2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Feszültebb vagyok" - Doktor Smoke egy hete "rendel" 
Kapcsolatok
Discosa (Keserü Tamás)

Különös akcióba kezdett a népszerű rádiós - ha dohányzol ezt ne hagyd ki

Különleges kezdeményezésbe fogott Keserű Tamás, a debreceni rádiós és DJ. A fiatalember ugyanis egy valóságshow keretén belül szeretné segíteni a dohányzásról leszokni kívánókat. A Doktor Smoke ötlet november elsején indult. A mindig vidám és kreatív ötletgazdát a részletekről faggattuk.

- Mi a célod a Doktor Smoke ötlettel?
- A Doktor Smoke célja legelső sorban természetesen az, hogy Én lerakjam a cigarettát. 12 éve dohányzom, így éppen itt van az ideje! Családos ember vagyok, van egy 4 éves kislányom, megmondom őszintén, szeretném megérni azt ahogyan férjhez megy majd!:-) Azért csinálom a nagy nyilvánosság előtt, mert ez számomra egy nagyon erős motiváció! Nem szeretnék csalódást okozni, sem magamnak, sem azoknak, akik velem tartanak! Másodsorban a célom az, hogy segíteni tudjak másoknak! Szeretném segíteni mindazokat, akik szintén le szeretnék rakni a cigarettát, de egyedül kevésnek érzik magukat hozzá! Szeretném motiválni azokat, akik már sikeresen lerakták a cigit, hogy nehogy visszaszokjanak és szeretném motiválni (saját példámon keresztül) azokat, akik még soha nem gyújtottak rá, hogy ne kövessék el ezt a baklövést!;-)

- Meddig tart a kezdeményezés?
- Maga a leszokás folyamata 365 napon keresztül fog tartani. Hogy miért ennyi ideig? Úgy gondolom, hogyha valaki legalább egy éven keresztül sikerrel veszi az akadályokat, akkor nagyobb az esélye arra, hogy véglegesen hátat fordítson a dohányzásnak! A kezdeményezés természetesen egy év múlva nem fog véget érni! Eltökélt szándékom, hogy az egy év után is segítsek mindazoknak, akik segítségre szorulnak ebben a témában! Akár az interneten, akár mondjuk előadások formájában.

Nyomj egy tetsziket, ha szeretnél csatlakozni. 


- Miből fognak állni a napi posztok?
- A napi posztok egy-két perces videokból fognak állni. Ezek a legkülönfélébb helyszíneken kerülnek felvételre (általában a mobilom segítségével), otthon, a munkahelyemen, autóban stb. Ott ahol éppen elkap az ihlet. A posztokban beszámolok arról, hogy hogyan haladok a leszokás folyamatában és megpróbálok hasznos tanácsokkal szolgálni mindazoknak, akik velem tartanak! Elmondom, hogy érzem magam egyre eltávolodva a cigarettától, milyen az aktuális közérzetem és hogy mivel győzhetem le a függőségemet! Néha ezt megfűszerezem majd mini interjúkkal és beszélgetésekkel. Mivel DJ és rádiós vagyok így meg fogok szólaltatni a szakmában tevékenykedő kollégákat is.

- Mivel lennél elégedett az ötlet zárásakor?
- A kezdeményezés lezárásakor, tehát egy év múlva ha Én már nem dohányoznék akkor maximálisan elégedett lennék!:-) Ezen felül külön örömmel töltene el ha azt látnám, hogy nagyon sokan csatlakoztak az oldalhoz! Nagyon örülnék annak is hogy ha másoknak segítséget és motivációt tudnék nyújtani a leszokás folyamatában. A dohányzás és a vele járó betegségek napjaink egyik legnagyobb problémája, így közös érdek a leszokás. Én úgy voltam vele, hogy ha már leszokok, akkor miért ne adnám át a tapasztalataimat másoknak?:-)

Lájk, ha tetszik az ötlet.

- Bíró - 

[2012.11.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még