2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Voice: Fenyő Fruzsina így nyilatkozott kiesése után
Voice: Burai Krisztián saját dallal lépett tovább, magabiztosan
Voice: Pap Attila bakizott, de Somló megmentette
Voice: Kriszta Réka Piroska továbblépett a Chaka Khan dallal
Voice: Harót Balázs Caramellel folytatja
Voice: Fehér Adrienn lehengerelte a Mestereket

Voice: újabb nagyszerű hangok csatlakoztak!

Negyedik mesterek előtti meghallgatásához érkezett a Voice. Ahogy korábban, a mesterek ezúttal is az énekeseknek háttal foglalnak helyet. Amennyiben csapatukban szeretnék tudni a versenyzőt, szembefordulnak vele, és úgy hallgatják tovább. Ha több mester is megfordítja székét, az énekesnek kell eldöntenie, kinek a csapatához szeretne csatlakozni.

Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás és Mező Misi ilyenkor „kampányolhat” is a továbbjutóért, és meg is teszik! 

A mezőny első fele már összeállt. Caramel és Malek Andrea hat, míg Somló Tamás és Mező Misi hét énekest tudhat a csapatában. Minden mester összesen 12 énekest választhat. Lássuk, ma este kik lesznek azok a szerencsések, akik a Voice folytatásában is bizonyíthatnak! 

Elsőként Magyarország egyik legkedveltebb színészének, Fenyő Ivánnak a testvére állt színpadra. Fruzsina azért választotta a megmérettetésnek ezt a formáját, mert ragaszkodik hozzá, hogy önmagáért ítéljék meg, és ne híres testvére alapján juttassák tovább vagy ejtsék ki a versenyből. Ezt annyira komolyan gondolta, hogy Iván még a szurkolótáborát sem erősíthette, pedig tudja: testvére komolyan izgul érte. És nem csak ő izgult, Caramel szerint Fruzsina maga is annyira izgult, amit egy ilyen versenyben nem engedhet magának. Malek Andrea és Mező Misi azért nem nyomta meg a gombot, mert – bár elismerték, hogy különleges hangszíne van a lánynak - ritmikailag gyengének találták.

„K…a jó!”

Burai Krisztián saját dalával indult a megmérettetésen, és sikert aratott! Nem is csoda, hiszen az énekes – aki számos hazai hírességgel, köztük Kállay-Saunders andrással is dolgozott már együtt – karrierje saját bevallása szerint hat éves korában kezdődött, amikor megkapta az első Michael Jackson kazettáját. Elsőként Mező Misi és Caramel nyomta meg a továbbjutást jelentő gombot, majd Malek Andrea is csatlakozott hozzájuk mondván: „K…a jó!” Nem csak a hangszínét dicsérték Krisztiánnak, de a dalát is. S bár mind az énekes mind a három mester hozzáértését és szakértelmét ismeri, mesterének Caramelt választotta.

A 26 éves Kováts Ferenc Frenkie „azt hiszem zenész”. Gyakorlatilag beleszületett a zenébe: amikor zenész apja vigyázott rá, a backstage-ben pihent, míg édesapja a színpadon nyomta. Bár a srác úgy érzi, jól csinálja amit csinál, a mestereket nem győzte meg gyenge Up – Nap produkciójával. Mező Misi kiforratlannak találta, Malek Andrea szerint affektálva énekelt. Caramel elismerte, hogy pozitív kisugárzása volt a színpadon, de azt is elmondta, hogy Frenkie előadása bizony kevés volt.

 A 40 éves Polgár László rendszergazdaként dolgozik, és mint mondja, hangja „isteni adottság”. Állítólag több ezer ember előtt is énekelt már, és mindig pozitív kritikákat kapott. Sőt! Tehetségkutatót is nyert már… Nos, a Voice-t nem fogja!

