2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Január 28-án ismét jön A púpos musical - jegyek itt

A 2012. évi Megyei Prima-díjas Magyarock Dalszínház és a RaM Colosseum 2013. január 28-án a zenés színjátszás legjobbjaival mutatja be A púpos című magyar musicalt, amelyet Paul Féval művéből állított színpadra Másik Lehel és Vizeli Csaba.

A zenés darab 2010-ben a Madách Színház musical pályázatán a döntőbe jutott, de csak most került sor annak saját színházi műhelymunkában történő színpadi megvalósítására a RaM Colosseum közreműködésével. A RaM Colosseum premierjén a púpost Laklóth Aladár alakítja, a főbb szerepekben Csengeri Attila, Makrai Pál, Molnár Ágnes, Barabás Kis Zoltán látható.

A romantikus történetben minden együtt van, ami egy jó musicalhez kell: ellentétek játékát élvezhetjük, élni akarás és gyilkosság, szerelem és gyűlölet, barátság és ármány, a jó és a gonosz vetélkednek egymással, hogy végül – mindannyiunk örömére - a jó elnyerje jutalmát.

Nyomj egy tetsziket, ha szeretsz színházba járni.

Álnok, ravasz és főként áttekinthetetlen cselvetések kezdődnek, amelyeket akciódús életre-halálra történő vívójelentek tarkítanak, visszarepítve a nézőket a XIX. századba.

A púpos c. magyar musicalt a közönség a RaM Colosseumban tekintheti meg, legközelebb január 28-án,

Jegyekért klikk.

2013. Január 28. Hétfő, 19:00 - 
Jegyvásárlás

Tartalom: Philippe Gonzague bérgyilkosokkal megöleti Philippe Nevers hercegét, Franciaország harmadik leggazdagabb nemes urát, hogy elvehesse annak özvegyét, a szép Aurore Caylust, és ezzel rátehesse kezét Nevers hatalmas vagyonára.

A merénylet sikerül, a házasság is. A halott barát, a herceg lányát, a csecsemő Aurore-t azonban a tisztaszívű Henri Lagardére lovag - az egykori vívósegéd – megmenti, így a gaz Gonzague herceg nem lehet a lányra eső örökrész birtokosa.

A történet 17 év elteltével Párizsban folytatódik. A gazdasági konjunktúrát kihasználó Gonzague, "a harmadik Philippe" kastélyát jó pénzért üzletkötők rendelkezésére bocsátja. Köztük tűnik fel a titokzatos púpos, akiről idővel kiderül, hogy azonos az Aurore Nevers-t hetedhét határon túl felnevelő - és a már felserdült, 18 éves lányba immár beleszerető - Lagardére-rel.

Álnok, ravasz és főként áttekinthetetlen cselvetések kezdődnek, amelyeket akciódús életre-halálra történő vívójelentek tarkítanak, visszarepítve a nézőket a XIX. századba.

[2013.01.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még