2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Sokkoló! Halva született az énekes kislánya 
Dráma: Hálás a rajongók támogatásáért Gary Barlow
Képgalériák
Gary Barlow - Jason Manford
Kapcsolódó Kiadványok
Take That: The Circus
Kapcsolatok
Gary Barlow
Take That

'Szívtelen selejtek' - megvédte barátját a népszerű humorista  

A Take That-ből jól ismert Gary Barlowt hősként ünnepelték az Olimpia záró ceremóniáján, amin annak ellenére is részt vett, hogy kislánya Poppy halva született… Jason Manford humorista a Facebook-on adott hangot támogatásának, mire megdöbbenve tapasztalta számos ”barátjának” szívtelen hozzászólását.  

Az alábbiakban egy szerkesztett kivonat olvasható a blogjából, ahol a négygyermekes édesapa – akinek barátnője elvesztette gyermekét a sztár 17 éves korában – veszteségével foglalkozó bejegyzését, és az arra kapott meghökkentő válaszokat taglalja.

„Veszem a poénokat és veszem a sértéseket is.
Néha az emberek túl messzire mennek – de az évek alatt már megszoktam, és csak kevés ember tud olyat mondani a Facebook-on, amivel megbánthat vagy elszomoríthat engem.
Több mint egy évtizede lépek fel és játszottam a világ legkeményebb, legfélelmetesebb klubjaiban is.
Tudok kezelni néhány, az éjszaka közepén a Facebook-ra kiírt szót olyanoktól, akik soha nem mernék ezeket a szemembe mondani.

Az Olimpia záró ceremóniája alatt ezt posztoltam ki: „Fair play Gary Barlow. Mekkora szupersztár. Nem gondolnám magamról, hogy fel tudnék lépni egy ekkora tragédia után, hihetetlen.”
Később visszajöttem és megnéztem a kommenteket. Legtöbbjük egyetértett velem – de néhánytól a hideg is kirázott.
Mindannyian mondtunk már szalonképtelen viccet egy közeli barátunknak, aki jól tudta, hogy valójában nem ez a véleményünk. De néhány kommenttől megfagy az ember ereiben a vér.

A személy írta:A pénz az első mr barlow-nak lol.”
Ez nem vicces és egyáltalán nem helytálló. A fellépők közül senki nem kapott fizetést. Továbbá fontos tudni, hogy Gary fáradhatatlanul szervezi a non-profit segélykoncerteket.

Jason Manford Facebook-oldala nagyon népszerű

B személy írta: „Megdöbbentő! Csak egy hét telt el, és a pénz és a munka máris a családja elé került. Ha az én férjem lenne már kitettem volna a szűrét! Nem hiszem hogy ez bátor vagy legendás lett volna! Biztos vagyok benne, hogy az országáért tette, de az sem mellékes, amikor a dalt eladják újra és keres rajta egy kis pénzt! Semmit nem csinál ingyen, teljesen feladja magát!
Tényleg nem tetszik a fickó. A munkáját a családja elé helyezte ma este, ami tiszteletlen a feleségével szemben, akinek talán jobban szüksége van rá most, mint bármikor ezelőtt! Nagyon sajnálom ezért!”

Mennyire hihetetlenül hülye dolog ezt mondani.
Te nem tudod, mi zajlik a zárt ajtók mögött, B személy. Mindannyiótoknak tudni kell, hogy Gary valószínűleg az ágyban töltötte volna a hetet zokogva és azt mondta a feleségének, hogy „Kedvesem, nem hiszem, hogy valaha újra fel tudok lépni.”
És a felesége nagy valószínűséggel azt válaszolta: „Gary, kérlek énekeld ezt a különleges dalt nekem és Poppy-nak. Ez tenne minket nagyon büszkévé.”
A legrosszabbat feltételezni csak mert „nem tetszik a fickó” az emberi lény gusztustalan vonása.

C személy azt mondta: „Nem ő az egyetlen, aki rossz hírt kapott, másoknak is tovább kell élniük ezzel.”
Emlékszem feltettem valamit, amikor Amy Winehouse meghalt, mondván, hogy szomorú vagyok emiatt, és valaki azt írta, „Mi a helyzet azokkal a katonákkal, akik nap mint nap meghalnak”.
Igen, rossz érzésem van miattuk is. Elég könnyen érzek sajnálatot Amy Winehouse családja iránt ÉS a sérült vagy elhunyt katonáink iránt is.

D személy írta: „Nem épp ugyanaz, mint elveszíteni egy gyermeket, aki ténylegesen élt, szóval miért foglalkoznak ezzel annyit az emberek? Ha a gyerek lett volna vagy 5 éves, százszor rosszabb lenne!”
Mi akar ez lenni? Szóval te jobban szeretsz egy gyermeket, ha az már idősebb? Amikor eléri a „megtérülési pontot”?

Élvezem amit írtok, mert sokat nevetek rajtuk a Facebook-on. Néhányan közületek szellemesek, legtöbbőtök pedig tiszteletteljes, megfontolt emberi lény.
De vannak egy páran köztetek, akik rettenetesek. Úgy értem, valóban igazi se..fejek, szívtelen selejtek. Én szégyellem magam amiatt, hogy ezek az emberek lájkolják az oldalam és a munkám.”

-kiko-

 

[2012.08.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még