2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
FEZEN 1.nap
FEZEN 2.nap
FEZEN 3.nap
Kapcsolódó események
FEZEN 2012
[2012. augusztus 2. - 4. ]

Ilyen volt a FEZEN - képekben

A Korpiklaani a FEZENezőkkel fesztiválozott: saját koncertjük után megnézték a Sepultura fellépését, és szívesen fotózkodtak a közönség tagjaival. A magyart a legjobb közönségnek tartó Sepunak már nagyon hiányzott a magyarországi buli, így fiatal dobosukkal együtt mindent beleadtak a koncertbe. Chicane énekesnővel és dobossal erősítve pörgetett. A FEZEN Klub Csarnok a fesztivál 4 napja alatt végig teltházas volt. A Cabrioban az utolsó napon többek között a We Are Rockstars-ra tombolt a nép. A fesztivál külföldi fellépői megismerkedtek a magyar konyha ízeivel: a 4. napon a névre szóló torta és az organikus jégkrém mellett lecsó és borsóleves is szerepelt a backstage-menüben. Az idei FEZENen néhány fő híján 30 ezren fesztiváloztak. 

A szombati zárnapon a fesztiválozók igazán kivételezett helyzetben voltak: a Korpiklaani nem csak őrült jó koncertet adott nekik, de a fellépésük után kimentek megnézni az utánuk játszó Sepulturát. A szemfüles rajongóknak a zenészek szívesen adtak autogramot és fotózkodtak is azokkal, akik erre kérték őket. A Sepultura szétszedte a színpadot, a közönséggel kivételes kölcsönhatásba kerültek – nem véletlenül tartják a tagok a kubai mellett a magyar közönséget a legjobbnak –, és felejthetetlenné tették a záróestét. Ráadásul, ahogy elmondták, már nagyon hiányzott nekik a magyarországi fellépés, régen jártak nálunk. Most új, 21 éves dobosukkal érkeztek, akinek friss energiája és csillapíthatatlan tettvágya érezhetően felpörgette a bandát, ami a FEZEN után hamarosan egy tengerjáró hajón turnézik majd.

A Media Markt színpadát rejtő hatalmas sátorba is rengeteg FEZENező látogatott el: a The Carbonfools, a colorStar, a Brains, a PASO is itt zenélt. A FEZEN Klub Csarnok végig teltházzal ment: a zárónapon Ganxsta Zolee és a Kartel, a punkfejedelem Konflikt, és még sok más zenekar gondoskodott erről. A kerthelyiségben, a Cabrioban, a kétség kívül figyelemre és rajongásra érdemes We Are Rockstars, a Bohemisn Betyars és a Firkin is megtáncoltatta a közönséget.

A Fehérvári Zenei Napokon, ahol mindennapos volt, hogy a metálos, az alter, a rocker és az elektrós fesztiválozók együtt táncoltak, ugyanarra a zenére, nem csak a zenei stílust, hanem a korosztályokat tekintve is nagy volt a szórás, a hangulat viszont – épp’ ezért – semmi mással össze nem hasonlíthatóan baráti volt, így mindenki mosolyogva hagyta el a fesztiválterületet a koncertek és partyk után.

Képeink az idei FEZEN-ről:

FEZEN - 1.nap
FEZEN - 2.nap
FEZEN - 3.nap

 

[2012.08.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még