2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Veszélyben az énekesnő? Döbbenetes a hasonlóság! Csak nehogy a sztár is Whitney sorsára jusson!  
Kapcsolódó Kiadványok
Rihanna: A Girl Like Me
Rihanna: Good Girl Gone Bad: Reloaded
Rihanna: Loud
Rihanna: Rated R
Rihanna: SOS
Kapcsolatok
Rihanna

Rihanna zárta az idei Hackney fesztivált  

A BBC Radio1 Hackney Weekend elnevezésű fesztiválját idén június 23-24-én rendezték Kelet-Londonban. A hétvége sztárja a barbadosi szépség, Rihanna volt, aki Only Girl In The World című dalával nyitotta a szettjét és egyben a showt, egy hatalmas sphinx előtt énekelve. Majd ő volt az is, aki befejezte a kétnapos sztárparádét.

„Hackney, őrültebb vagy, mint mondták nekem! – kiáltotta a 24 éves énekesnő a mintegy 50 ezres közönségnek. Mentora, Jay-Z is felszaladt a színpadra három dal erejéig. A pár szombaton Jay-Z szettjén is fellépett együtt.

A harmadik S&M című szám után Rihanna a közönség felé szaladt segítséget kérve a mikrofon elemtartójának újra rögzítéséhez, ami úgy látszik, nem volt elég stabil az énekesnő energikus táncához.

Egy órával később a We Found Love című slágerrel zárta a szettet, ami világszerte óriási sikereket ért el 2011-ben. „Srácok, ti teszitek ezt a show-t felejthetetlenné számomra!” – mondta, mielőtt elhagyta a színpadot.

„Hihetetlen”

Vasárnap reggel a Florence and the Machine játszott a fő színpadon, akiket a Dizzee Rascal követett. Dizzee - aki Bow-ban nőtt fel, a Hackney mocsarak közelében – tisztelettel adózott Kelet-londoni közönségének. Visszaemlékezett azokra a napokra, amikor még kalózrádiót csinált Londonban, mielőtt lemezszerződést hozott volna neki I Luv You című dala.

A második nap programja tele volt helyi előadókkal, mint például a rapper Tinie Tempah, aki egy új, eddig még cím nélküli dalt adott elő, melynek a producere Calvin Harris volt.

„Kelet-London jelenleg egy csomó király dolog középpontja. Az, hogy a Radio1 eljön a Hackney mocsárba, hihetetlen. Csak felkelek, és kijövök ide” – mondta.

A szintén rapper Plan B – akinek a fellépését egy hirtelen jött vihar zavarta meg – hozzátette, hogy a fesztivál nagyon fontos a helyi közösségnek: „A városnak ez a része sokáig elhanyagolt volt. Nagyszerű látni, hogy ilyen dolgok történnek itt, mert az emberek megérdemlik.”

Voltak más előadók is, akik hatalmas tömegeket vonzottak, például az amerikai hip-hop előadó Azealia Banks, a dance-duó Chase and Status, és az énekes-dalszerző Ben Howard.

Jessie J is a fő színpad egyik kedvence volt, különösen a közönség fiatalabb tagjainak körében. Ő az amerikai rapper, B.o.B Price Tag című slágerénél ment fel a színpadra. „ez a második alkalom, hogy együtt lépünk fel” – kiáltotta a közönségnek.

A Radio1 egyik vezetője, Ben Cooper azt mondta: „Ezen a hétvégén Hackney, Jay-Z, Rihanna és a Radio1 2012-t együtt ünnepli."

-kiko-

 

[2012.06.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még