2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egy hang mindenek felett: megkezdődött a Voice!
Voice: "Leüvöltötte" a Mesterek fejét az énekes
Voice: Ezért választotta Fatima Caramelt...
A Voice versenyzője teljesen összeomlott a meghallgatáson
Voice: A Szécsi ikrek külön élete
Voice: Benevezett az egykori tinisztár
Voice: Megható előadás! Berkes Gabriella a The Power of Loveval lépett tovább
Voice: Gyurki Beatrix hengerelt a You're Makin' Me High slágerrel
Voice: Veres Mónika a Jöjj méggel tarolt
Voice: Tímea reszketve lépett színpadra
Voice: Abodi-Nagy Blanka továbblépett
Voice: Schrott Péter felforrósította a hangulatot a Kiss dallal
Voice: Szomorúan búcsúztatták Veronikát a Mesterek
Érdekességek, videók a Voice döntőseiről: Büdi Szilárd
Kapcsolatok
The Voice
Malek Andrea
Mező Mihály (Misi)
Somló Tamás
Molnár Ferenc "Caramel"
Pál Dénes
Nguyen Anh Quan
Berkes Olivér
Bűdi Szilárd

Izgalmak a Voice-ban: túl a második meghallgatáson!  

Nyolcan már túljutottak az első komoly megmérettetésen, számos versenyzőnek azonban még bizonyítania kell a mesterek előtt. A Voice második meghallgatásán – akárcsak az előző adásban – az énekeseknek a hátat fordított mestereket kell elbűvölniük. Caramel, Somló Tamás, Malek Andrea és Mező Misi a színpad fel fordulással jelezhetik, hogy szeretnék a csapatukban látni adott versenyzőt.  

Ha többen is megnyomják a „Kellesz!” gombot, az előadó döntheti el, kihez szeretne tartozni. Amennyiben senki nem nyomja meg a gombot, az énekesnek távoznia kell a versenyből.

"Imádlak ember!"

Elsőként Berkes Olivér kapott lehetőséget a Voice mesterei előtt. A srác előadásától Caramel, Malek Andra, Somló Tamás és végül Mező Misi is „megadta magát”. „Imádlak ember!” – értékelte a Megasztár egykori győztese, a zsűri egyetlen hölgy tagja pedig szóhoz sem jutott a produkció után. Mező Misi egyszerűen őstehetségnek nevezte a srácot.

Négy mester, és mind egy versenyző kegyeiért küzdenek. Az énekesért, aki legbelül remélte, hogy egyvalaki megnyomja majd a gombot. Akivel nagyon szívesen dolgozna együtt. És ez a valaki: Caramel!

Érdekesség, hogy a 20 éves Olivér annak a Berkes Gabinak lánya, aki 36 filmben szerepelt, és emellett musicalekben is láthattuk a most pszichológusként dolgozó valaha volt sztárt. Az egykori gyerekszínész családja miatt fordított hátat a színpadnak, persze mindezt nem bánja. Most azonban úgy döntött, fiát elkísérve ő is megméreti magát a Voice színpadán.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a Voicet. 

  A Power of Love című klasszikust énekelve először Somló Tamás, majd Malek Andrea jelezte, hogy szívesen látná Gabit a csapatában. A színész-énekesnő Somló Tamásnak szavazott bizalmat - nem mintha nem bízott volna egykori kolléganője hozzáértésében.

A 32 éves Schrott Péter hangmérnökként dolgozik. Saját bevallása szerint hányatott gyermekkora volt, és mindig benne volt a bizonyítási vágy. A hosszú hajú rocker fiú elsőként Mező Misit győzte meg, aztán sorra megfordult Caramel, Malek Andi és Somló Tamás is. A Magna Cum Laude frontembere és Malek Andrea is kiemelte a srác hangszeres tudását, amit nagyszerű énekkel kombinált. Caramel bevallotta, nagyon más zenei stílust képviselnek, de ennek ellenére nagyon hisz Péterben. Bár egy igazi rocker is ült a mesterek között, Schrott Péter végül mégis inkább Malek Andreát választotta mentorának.