 Pap Attila biztonsági őr az MTK labdarúgó pályán. Családja emlékei szerint 3 évesen egy étteremben felpattant és a zenészek közé ment énekelni. Különleges hangja a vak meghallgatáson is azonnal megmutatkozott, de a mesterek sokáig nem nyomták meg a gombot. Mikor már a dalnak majdnem vége lett, és mindenki azt hitte itt a vége a versenynek, Somló Tamás végül megfordult és ezzel ő lett Pap Attila mestere.

„Ez tetszik!”

Kriszta Réka Piroska nappal titkárnőként dolgozik, este egy hotelben énekel és a Nagyváradi Állami Színházban is énekel egy darabban. A lány alig kezdte el dalát, Mező Misi máris megnyomta a gombot „Ez tetszik!” felkiáltással, majd Malek és Somló is csatlakozott. Hamarosan úgy megnyomta a dalt, hogy Caramelt is meggyőzte. Ezzel Réka négy mester közül választhat, és ő Somló Tamásnak szavazott bizalmat!

Haróth Balázs igazán különleges, és nagyon kemény helyzetet vállalt. Ő ugyanis többször volt már Caramel vokalistája. Kérdés, hogy a mester felismeri-e háttérénekese hangját és további kérdés: tetszeni fog-e neki, amit hall? Caramelnek nyilvánvalóan gyanús volt valami, mert kezdettől fogva feszülten figyelt, még Mező Misi jelzéseire sem figyelt. Bár megnyomta a gombot, bevallotta: nem ismerte fel Bazsi hangját. A Magna Cum Laude frontembere folyamatosan a gomb közelében tartotta a kezét, mert – mint mondta - ha Caramel nem fordult volna meg, ő vállalta volna, hogy továbbviszi az énekest. De szerinte Caramel és Balázs egymásnak valók.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a Voicet.

  
Hoffer György 56 éves és úgy érzi, nem késő még karriert építeni. Élete során sok mindent csinált már, a sportok például mindig közel álltak hozzá. Küzdősportokkal is sokat foglalkozott, de 24 év után jet-ski magyar bajnok is tudott lenni. A zene is fontos részét képezi az életének, operát és jazzt is tanult énekelni. A hangi képzettség nyilvánvalóan hallatszott, György nagyon jól nyomta, produkciója mégis inkább volt átlagos, mint kiemelkedő. Márpedig a Voice-ban a különlegeset, az egyedit keresik.

Balázs Olivér igazi rockerarc. Hosszú haj, szakáll, sok-sok tetoválás, motorok. Ahogy azt illik.  „Fölszántom a színpadot” – ígérte kisfilmjében, és nem okozott csalódást. A Sorry Seems To Be The Hardest Word című dalt rekedtes-rockeresen indította, majd hangszínt változtatva folytatta. Mező Misit és Somló Tamást sikerült meggyőznie. Előbbi azt mondta, azért nyomta meg a gombot, mert most először már a zongora megszólalásánál, még az ének előtt tudta: itt történik valami. Somló mint mindig, azért fordult meg, mert észrevette a „saját hangot”, amit a Voice-ban keresnek. Olivér Somló Tamás csapatába szegődött.

A 24 éves Kőhegyi Dávid enyhén szólva is önbizalomhiányos. Saját bevallása szerint nagyon sok kudarc érte élete során, ez talán pesszimizmusának is köszönhető. A csalódások elől a zenéhez menekült, és most azt reméli: a Voice-szal elkezdődik végre a pozitív korszaka. A tehetsége adott hozzá, az biztos. Ennek ellenére a szám végéig senki nem nyomta meg a gombot, bár Malek Andi végig erre sarkallta Mező Misit és Caramelt is. Bár mindannyian azt mondták, tetszett nekik Dávid előadása, egyedül Malek Andi vállalta az énekes tovább juttatását.

„Kellesz!”

