2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megszólalt az RTL Klub ifjú sztárja
Csalódva távozott a Csillag Születikből
Beat Lovers: "Ez volt az első fellépésünk!"
A Quantum XXL betáncolta magát a Csillag Születik fináléba
Negyela Bernadett a Csillag Születik döntőben
Németh Zoltán Plazma a Csillag Születik döntőben
Csillag Születik: A Latin Carneval táncolva lépett a fináléba
Gyorshír! Íme a Csillag Születik 2012 tizenkét döntőse 
Negyela Bernadett: "Sok irigyem van"
Negyela Bernadett: "Izgalmat nem érzek"
Furán találtak dobost a The Immigrants tagjai
Kórházba került a Csillag Születik döntőse - veszélyben a finálé
Ma este jön a tavasz egyik legnagyobb durranása
Képgalériák
Csillag Születik - a döntés
Kapcsolatok
Mészáros János Elek
Quantum XXL
Szirota Dzsenifer (Jennifer)
Németh Zoltán Plazma
The Immigrants
Kővári Máté
Babos Richárd és Dósa Krisztián (Prügyi duó)
Latin Carneval
Negyela Bernadett
In Diretta
Juhász Marcell (Marci)
Molnár József és Vízi Imre (Vízi-Molnár duó)
Csillag születik
Nagy Krisztina Margaréta

Csillag Születik: összeállt a döntős csapat!

Az elmúlt négy hétben számos kiváló, és még több katasztrofális előadót láttunk, akik azért érkeztek a Csillag Születik válogatójára, hogy egy nap elmondhassák magukról: kiscsillagok voltak. Eddig a válogató adásokat láthattuk az RTL Klub képernyőjén, ma este azonban az is kiderül, ki az a 12 legjobb egyéniség, aki az élő adásokban bizonyíthat majd.

Egyelőre 72-en vannak. Ők azok, akik egyszer már meggyőzték a zsűrit. Ez azonban kevés. Mert az élő adásokban csak 12 hely van. Ismét összeül tehát a szakértő négyes – Pokorni Lia, Hajós András, Hernádi Judit és Puzsér Róbert -, hogy döntsön. A jobbak között a legjobbakat keresik.

Mivel nagyon sokan jutottak tovább a második körre, a zsűri úgy döntött, csoportokban nézi meg a produkciókat, és egymáshoz hasonlítva hozza meg a végső döntést. Ami nem egyszerű, hiszen a zsűri három másik tagjának véleményével szemben Puzsér rendszerint más állásponton van. Ő nyilvánvalóan mást tart értékesnek, mint a többi, „átlagos” zsűritag.

Hernádi Judit például először az érzékeire hallgat, csak azután gondolkodik el, hogy érdemes-e továbbjuttatni adott előadót. Pokorni Liának sokszor fájt a szíve egy-egy emberért, Puzsér pedig sok esetben úgy érezte: egyedül maradt a jó ízlésével.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a Csillag Születiket.

Döntéseiket csoportokban közölték az érintettekkel. Sokan könnyek között hagyták el a stúdiót, de voltak, akik olyan boldogok voltak, mint még talán soha. Gyakorlatilag három csoportra osztották a 72-t: akik biztos továbbjutók, akik biztosan nem, és akiknek párbajozniuk kell a továbbjutásért.

Az In Diretta, Juhász Marci, Kővári Máté, a Vízi-Molnár duó, a The Immigrants valamint Babos Richárd és Dósa Krisztián például egyenes ágon jutott tovább, a hegedűművész Kárpule Ferenc és a pici táncos fiú Radics Béla viszont kiesett.

Amikor csak egy maradhat...

Párbajoznia kellett a Quantum XXL-nek – a táncos csapat legnagyobb rajongója Puzsér Róbert volt – és a Beatlovers-nek, akiknek a szexi műsoráért Pokorni Lia volt odáig, és vissza. A párbajt utóbbi kezdte, míg ők a színpadon ropták, a Quantum-os srácok a színfalak mögül nézték ellenfeleiket. A zsűri döntése esetükben egyértelmű volt: a Beatlovers koreográfiáját gyengébbnek találták, mint a Quantum XXL-ét, ezért utóbbit engedték tovább a döntőbe.