Fekete humor

Gyurki Beatrix karaoke bárokban dolgozik. Mint mondja, ő nem karaokezni, hanem énekelni jár oda. A saját bevallása szerint kívülről tüskés, de valójában kedves lánynak megérte a sok gyakorlás. Malek Andrea, Mező Misi és Somló Tamás után végül Caramel is megnyomta a bizalmat szavazó gombot. Miután a mesterek meglátták, és „meginterjúvolták”, azonnal kiderült, Beatrix nem csak a hangjával, de a humorával is hódít. Amikor a mesterek vitázni kezdtek a lány sorsáról, a kissé túlsúlyos lány a színpad szélére ülve várta a végkifejletet. Az ötleten felbuzdulva a mesterek is követték a példáját, és Beatrix mellé telepedve várták meg, míg a lány kimondta: Malek Andrea csapatába szeretne tartozni.

Nguyen Anh Quan egy teljesen átlagos egyetemista srác – lehetne. A vietnami származású énekes azonban részt vett a Voice online meghallgatásán, így nyerte a lehetőséget, hogy a mesterek előtti vakmeghallgatáson is bizonyítson. Quan – aki élete nagy lehetőségének tartja a tehetségkutatót, és aki nem mellesleg a nálunk töltött hat év alatt remekül megtanult magyarul – Gotye Somebody That I Used To Know című dalát választotta versenydalának. Ami egyébként Caramel egyik kedvenc száma. Bár az énekes, Malek Andrea és Mező Misi is úgy vélte, szívesen látná a csapatában a különleges hangszínnel rendelkező fiút, Quan úgy döntött: Caramelhez szeretne tartozni.

Ilyen még nem volt!

A nagyváradi Pál Tímeának a kutyája vitte a jó hírt: bejutott a mesterek előtti meghallgatásra. Bár a lány különleges adottságnak érzi, hogy gátlások nélkül tudja kiadni magából érzelmeit a színpadon, az Aerosmith Cryin’ című dalával nem aratott sikert. Senki nem fordult meg, és emiatt a lány sírva fakadt. Malek Andrea ment oda hozzá megvigasztalni, és a kissé túl izgatott lány azt kérte a mesterektől: ha már nem jutott tovább, legalább hadd énekelje el újra a dalt. Bizonyítékul, hogy tudja ő ezt jobban is. Abban mind a négy zsűritag egyetértett, hogy ez így sokkal jobb volt, ennek ellenére természetesen nem jutott tovább Timi.

Abodi Nagy Blanka rutinos tehetségkutató látogató. Nem először tette meg a nagy utat Erdélyből, hogy bizonyítsa rátermettségét. Eddig azonban nem hagyott túl sok nyomot maga mögött a magyar közönségben. A lány ezúttal Adele Turning Table című slágerével készült, és Mező Misit meg is győzte – szinte azonnal. A dal végére Malek Andrea és Caramel is megnyomta a „Kellesz!” gombot.

Mező Misi saját bevallása szerint kissé bele is szerelmesedett a lányba. Caramel viszont – bár megfordult – meg is dorgálta kicsit a lányt, amiért elsiette a dalt, amire szerinte „rá kellett volna feküdnie, és úsznia vele”. Hogy a kritika miatt, vagy sem, Blanka Malek Andreát választotta mesterének, akitől szerinte a legtöbbet tanulhatja a verseny során.

Bűdi Szilárd talán a legmagabiztosabb versenyzője a Voice-nak. Ez azonban könnyen a visszájára is fordulhat. Az énekesként, műsorvezetőként és „kulisszamunkásként” is tevékenykedő versenyző előadása közben Somló Tamás, Mező Misi, majd Caramel is megnyomta a gombot. Mint kiderült, Mező Misi ismeri a srácot, és örült, hogy Szilárd indult a Voice mezőnyében. Malek Andrea nem bánta meg, hogy nem fordult meg, Caramel viszont igen!

És ilyen még nem volt a Voice történetében!

Miután Szilárd „leandikámozta” Malek Andreát, Caramel kijelentette, jobb helyen lenne a versenyző Somló Tamásnál vagy Mező Misinél. „Az energiáink szerintem nem passzolnának egymáshoz” – fogalmazott. A döntés viszont az énekesé, aki Mező Misit választotta mesterének.