Gyöngyösi Tamás szereti a tüzet és a szenvedélyt. Lángoló személyiségnek tartja magát, és ehhez méltóan egy „tüzes” dallal készült, amivel először Mező Misit, majd Caramelt is maga mellé állította. Ahogy a dallal együtt Tamás is bepörgött, úgy nyomta meg a gombot Somló Tamás is. „Nekem iszonyatosan tetszett” – mondta a Magna frontembere, Caramel pedig annak örült, hogy nem tudja kihez hasonlítani Tamás hangját és stílusát. Malek Andrea zeneileg egyhangúnak találta az előadást, ezért ő nem nyomta meg a gombot, de mit számít ez, ha rajta kívül mindenkit elvarázsolt? A választás az versenyző kezében van: kinek a csapatába szeretne tartozni? Az „olyanlazavagyokmajdszétesek” teológiai főiskolán szociális munkásnak tanuló énekes őrültségével nem is mehetne máshova, mint Mező Misi csapatába!

Pálos Zsuzsit a Pa-Dö-Dő vokalistájaként az egész ország megismerte. Mostanában azonban már csak egy kisbolt pultja mögött tengeti mindennapjait, pedig úgy érzi, képtelen a zene nélkül élni. Akárhogy is szeretett volna visszatérni, ez most nem sikerült neki. Mint Caramel mondta: túl magasra tette a lécet ezzel a dallal. Somló szerint más hangnemben kellett volna énekelnie, így sem az alja, sem a teteje „nem jött ki”. Malek Andi szerint kijött az, de összességében lehetett volna jobb is.

Fehér Adrienn közel húsz éve énekel, de az elmúlt hét évet gyermekeivel töltötte. Különlegessége, hogy Cserháti Zsuzsa az utódjának „jelölte ki”, joggal. Mező Misi szinte azonnal jelezte, hogy szeretné csapatában látni az energiabomba énekesnőt, de a szám végére Caramel is konkurenciaként jelentkezett az énekesnőért. Malek Andrea azt mondta, azért nem nyomta meg a gombot, mert feltette magának a kérdést: vajon mit taníthat ő egy ilyen kész rocker lánynak? Pedig mint kiderült, korábban ők már dolgoztak együtt Cserháti-koncerten. Bár Adrienn azt szerette volna, ha Somló vagy Malek közül választhat mestert magának, a sors nem így akarta. Így végül Mező Misinek mondta ezt: „Kellesz!”.

Ezzel a mai válogatásnak vége, egy hét múlva újabb versenyző jelöltekkel folytatódik a Voice. Várunk vissza akkor is a Zene.hu hasábjaira, ahol holnap este az X-Faktor beszámolónkkal érkezünk!

-kiko -

[2012.11.04.]

Megosztom:

Voice: Fenyő Fruzsina így nyilatkozott kiesése után
Voice: Fenyő Fruzsina így nyilatkozott kiesése után

Fenyő Fruzsina a színpadra lépés előtt még úgy...

Voice: Burai Krisztián saját dallal lépett tovább, magabiztosan
Voice: Burai Krisztián saját dallal lépett tovább, magabiztosan

Burai Krisztián imádja Michael...

Voice: Pap Attila bakizott, de Somló megmentette
Voice: Pap Attila bakizott, de Somló megmentette

Attila kicsit bakizott, de ezen hamar átlendült.Somló...

Voice: Kriszta Réka Piroska továbblépett a Chaka Khan dallal
Voice: Kriszta Réka Piroska továbblépett a Chaka Khan dallal

A nagyváradi lány nappal titkárnő,...

Voice: Harót Balázs Caramellel folytatja
Voice: Harót Balázs Caramellel folytatja

Hosszú évek után vette rá magát a jelentkezésre Harót...

Voice: Fehér Adrienn lehengerelte a Mestereket
Voice: Fehér Adrienn lehengerelte a Mestereket

Az Emerton-díjas énekesnő azért jelentkezett a Voice...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még