2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Mick Jagger

Magyarul is megérkezett a Mick Jaggerről szóló könyv

Magyar nyelven is megjelenik Christopher Andersen "Mick Jagger - Egy féktelen zseni extrém élete" címet viselő könyve.

"Szeretők, szexfüggőség kábítószerek, pénzt, vad tivornyák, A New York Times bestseller listáit megjárt szerző szerint Jagger élete még sokkal vadabb és extrémebb, mint gondolnánk. Mick Jagger, a vitán felül állóan tehetséges zenész, korunk kultúrájának meghatározó alakja, évtizedeken át óvta élete meghökkentő titkait – egészen mostanáig. Miközben a Rolling Stones fennállásának 50. évfodulóját ünnepli, Christopher Andersen, író és újságíró, letépi a maszkot a rockzene-történet egyik legtitokzatosabb ikonjának arcáról ebben a mindent kiteregető életrajzban, amely éppoly kihagyhatatlan, mint Jagger zenei életműve.

– Új részletekkel szolgál Jagger négyezernél is több nővel folytatott szerelmi viszonyáról (köztük olyanokkal, mint Madonna, Angelina Jolie, Carly Simon, Linda Ronstadt, Uma Thruman és Franciaország Első Asszonya, Carla Bruni), de szó esik azokról a kalandjairól is, amelyekben a rockzene némely férfi sztárja volt a partnere. És megtudhatjuk annak a napnak a történéseit is, amelyen Mick felesége, Jerry Hall és Keith Richards egyszerre könyörgött neki, hogy próbálja gyógyíttatni a szex-függőségét.

Tudd meg a sztár titkait

– Megismerhetjük a Mick lovaggá ütése körüli hercehurcát, a háttérben zajló politikai alkukat és Jaggernek a királyi házhoz, többek között William herceghez és Kate Middletonhoz fűződő viszonyának kevéssé ismert szálait

– Megtudhatjuk, mi Jagger igazi véleménye korunk szurpersztárjairól – Lady Gagáról, Britney Spearsről, Beyoncé-ról, Justin Timberlake-ről, Kayne Westről vagy Justin Bieberről.

– Kulisszák mögötti beszámolókat hallunk, amelyekből feltárul Jagger gyakran viharos kapcsolata a többi Stone-nal, a banda körül összeverődött, lekoptathatatlan “groupiek-kal” és olyan barátaival, mint Andy Warhol, John Lennon, Jackie Onassis, Bill Clinton és még sokan mások.

– Lehull a lepel Jagger kábítószeres szokásairól, arról, hogy mennyi ideig és mi mindent használt a kokaintól az LSD-n és a hasison át egészen a speedig.

Lájk, ha szeretsz olvasni.


– Ritka bepillantást kapunk Mick üzleti titkaiba és megismerjük azt a csalhatatlan ösztönt, amivel több mint 400 millió dolláros vagyont sikerült felhalmoznia.

– Képet kapunk arról a viharos “házasságról”, amely immár ötven éve áll fenn Mick és Keith között, és amely kis híján tönkrement, amikor Keith pár éve megjelent könyvében kíméletlen megjegyzéseket tett a barátjára – és a rengeteg botrányról, felfordulásról, kicsapongásról, őrültségről és zsenialitásról, ami nélkül a Rolling Stonesból sosem vált volna a “világ legnagyszerűbb rock and roll bandája”.

A könyv – akárcsak a tárgya – izgalmas és lebilincselő: annak az élő legendának a hiteles életrajza, aki fél évszázada mindnyájunkat felcsigáz, összezavar és elvarázsol." 

Klikk és vedd meg 15 % kedvezménnyel

[2013.02.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még