2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tavaszi zsongás - Dübörög a My Dance 2009
Különös akcióba kezdett a népszerű rádiós - ha dohányzol ezt ne hagyd ki
Kapcsolatok
Discosa (Keserü Tamás)

"Feszültebb vagyok" - Doktor Smoke egy hete "rendel" 

Mint az korábban megírtuk különleges kezdeményezésbe fogott Keserű Tamás, a debreceni rádiós és DJ. A fiatalember ugyanis egy valóságshow keretén belül szeretné segíteni a dohányzásról leszokni kívánókat. A Doktor Smoke projekt javában zajlik, mi kíváncsiak voltunk a fejleményekre, ezért ismét megkerestük az ötletgazdát és az egy hét tapasztalatairól kérdeztük.

- Túl vagy egy heten. Mik a tapasztalatok?
- Túl vagyok egy heten, hiszen november elsején tettem le a cigarettát. Úgy gondolom, hogy egy elég nehéz hét áll mögöttem és még nehezebb időszak előttem! Korábban már próbáltam letenni a cigarettát és akkor 4 hónap után jött az az érzés, hogy muszáj, kell!!! Na ettől félek egy kicsit, de szerencsére azoktól, akik velem tartanak a „Doktor Smoke” oldalán rengeteg biztatást és erőt kapok, ami segíthet a „túlélésben”! A tapasztalataim mindenképpen pozitívak: kevésbé vagyok fáradékony, energikusabb vagyok, jobban alszok, nem kellemetlen a szám íze! Ami negatívum, hogy lobbanékony és feszültebb vagyok a cigaretta megvonása miatt. Szinte folyamatosan rajtam van a késztetés, bármikor el tudnék szívni egy szálat… Nagyon nehéz, de meg tudom állni!;-)

Nyomj egy tetsziket, ha szeretnél csatlakozni. 


- Milyen hatással van a napjaidra, hogy már nem dohányzol?
- A napjaimra csak és kizárólag pozitív hatással van az, hogy nem dohányzom! Ezt bátran állíthatom! Korábban, ha elszívtam az első cigimet akkor rögtön jött egy érzés ami letompította az embert, aztán valahol ezen a szinten maradtam ha folyamatosan dohányoztam. Most hogy nem szívok egyetlen szálat sem, mintha felszállt volna az a „köd” ami beborított engem! Sokkal tisztábbnak érzem a dolgokat és ez nem csak a fantáziám szüleménye! Nyilvánvalóan több oxigén jut az agyba, a szívbe és a tüdőbe is az által, hogy nem dohányzom, így az általános közérzetem is napról-napra egyre jobb!

- Bulizás közben szívesen rágyújtanak az emberek. Neked, miként sikerült ezt megállni?
- Lemezlovasként dolgozom, így elég sokszor megfordulok szórakozóhelyeken. Korábban, amíg lehetett a zárt klubokban is dohányozni addig én is elszívtam egy dobozzal egy éjszaka alatt! Számomra nagyon motiváló hatással volt az, hogy törvényi rendelet tiltotta meg ezt a lehetőséget, innentől kezdve mivel nem lehetett bent cigizni, én viszont nem tudtam kimenni, hiszen dolgoztam, szépen letettem a cigit. Csak a buli előtt és utána volt alkalmam dohányozni. Eleinte szokatlan volt, de nem megoldhatatlan!:-) Ha esetleg bulizni mentem és fogyasztottam alkoholt, akkor is már kevesebbet cigiztem, mint korábban, ugyanis ki kellett menni a szórakozóhely elé. No, de aki dohányzik az bizony veszi a fáradtságot!:-) A dohányzó emberek egyébként teljesen jól fogadták a dolgot, úgy veszem észre! Mostanra érett meg bennem a gondolat ugyebár, hogy végérvényesen szakítsak a dohányzással!

Lájk, ha tetszik az ötlet.

Dohányzol? VOKS LENT!

- Zene.hu -  

[2012.11.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még