2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
VJ Zola (Ujvári Zoltán Szilveszter)
Gáspár László (Laci)

Dupla csavar a Bandázóban

Gáspár Laci nemrégiben felült a mostanság világszerte rendkívül sikeres, popénekes feat. dj produkciók sikerjáratára, ám a Bandázóban Zola kedvéért tekertek egyet a dolgon: akusztikusan játszottak!

Gáspár Laci neve évek óta fémjel a magyar poppiacon, aki vele összeáll, nem nagyon tévedett még. A Plastikhead formáció neve sem ismeretlen a magyar bulipiacon, a két kattant lemeziparos bárhol, bármilyen bulit képes a négyzetre emelni. Mi van akkor, ha két ilyen produkció találkozik, milyen irányba tud menni két, egymástól amúgy homlokegyenesen különböző zenei ízlésvilág. Elég a videómegosztókon rákeresni a közös munka eredményére, megnézni a letöltések számát, és láthatjuk: a srácok remek érzékkel nyúltak egymáshoz! (Rossz az, aki rosszra gondol... :) A David Guetta neve alatt ismertté, és népszerűvé vált stílus bizony itthon is fogyasztható és szerethető, természetesen csak akkor, ha megfelelően képzett és nyitott dj gárda találkozik hasonló kvalitású énekessel. A Bandázó eheti vendégeinél tökéletesen ez a leosztás.

A műsorból kiderül, hogy az óvatos Laci elég sokat hezitált, mire igent mondott a két "műanyagfejűnek", és az sem marad titok, hogy a két srác, aki a pult mögött áll, bizony komoly zenei múlttal rendelkezik. És ez nem a mostanában oly divatos dj-tanfolyam elvégzését jelenti, hanem komoly hangszeres tudást! Így kerül adásba például a Bandázó történelmének első 12 húros gitárja, de az sem okozott gondot az őrülteknek, hogy szinti állvány híján összetoljanak két kanapét, hiszen arra valahogy fel lehet állítani a hangszert, csak had zenéljenek már!... Ami aztán úgy szólt, mint semmi más! Gáspár Laci orgánuma semmit sem változott, s ha lehet még technikásabb, ami kell is, hiszen énekli a legaktuálisabb mainstream világslágereket, és nem csak azért mondom, mert a mi fiunk, de sokszor bizony nehéz megmondani, hogy ő volt-e jobb, vagy az eredeti...

Ez lehet a jövő?

Az, hogy a srácok jól érzik magukat egymással ahhoz szemernyi kétség sem férhet, de adódik a kérdés, milyen hosszú időre szólhat egy ilyen zenei barátság.. Anélkül, hogy lelőnénk a műsor poénját, elmondhatjuk, hogy bizton számíthatunk a jövőben még hasonló produkciókra a srácoktól, és hamarosan egy óriási dobással lepik meg a magyar nagyérdeműt. Ami még a műsor tanulsága, hogy jó látnia azt a paradox helyzetet pont a Bandázó forgatásán megszületni, hogy a régebben olykor izgága, nagy dumás Gáspár Laci, egy őrült dj-duó társaságában higgadt le, és beszél nagyon komolyan múltról, jelenről, jövőről, tervekről, álmokról, elkövetett, s talán jóvá tett hibákról, mindezt olyan emberi és őszinte módon, ahogy azt csak Zolánál lehet a Bandázóban!...

U.i.: ha érdekel még több is, például, hogy ki is pontosan a két "műanyagfejű", hogyan szól hazánk egyik legjobb r'n'b énekese egy még számára is vadonatúj zenei formációban, és, hogy hogyan poénkodtak Zolával, és, hogy leginkább min: akkor nincs más dolgod, mint most vasárnap délután 4 órakor a Nóta TV-n megnézni a Bandázót! 

[2012.08.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még