokként boldogtalanul élte életét, ám...

Voice: Nádor Dávid Malek Andival folytatja
Voice: Nádor Dávid Malek Andival folytatja

Nádor Dávidnak nem ez az első megmérettetése, ám eddig a...

Voice: Nádor Dávid - I Believe I Can Fly
Voice: Nádor Dávid - I Believe I Can Fly

Dávid Argentínából érkezett haza, mert úgy gondolta, itthon...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még