2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
X-faktor 2012: 15 érdekesség Csobot Adélról
Kapcsolatok
Csobot Adél
Nagy Szilárd
Kováts Veronika (Vera)

Érdekes fordulat az X-faktorban - dúl a szerelem az énekesek között?

Csobot Adél és Nagy Szilárd szinte elválaszthatatlanok, a két versenyző között máris több van, mint barátság.

Az X-Faktorban 50-en vágtak neki a tábor utolsó napjának, végül 25-en maradtak, akik már a mentorok házában bizonyíthatják rátermettségüket. A versenyzők a megmérettetések közötti feszült pillanatokat is igyekeznek hasznosan eltölteni, van aki az utolsó percekig próbálja választott dalát, mások pedig kellemes társaságban töltik el az időt. A Cool Tv-n futó X című műsorban az X-Faktor szerelmi szálait próbálta meg kibogozni a műsorvezető Istenes Bence.

Csobot Adél és Nagy Szilárd az X-Faktor táborában szinte elválaszthatatlanok voltak, bár sokan úgy látták, hogy kettejük között kifejezetten vibrál a levegő, de ők még nem tudják, hogy mi az amit egymás iránt éreznek.

- Én úgy jöttem ide, hogy egy 4 és fél éves kapcsolatot rúgtunk fel együtt a párommal. Van egy lány, aki felkeltette az érdeklődésemet itt a versenytársaim közül. Adélben valamit meglátta, megláttam, egy olyasfajta nőiességet, emberi kisugárzást, ami már a legelején megfogott. – mondta Nagy Szilárd.

Nem csak Szilárd, de Adél is hasonlóan vélekedik kettejük kapcsolatáról. A fiatal lány az X-ben azt is elárulta, hogy kifejezetten tetszik neki versenyzőtársa.

- Szilárddal már az első nap beszédbe elegyedtünk, nagyon jó fejnek tartom, nagyon helyes srác. Rengeteg időt töltünk el együtt a táborban és sokat beszélgetünk és pont. Szilárd nem közömbös számomra és én ugyanúgy nem vagyok közömbös neki, ez tudnivaló. – mesélte Adél.

Hogy merre tart kettejük kapcsolata, még ők sem tudják, de Szilárd szerint több minden van közötte és Adél között, mint barátság.

 Lájk, ha érdekel az X-faktor.

 
Kováts Vera tavaly az élő show-ig jutott az X-Faktorban. A fiatal tehetség egy ideig Baricz Gergő oldalán mutatkozott, de végül szakítottak. Most azonban úgy néz ki egy új kapcsolat bimbózik Vera és a tehetségkutató idei évadának versenyzője, Patocska Olivér között, aki az egyik dalát neki énekelte a színpadon.

- Verácskával még a tavalyi X-Faktorban találkoztunk a táborban, akkor ismerkedtünk meg. Kezdetben nem talált szimpatikusnak, mert nem igazán szereti az olyan stílusú srácokat, mint én. Aztán idővel elkezdtünk levelezni az interneten és összebarátkoztunk. – mondta Olivér.

Vera végig szorított párjának a közönség soraiban, a továbbjutás utáni örömteli pillanatokban pedig egymás karjaiba borulva ünnepelték, hogy Olivér bekerült a mentorok házába. 

Bővebben itt: X-Faktor 2012: irány a Mentorok Háza!

[2012.10.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még