Lefegyverző

Pál Dénes előadása kezdetén Mező Misi, majd Somló Tamás is azonnal megnyomta a továbbjutást jelentő gombot. A srácnak nem csak az ének-, de a beszédhangja is kiváló. Malek Andrea és Caramel ugyanakkor nem nyomta meg a gombot, mert szerintük nem sok derült ki a választott dalból Dénes képességeiről. Az igazán jóképű srác a folytatásban szeretné megmutatni, hogy többre is képes, és ehhez a legjobb mesternek Mező Misit tartja.

Arató Veronika neve nem valószínű, hogy ismerős lenne bárkinek is. De ha azt mondjuk, hogy Liza, és a Záporeső, akkor már biztosan több embernek jut eszébe a fülbemászó dallam. Veronika célja, hogy még egyszer ugyanolyan sikert érjen el, mint az egykori slágerrel. Nem fog. A Voice-ban legalábbis biztos nem. A hölgy ugyanis nemcsak szörnyen hamis volt, de az izgalomtól a hangja is borzasztóan remegett. Az egész „majdnem” volt Malek Andrea szerint, és Mező Misi is csak a bizonytalanságot érezte. Caramel azt mondta: különleges hangszíne van Verának, de a nagy izgalom miatt nem tudta megmutatni, mire képes, és ezt nagyon sajnálja…

Nem Veronika volt az egyetlen ismert arc a második meghallgatáson…

Veres Mónika 13 évesen Nika néven robbant be a köztudatba, és a Papa Ne Félts című tinislágerrel lett ismert. A most 26 éves lány azóta számos magyar hírességgel dolgozott együtt, köztük a Szinetár-Bereczki páros, Zséda és a Váradi Roma Café. Máig azonban a háttérben maradt, és most azt szeretné bizonyítani, hogy szólóban, felnőttként is megállja a helyét.

Az első dallam után Caramel és Mező Misi szinte egyszerre nyomták meg a gombot, de Malek Andrea és Somló Tamás sem maradt le túlzottan. A zsűri egyetlen női tagja állva tapsolt az énekesnőnek. „Lefegyverző”, „elementáris” és hasonló kaliberű jelzőkkel illették a mesterek Veronika produkcióját, akinek döntenie kellett, kihez szeretne tartozni. Veronika az első reakcióra való tekintettel – a teljesen padlót fogott - Mező Misi csapatába „szegődött”.

Ezzel a második meghallgatás is véget ért, jövő pénteken újabb versenyzők bizonyíthatják tehetségüket a mesterek előtt. Keressétek addig is legfrissebb híreinket kedvenceitekről a Zene.hu hasábjain. És ne feledjétek, ma este élő, folyamatosan frissülő beszámolóval jövünk az X-Faktor szereplőivel!

-kiko-

[2012.10.21.]

Megosztom:

Voice: Megható előadás! Berkes Gabriella a The Power of Loveval lépett tovább
Voice: Megható előadás! Berkes Gabriella a The Power of Loveval lépett tovább

A 80-as, 90-es évek...

Voice: Gyurki Beatrix hengerelt a You're Makin' Me High slágerrel
Voice: Gyurki Beatrix hengerelt a You're Makin' Me High slágerrel

A rendkívüli humorral megáldott lány...

Voice: Veres Mónika a Jöjj méggel tarolt
Voice: Veres Mónika a Jöjj méggel tarolt

Nika 13 évesen kezdte el könnyűzenei karrierjét, tiniként az...

Egy hang mindenek felett: megkezdődött a Voice!
Egy hang mindenek felett: megkezdődött a Voice!

Pontosabban a Voice Magyarország, négy mesterrel - Somló...

Voice: Tímea reszketve lépett színpadra
Voice: Tímea reszketve lépett színpadra

A nagyváradi lány teljesen összeomlott a színpadon, amikor...

Voice: Abodi-Nagy Blanka továbblépett
Voice: Abodi-Nagy Blanka továbblépett

Abodi Nagy Blanka Székelyudvarhelyről érkezett és egy tizenegy...

Voice: Schrott Péter felforrósította a hangulatot a Kiss dallal
Voice: Schrott Péter felforrósította a hangulatot a Kiss dallal

Péter mintagyerekként gitározta végig...

Voice: Szomorúan búcsúztatták Veronikát a Mesterek
Voice: Szomorúan búcsúztatták Veronikát a Mesterek

Veronika nagyon elszántan vágott neki...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még