A srácokat két operaénekes párbaja követte. Mészáros János Elek produkciójától a válogatás során elnémult a nézőtér, most pedig még magasabbra tette a lécet. Nagy Krisztina is meglepte a sokat látott zsűrit a válogató ideje alatt, még Puzsér Róbertet is levette a lábáról. Kettejük közül azonban csak egy énekes mehet tovább az élő show-ba. Produkciójukkal komoly kihívás elé állították a zsűri tagjait. Hiszen Krisztina tanult énekes, Elek pedig műkedvelő módon űzi a szakmát. A profizmus és a szív között kellett most dönteni. A szív győzött, Mészáros János Elek ott van a legjobb tizenkettőben!

Két énekesnő is párbajhelyzetbe került. Egyikük sokat tapasztalt, gyakorlott, ám egyelőre amatőr énekesnő, aki válogatóbeli előadásával könnyekig meghatotta Hernádi Juditot. Ellenfele nagyon fiatal, nagyon bájos, gyermekien aranyos hanggal. Ő Negyela Bernadett, akinek szerencsétlenségére Szirota Jenniferrel kellett megküzdeni a párbaj során. Jenny ugyanis már rutinos versenyző, nem ijed meg sem a színpadtól, sem a kihívásoktól. Ráadásul ezúttal olyan arcát – hangját - mutatta, amit eddig sem az X-Faktorban, sem a Csillag Születikben nem hallhattunk tőle. Ilyen nehéz helyzetben talán soha nem volt még a zsűri. Bernadett természetessége nyűgözte le a zsűrit, Jennifernek pedig a hatalmas tehetsége, a benne rejlő erőt viszont soknak találták. Ennek ellenére a zsűri olyan nehéz helyzetben volt, hogy a könnyebb utat választotta. Mindkét lányt tovább juttatta!

Az utcai stílust gyakorló Pixel Team a válogató során négy igennel ment tovább, míg a Latin Carneval csapata profi táncosai ellenére csak 3 igent kapott. Most azonban mind a két csapatnak újra el kellett kápráztatnia a zsűrit, mert a négyes képtelen volt dönteni a sárm és az elegancia között. Látványos, „menő” és formabontó produkciójuk ellenére ezúttal a Pixel Team hallotta a nemet, míg a Latin Carneval örülhetett a továbbjutásnak.

Az utolsó párbaj főszereplői a repperek voltak: egy történelemtanár zakóban, és egy szabadszájú fiatal, aki akár a tanítványa is lehetne… Először utóbbi, a Plazma művésznéven futó srác állt színpadra, és most – talán a rengeteg kritika miatt – egy szót sem kellett kisípolni a szövegéből. Nagy Lajos magabiztosan állította, hogy az ő szövege sokkal jobb, mint ellenfeléé, aki egyébként könnyek között ment le a színpadról. A két produkció gyakorlatilag összehasonlíthatatlan. Egyikük szívből szövegel, másikuk inkább az őt körülvevő világ poénos megfogalmazásában hisz. Utóbbi – kevésnek bizonyult. Ismételten a szív nyert, Plazma versenyezhet tovább!

Ezzel kialakult a Csillag Születik negyedik szériájának döntős csapata: Mészáros János Elek, Quantum XXL, Szirota Jennifer, Plazma, The Immigrants, Kővári Máté, Babos Richárd és Dósa Krisztián, a Latin Carneval, Negyela Bernadett, In Diretta, Juhász Marci és a Vízy-Molnár Duó!

Az ő főszereplésükkel folytatódik jövő szombaton a Csillag Születik, akkor már folyamatosan frissülő, élő beszámolóval jelentkezünk! Keressétek híreinket, információinkat kedvenceitekről addig is!

-kiko

[2012.04.17.]

Megosztom:

Gyorshír! Íme a Csillag Születik 2012 tizenkét döntőse 
Gyorshír! Íme a Csillag Születik 2012 tizenkét döntőse 

A Csillag Születik zsűrije a válogatások...

<strong>Németh Zoltán Plazma</strong> a Csillag Születik döntőben
Németh Zoltán Plazma a Csillag Születik döntőben

Plazma életének legnagyobb pillanata volt, amikor a...

Csillag Születik: A<strong> Latin Carneval</strong> táncolva lépett a fináléba
Csillag Születik: A Latin Carneval táncolva lépett a fináléba

A formáció bebizonyította, hogy a...

<strong>Negyela Bernadett</strong> a Csillag Születik döntőben
Negyela Bernadett a Csillag Születik döntőben

Eljött a kivétel a szabály alól. Bernadett Szirota...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még