2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Hip-hop világsztár a Pannónia Fesztiválon! 
Magyar dallal nyitják a Foci EB-­t 
Megvannak az idei BRAVO OTTO fellépői -a múlt és a jelen találkozik

Coke Club helyett SunCity: Tankcsapdával erősít a balatonfüredi szórakoztató központ 

Nappal kulturális programok, színház, Fábry Sándor és Badár Sándor, este pedig fergeteges nagykoncertek, Tankcsapda, Ganxsta Zolee és hajnalig tartó bulik várják a szórakozni vágyókat Balatonfüred megújult szórakoztató komplexumában. 200.000 látogatóra számít az idei szezonban a prémium-szórakozást kínáló SunCity.  

A programnaptárunkban a legnagyobb hazai bandák nagykoncertjei szerepelnek, mint a Tankcsapda, Ganxsta Zolee és a Kartel vagy az Irie Maffia. Minden stílus képviselteti magát a retrótól a funky-n át az elektronikus zenékig. Természetesen idén is lesznek nemzetközi sztárvendégeink, például: Mark Knight, David Tort, Dave Seaman, Nils Noa, Oliver Ingrosso” – mondta a SunCity egyik tulajdonosa, Lucza Árpád. „Nagy örömünkre hozzánk költözik a méltán népszerű Dumavölgy, így a stand up comedy hazai nagyságai, így Fábry Sándor, Badár Sándor, Szőke András, Kiss Ádám vagy Hadházi László mind megfordulnak majd nálunk.

A SunCity állandó programjai között kiemelt helyet kapnak a sportközvetítések, így a látogatók nem maradnak le az Olimpia vagy a Labdarugó Európa Bajnokság legizgalmasabb pillanatairól sem. Aki pedig aktívan szeretne sportolni, az is megtalálhatja a számításait. Június 16-án a Suncity ad majd otthont az Ironman, tematikájára épülő „Balatonman” versenynek. A SunCity szoros együttműködést alakított ki a szomszédos kemping területén található wakeboard pályával, így számos verseny és bajnokság partnereként jelenik majd meg. A közvetlenül a SunCity mellett található Aquapark szintén kiváló lehetőség a játékos mozgásra és felfrissülésre.

Éjszaka pedig beindul a fergeteges party. A szórakozók szállást találhatnak a bulihotelben, vagy választhatják a Suncity sofőrszolgálatát és partyjáratát a biztonságos hazajutáshoz.

A SunCity azonban nem csak a vendégeiről gondoskodik, hanem odafigyel a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra is, így a park területén bevezették a szelektív hulladékgyűjtést és parkosítással tették barátságosabbá a környezetet” – nyilatkozta a tulajdonosi kör másik tagja, Zámbó Attila.

Akinek még kérdéses, hogy melyik hely lesz a nyár legjobb szórakozóhelye, az ne tétovázzon, jöjjön el, és tapasztalja meg a SunCity hangulatát! Balatonfüreden a 71-es főútról könnyen megközelíthető a 8 hektáron elterülő szórakozóhely, a Balaton idei központja.

Nyitás: május utolsó hétvégéje

[2012.05.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még